Pe 3 iunie incep inscrierile
Raspunsuri - Pagina 4
LiliaToma spune:
Dana, nu am ft sa mai depun si in alte parti. Chiar daca mai depun, eu stiu deja la care vrem, si din start renunt la celelalte.. sa aleaga alti copiii pentru locul acela... tin pumnii sa treaca toti copiii...
Doamne, si inca mai vroiau sa faca gradi obligatorie de la trei ani...
Androix spune:
noi am depus intr-un singur loc, la albinuta, celalta de pe stupilor, sa vedem acum daca ni-l si primeste. Am fost dezamagita ca unii parinti/bunici sunt nesimtiti de-a dreptul. Noi am stat la coada cate 2-3 ore si ei intrau cik sa-si recupereze copiii de la gradinita si intre timp mai strecurau si cate un dosarel la directoare
Sa vedem acum ce-om rezolva, avem noroc ca vrem la grupa mica si teoretic acolo-s cele mai multe locrui ca nu se fac reinscrieri, insa daca nu reusesc anul asta mi-e teama ca la anul o sa-mi fie si mai greu si o sa fie chiar tragic ca de la anul merg la munca si chiar nu mai pot sa-l tin acasa.
Andreea mama de Filip si Georgia
dana d spune:
Andreea, incearca sa prinzi loc la Casuta Piticilor, nu se compara cu Albinutza. O prietena a mea si-a mutat anul asta fetita de la Albinutza la Casuta, Albinuta e..
si d.p.p.v. al hranei si al personalului. Bine, la personal poti sa ai noroc dar hrana e aceeasi la toti.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Androix spune:
Slabe sperante, pentru ca pana vineri nu mai calc prin berceni. Noi l-am dus acolo pentru ca acolo aproape stau socrii la care oricum duceam copiii cateva zile pe saptamana ca sa pot merge eu la cursuri la facultate. Si cum sotul nici dupa 5 ani de la casatorie si in total 8 de convietuit in ap. nostru din colentina nu si-a schimbat adresa din buletin am ales varianta asta.
Ma ingrijoreaza ce-mi spui. Cu mancarea mai treaca mearga, ca daca ma supar il las la program scurt si mananca la bunica-sa dar personalul, sper ca nu-i bate. Stii ceva in sensul asta? Sau care e faza? Te rog spune-mi daca stii ceva.
anya spune:
M-am iteresat cum e cu inscrierile astea, la gradinitele de stat.
Eu sunt, recunosc, in grupul celor favorizati, deoarece am baiatul mai mare la gradinita si ca atare cel mic are prioritate.
Saptamana asta se primesc dosareale. Nu conteaza cine e primul la usa.Dupa ce se termina inscrierea, in ziua "x" se aduna un consiliu de educatoare (+directoarea) si se stabilesc inscrierile.
Ordinea prioritatii, evident in limita locurilor disponibile:
- varsta peste 3 ani
- frate mai mare elev actual sau fost al gradinitei
- locuinta/servici al parintilor in zona arondata gradinitei
- cazuri sociale
nu am trecut "cotizatia" ca nu e oficiala si depinde de la gradi la gradi daca se primeste sau nu.
dana d spune:
Eu mi-am continuat azi periplul prin Titan cu doua dosare in sacosha. Am reusit sa depun unul la o gradinita noua (86) langa scoala 86 pe undeva pe langa Baba Novac la o statie de Mihai Bravu. Nu aici vroiam sa o inscriu ci la cea din spatele potcoavei, asta e doar planul de rezerva.
Stand acolo la coada am aflat ca si la gradinita din spatele potcoavei se fac azi inscrieri dupa ce ieri citisem eu afishat acolo ca nu mai fac inscrieri deocamdata. Asa ca am fugit apoi acolo si m-am inscris pe lista la un nr astronomic ca de, era ora 13 si lumea statea de cu noaptea in cap dar se pare ca singura pacalita de anuntul de ieri am fost eu.
Asa ca la ora asta sotul mi-a luat locul la coada si nu se stie daca il mai primeste la inscrieri ca e aproape ora 16, adica ora inchiderii.
Fetele mele
dana d spune:
quote:
Originally posted by Androix
Slabe sperante, pentru ca pana vineri nu mai calc prin berceni. Noi l-am dus acolo pentru ca acolo aproape stau socrii la care oricum duceam copiii cateva zile pe saptamana ca sa pot merge eu la cursuri la facultate. Si cum sotul nici dupa 5 ani de la casatorie si in total 8 de convietuit in ap. nostru din colentina nu si-a schimbat adresa din buletin am ales varianta asta.
Ma ingrijoreaza ce-mi spui. Cu mancarea mai treaca mearga, ca daca ma supar il las la program scurt si mananca la bunica-sa dar personalul, sper ca nu-i bate. Stii ceva in sensul asta? Sau care e faza? Te rog spune-mi daca stii ceva.
Aaa, nu cred ca se pune problema de bataie, doar am auzit ca sunt cam acre si nu prea le arde de munca, adica nu prea se ocupa de educatia copiilor cum ar trebui ci ii lasa mult sa se joace in voie. Poate la grupa mica mai merge dar sa stii ca fata mea la Casuta Piticilor a invatzat multe chiar si la grupa mica, domnisoarele noastre si-au dat interesul si rezultatele le-am vazut si eu acasa.
Fetele mele
Anuska spune:
quote:
Originally posted by RalucaN
Am fost si eu azi, cu noaptea-n cap.Liste, buluceli.... in fine, am depus dosarul dar cica nu am mari sanse pt. ca nu are 3 ani impliniti in septembrie. Culmea e ca ii face pe 3 octombrie
Pe cuvant, daca stiam aberatia asta de cand eram gravida o rugam pe dr. sa-mi faca cezariana pe 30 septembrie. Imi vine sa ma duc in lume.
La dosar au trebuit: cerere tip de la ei, copie certificat nastere copil, copie buletine parinti, adeverinte de salariat parinti.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Eu asa am patit anul trecut cu cea mica! Asta a fost motivul invocat; a mea ii facea pe 8oct..... Si asta la gradinita unde o aveam pe cea mare; si cand am facut referire la asta mi s-a spus ca nu se ia in considerare pt ca in toamna pleaca la scoala. Deci daca nu impingi ceva la directoare sau sa ai ceva pile..... Asta e experienta mea de anul trecut.
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by anya
M-am iteresat cum e cu inscrierile astea, la gradinitele de stat.
Eu sunt, recunosc, in grupul celor favorizati, deoarece am baiatul mai mare la gradinita si ca atare cel mic are prioritate.
Saptamana asta se primesc dosareale. Nu conteaza cine e primul la usa.Dupa ce se termina inscrierea, in ziua "x" se aduna un consiliu de educatoare (+directoarea) si se stabilesc inscrierile.
Ordinea prioritatii, evident in limita locurilor disponibile:
- varsta peste 3 ani
- frate mai mare elev actual sau fost al gradinitei
- locuinta/servici al parintilor in zona arondata gradinitei
- cazuri sociale
nu am trecut "cotizatia" ca nu e oficiala si depinde de la gradi la gradi daca se primeste sau nu.
Anya
Mda, asta vroiam sa zic si eu, ce a spus Anuska.. ca ordinea asta a prioritatilor e teoretica. La gradi era o mamica copilul careia anul trecut avea deja trei ani impliniti cand a depus dosarul, era ft aproape de casa si nu a trecut... asa ca...
Eu sincer nu am cotizat nimic, nu am nici o pila... ma rog doar la Doamne, Doamne... sa vedem..
dana d spune:
Gata, am depus si la Potcoava dosarul. De aici am primit o fisa medicala de completat pe care trebuie sa o aducem completata de medicul de familie in maxim o saptamana ceea ce mi se pare total nepotrivit dat fiind ca inca nu suntem acceptati si sunt o gramada de informatii si amanunte personale de scris acolo, pana si daca a fost asistata la nastere, starea la nastere (?), pana la ce varsta a fost "alimentata natural", antecedente medicale inclusiv familiale, astea pe langa tabelul de vaccinari. Auziti: si "vitaminizari D2". Ma intreb de ce conteaza cat D2 i-am dat eu copilului sau ce nota a luat la nastere sau daca a fost asistata medica, sau cat timp am alaptat-o. Astea mi se par informatii strict personale si nerelevante pt admiterea la gradinita.
ADMITERE LA GRADINITA! parca dam la facultate sau la o scoala militara!
Acum, vorba cuiva de mai sus, ma duc sa ma rog si sa aprind lumanari si pe 20 sa consult listele cu admisii. Am mai trecut prin asa ceva cu ani in urma cand am dat la liceu sau la facultate.
Fetele mele