Pe 3 iunie incep inscrierile

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Asa am zis si eu Dana, ca ma simt de parca as vrea-mi dau copilul cel putin la Oxford sau Harvard. Atatea emotii, discutii, cozi, certuri, buluceli,liste, pile etc etc... Domle, eu nu vreau decat la o amarata de gradinita de cartier, care mi-e aproape de casa, sa pot lasa/lua copilul in drum la/de la munca. Atat. Sincer va spun , nu am vrut fite, limbi straine, balet, pian si alte chestii. Nu ca as avea ceva impotriva, dar acuma nu ma intereseza decat sa-mi stiu copilul in siguranta, ca se joaca cu alti copii, ca mananca si poate mai invata si ea o poezie doua. Dar se pare ca nici macar de asta nu putem avea parte, din pacate.... Vb. lui Badea, traim in Romania...

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am vazut si eu la televizor, dar la noi la gradi n-a fost nici-o nebunie. O colega de-a mea a mers si ea pe 3 sa inscrie copilul, pe la ora 9.30 si nu era nimeni la directoare. A zis ca poate e ceva ciudat si s-a dus sa intrebe de inscriere si la alta gradinita din zona. La ora 10 nu era nimeni nici la directoarea de acolo. Din cate am inteles de la ea i-au dat fisa medicala si i-au zis sa revina prin august sa vada in ce grupa e copilul. Chestia tip X-files se petrece in sectorul 2 zona Iancului-Vatra Luminoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Chiar X-files, pentru ca eu am bantuit o gramada in Titan si am vazut si la noi la gradinita ce a fost, nu pot sa spun ca am vazut omor sau cozi interminabile, doar la cele doua gradinite noi erau liste de pana la 120 de persoane dintre care primele 40-50 statusera de noaptea la coada, dar la gradinitele vechi la care am mers nu erau mai mult de 2-3 persoane in fatza mea dar totusi erau ( e drept ca la una avea locuri doar la o grupa mica si la una doar o gupa mijlocie) iar la gradinita noastra 175 Casuta Piticilor, din Berceni, am auzit ca a fost coada dar majoritatea prinde loc, nu am auzit anul trecut sa fi ramas cineva pe afara.
Acum sa ne vedem admisi cu totii si apoi mai ramane sa vedem din toamna ce fel de gradinite am nimerit, ce fel de educatoare mai ales. Doamne ajuta!
Eu am pus deja deoparte un sac de jucarii bune sa duc acolo ca daca e gradinita noua cred ca o luam de la zero cu toate, sa te tii cheltuiala.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DanaD, dar fisa medicala nu trebuie adusa la incep anului scolar? La gradi noastra asa mi s-a zis... De ce oare nu e peste tot la fel?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

DanaD, dar fisa medicala nu trebuie adusa la incep anului scolar? La gradi noastra asa mi s-a zis... De ce oare nu e peste tot la fel?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie

Asa stiam si eu dar aici mi-au cerut-o inapoi completata in maxim o saptamana de la primirea dosarului, de parca datele din ea ar conta la selectia copiilor.
Oare sa-i aleaga dupa greutatea la nastere si varsta pana la care au fost alaptati?! sau dupa numarul vaccinurilor?

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mai era un subiect pe aici cu parinti care au refuzat vaccinarile obligatorii, asa ca s-ar putea sa fie un motiv.

Mergi la inceput

Azi s-a dus sotul meu, nerabdator sa vada daca s-au afisat listele, bineinteles ca nu si i s-a spus ca vineri sau mai sigur lunea urmatoare vom avea raspunsul. Asa ca mai avem cateva zile de suspans.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

a fost cineva? Stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna! Eu am fost si s-au afisat listele in sectorul 6 la Gradinita 41. Ne-a spus sa venim in august dupa fisa medicala

Mergi la inceput

La noi vineri nu se afisasera listele la gradinita de langa scoala 99, cica 69 va fi nr ei. La cea de langa scoala 86 nu am ajus sa vad, incerc sa ajung luni. Oricum, probabil ca suntem pe liste dar alta e rpoblema acum, se pare ca nu au educatoare, am vazut si la tv ca in sect. 3 sunt 16 gradinite fara personal, deci cele noi. Sper sa se rezolve cumva problema pana in toamna si nu asa oricum ci sa vina educatoare bune... e si pacat, gradinitele alea arata superb, iar copiii merita cea mai buna educatie.

Fetele mele

Mergi la inceput