Pe 3 iunie incep inscrierile
Raspunsuri - Pagina 6
ellej spune:
Mie mi l-au primit la gradinita 228 - Piticot - din sectorul 4 (pe strada Spinis). Am luat fisa medicala, dar e timp destul s-o completez. Parca in grupa dnei Falcus spunea directoarea ca va fi. Mai e cineva la gradinita asta?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
dana d spune:
Am ajuns la gradinite: la gradinita 69 (de langa scoala 199) scrie ca "toate cererile au fost aprobate", si atat.
La gradinita 86 (de langa scoala 86), ne-a bagat la grupa pregatitoare, nu inteleg de ce ca au doua grupe mari cu cate 25 de copii si o grupa pregatitoare cu 31, si noi oricum nu suntem de pregatitoare. Oricum asta era optiunea a doua, de rezerva si nu cred ca o s-o duc acolo ca imi vine destul de peste mana, numai daca ma trezesc la gradinita 69 ca nu au educatoare sau cine stie ce educatoare nimerim...
Va urez o vara frumoasa si ne vedem in toamna cu impresii noi.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ellej spune:
Asa scria si la 228, toate cererile au fost aprobate". Dar era si lista cu numele copiilor. La cea de-a doua gradinita unde l-am inscris nu ma mai duc, mai ales ca driectoarea mi-a zis ca precis n-am sanse sa-l primeasca. Foarte bine, nici nu mai e nevoie.
dhermina74 spune:
Buna.Spuneti-mi va rog daca stiti gradinite cu program prelungit in Dr Taberei care mai au locuri libere.Eu am inscris copilul la 3 gradinite dar nu a fost acceptat la niciuna dintre ele.Va multumesc anticipat.O zi buna.
silviaelena spune:
quote:
Originally posted by dhermina74
Buna.Spuneti-mi va rog daca stiti gradinite cu program prelungit in Dr Taberei care mai au locuri libere.Eu am inscris copilul la 3 gradinite dar nu a fost acceptat la niciuna dintre ele.Va multumesc anticipat.O zi buna.
Incearca la 229 in Dealul Macinului (zona Frigocom)
ellej spune:
quote:
citat din mesajul lui dhermina74
Eu am aflat, dupa ce-l inscrisesem la doua, ca dava il inscrii la mai multe nu-l primesc deloc. Nu stiu daca e adevarat sau nu, cert e ca mie mi l-au primit la una din ele (la a doua nu m-am mai dus sa vad).