Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, ca si Bujo asa zic si eu, e mai imp fierul. Ca daca nu ai ceva rezerve faci o anemie de toata frumusetea dupa nastere. Restul vitaminelor sunt asa ... mai mult de moft, sorry.

Ina, deci eu iau numai fier si din cand in cand magneziu. Fierul ma constipa un pic, iar magneziu ma scoata afara de numa :))); si in plus am scapat de crampe.

Mona, bine ia revenit. Refacere rapida si numai bine tie si familiei.

MAda, imi pare rau ca esti un pic deprimata :(. Pup sa treaca repede.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mona bine ai revenit! Sa-ti traiasca baietii!
Poti lua paracetamol pentru furia laptelui, te va ajuta, si consuma multe lichide.

Ana ai grija! Nu trebuia sa mai cari ceva....stai in pat! Poate se apropie momentul.....Si eu sunt in "pioneze".....

Vitamine eu iau de la inceputul sarcinii si dr. mi-a zis sa nu le intrerup deloc. Tardiferon am luat de la 7 luni...o cura de 50 de zile mi-a zis, apoi am facut analizele si era hemoglobina la limita ...asa ca mai iau inca o cutie....

Diana Mirela esti sigura ca a fost dopul?

Eu cand stau pe toaleta simt ca ma doare tot pelvisul.....am pitici pe creier????

Flory mami de Alex si 34+ cu

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si pe mine ma dispera femeile astea dishtepte tare. Mie mi se zice ca e evident ca am baiat dupa burtik. Crek au vedere cu raze X si vad o putza sub buricu meu la naiba Zilele trecute eram la toaleta unui restaurant si imi pune o baba mana pe burta cik: ce-aveti baiat asa-i? Ca se vede. Da bre se vede ca sta cu putza la interval. Si apoi tupeu sa puna mana pe burta, zici ca e dreptu lor sa pipaie gravidele.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sun-ule nu ma gandesc la nimic!am intrebat doar!ah si merci de ideea cu caruselul, sotul s-a indrafostit de el. Am gasit si unul cu pestisori pe net.pe amazon sunt 30-40 de dolari, doamne ce diferente de pret.Poti sa-mi spui te rog de unde l-ai luat?

tocmai m-a sunat mama si mi-a tinut o lungaaaaaaaa morala, ea ma tot bate la cap sa nasc la medlife, ca plateste ea, ca doar o fata are si o unica nepoata.......!
si uite asa m-a convins si mi-am facut programare la dr mirela popa pe 2 iulie, of cati bani!
eu deja pregatisem 30 mil si a zis ca da ea restu
eu am vrut de la inceput sa merg la ei dar dupa ce au marit preturile m-am razgandit, dar mama nu!

27s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu nu mai pot de durere....ma omoara picioarele astea....si pe lanaga asta...nu mai am chef nici de servici..parca vad ca dupa ce raman acasa...nu o sa mai am nimic...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

ana stai linistita ca si pe mine m-a omorat lumea ca fac baiat!

sanatosi sa fie!

Mergi la inceput

intrebare: mai e cineva care n-are dunga? ca la mine...pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

offf..ce naiba fac eu acasa ca ma plicti de mor
si am terminat si toate cartzile de citit
pe net nu mai gasesc nimik interesant
shopping nu am chef sa fac,nici bani de altfel ca cica eu tre sa nasc
ce sa fac?
nani nu pot sa fac..deja e stresanta situatzia..eu nu shtiu cum unele dintre voi rezista cu stoicism acasa

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

caut eu ieri ca disperata pe net col moale si dau pe google orice combinatzie si numai aberatzii apareau..dar unde gresheam:trebuia sa scriu inia o pauzarea colului..ete na!!dar cum de fapt la origine nu's chiar asha blonda m-am prins acum!
ma apuc de citit

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dma nici eu nu am dunga.

Anaxema ce ma distrezi. Eu cand am intrat in concediu credeam ca o sa mor de plictiseala, dar de fapt nu. Si nici nu fac nimic toata ziua. Am o leneeeeee de nu va zic.

Cu toata lenea, m-am apucat sa spal azi hanele bebelinei, ca e soare si profit :). Cu acazia asta am stat cu ochii pe masina sa vad de cate ori clateste si am vazut ca de 3. Voi nu credeti ca e suficient? Voi de cate ori le clatiti?

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput