Pe 3 iunie incep inscrierile
Raspunsuri - Pagina 3
Tethys spune:
Mai, la noi inscrierea a decurs cam asa:
- dimineata la ora 8.00 ma duc sa depun dosarul... dar, nestiind ce fel de cerere este nevoie... nu am avut-o... Asa ca, am intrebat directoarea ce si cum... ma uitasem eu la afisier dar, nu era specificat... In fine, directoarea a zis ca trebuie s-o scriu eu si, cand ma intorc inapoi, sa aduc si copilul cu mine... "ca sa vada cu cine au de a face"
...
- pe la 11.30 ma prezint cu dosarul si copilul... plus o floare (atat, nimic mai mult), pe care i-a dat-o d-nei copilul
... Bun. Comentariile d-nei: "vai da'ce micut e!", "da'nu trebuia "(floarea adica
)... bla-bla-bla. E drept ca nici noi, parintii nu suntem inalti... Asa ca, uitandu-se pe certificat a vazut ca totusi face in vara trei ani, asa ca... L-a trecut in registru... era al 10-lea, cum am mai spus...
- la dosar nu am pus decat cererea scrisa de mine si copie certificat copil. Atat era trecut la afisier, atat mi-a zis si directoarea cand am intrebat-o. No, mai rasfoieste ea un pic dosarelul... ma intreaba ce ocupatie am , venitul, unde stau, etc., le scrie in registrul respectiv... Si imi zice sa-i aduc in toamna avizul epidemiologic (cum de fapt era mentionat si la afisier...). Deci, inseamna ca mi l-a inscris si gata. ![]()
Eu, acum, va urez muuulta bafta la inscriere tuturor! 
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .
lorellay spune:
Acum am vazut subiectul...si am intrat in panica...Noi acum vreo 3 luni am gasit o "pila" la gradinita la care am vrut.Atunci am completat cererea tip, copie dupa certificatul de nastere al copilului si le-am dat "pilei" respective, care ne e prieten si un om de incredere.Dar cum eu sunt mai "dusa", acum mi fac griji "daca nu l-a inscris?daca s-a ratacit cererea?"
Oare sa sun la gradinita sa intreb?Ce nasol, mi-e ca daca sun se supara "pila" ca nu am avut incredere....Sper sa fie bine..cred ca o sa las treburile asa..si daca din toamna nu e inscris..il duc lui acasa....
Lorellay
14+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Tethys spune:
Lorellay, mai bine intreaba "pila" daca s-a "rezolvat". Ca sa stai linistita.
PS.- eu nu sunt din Bucuresti... nu ca la mine nu ar fi "bataie" in oras pe gradinite
... dar, am observat ca zona in care locuiesc eu nu este asa de "aglomerata" de prescolari... adica, concurenta e mai mare in zonele centrale ale orasului, etc. ... De aia banuiesc ca am avut "noroc" la locuri... nefiind aglomerata zona
...
Multa bafta in continuare, la inscriere, tuturor mamicilor
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .
lbelciug spune:
Voua v-au cerut adevrinta de salariat+certificat nastere copil inca de azi, la inscriere?
Mie mi s-a spus sa duc doar o cerere de mana din care sa reiasa intentia de a inscrie copilul la gradi... 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Aurasa spune:
Buna,
Si eu l-am inscris azi, doar cerere de mana. Restul actelor se depun dupa ce e copilul admis, asa a spus Directoarea gradinitei.
lbelciug spune:
Merci, Aurasa!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
LiliaToma spune:
Si eu sunt stresata rau, imi vine sa plang de stress...
Am fost si noi azi. Am depus la doua gradinite aproape de serviciu. Sotul zice sa ne afisam si la unele aproape de casa, sa depunem peste tot...
Acuma ma duc sa faci rugaciuni si sa aprind lumanari, sa ne accepte macar la una.
La ambele unde am fost, au cerut: adeverintele parintilor, copii de pe buletine si copie a certificatului de nastere a copilului. Cererea tip o aveau acolo.
La ambele au zis sa venim sa vedem listele dupa 20 iunie... Asa ca asteptam... grea mai e asteptarea...
Mi-a fost asa mila azi de cineva de acolo, era din sectorul III, dar din disperare aplica si in sectorul IV, pe unde era aproape de ei. Cica anul trecut nu au fost acceptati, a stat fetita un an acasa, dar deja are 4 ani si aproape ca plangeau ca nu mai stiu ce sa faca, cica li s-a inchis usa in nas la multe gradi...
Sa dea Dumnezeu sa treaca toti copiii!!!
RalucaN spune:
Am fost si eu azi, cu noaptea-n cap.
Liste, buluceli.... in fine, am depus dosarul dar cica nu am mari sanse pt. ca nu are 3 ani impliniti in septembrie. Culmea e ca ii face pe 3 octombrie
Pe cuvant, daca stiam aberatia asta de cand eram gravida o rugam pe dr. sa-mi faca cezariana pe 30 septembrie. Imi vine sa ma duc in lume.
La dosar au trebuit: cerere tip de la ei, copie certificat nastere copil, copie buletine parinti, adeverinte de salariat parinti.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
dana d spune:
Revin dupa noi aventuri: azi iar am colindat zona si m-am ales cu o mare bashica in talpa si cu copilul neinscris. La gradinita 154 nu au nici un loc la grupa mare, la gradinita din spatele potcoavei in locul anuntului de vineri despre care am scris mai sus, azi era alt anunt cum ca inscrierile se amana pana la o data care va fi anuntata pentru ca nu e clarificata situatia juridica a gradinitei. Trebuie sa va spun ca parca m-a lovit cu ceva in cap si toate planurile s-au naruit. Am plecat spre serviciu si am coborat pe Baba Novac la un complex Rucar unde e un centru de informare al primariei si am intrat sa intreb und egasesc o lista a gradinitelor din sector si mi-au dat lista pe care o gasisem si eu pe sit-ul primariei cu cele nou construite. M-au indrumat pe dupa blocuri pe acolo spre o alta gradinita noua unde am gasit si un portar si vrei doi parinti in cautare asa ca mine. Acolo inca mai scria ca pe 4 primesc inscrieri si portarul ne-a spus ca au avut o inspectie de nustiunde si ca doamna directoare e plecata dupa aprobari, asa ca poate maine primesc inscrieri daca doamna directoare vine si cu aprobarile.
Tot cam pe acolo am mai gasit doua gradinite vechi, 239 si 240, mi-au placut mult cum aratau pe afara, cladiri vechi dar renovate si imprejurimile mi s-au parut de un farmec aparte, dar din pacate nu au nici astea locuri la grupa mare.
Asa ca maine la ora 9 ma infiintez la gradinita aia (nici nu stiu ce nr are), si incerc sa depun dosarul desi nu stau in zona si nici nu o sa stau decat la 3 statii de troleu distanta.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Si eu sunt stresata rau, imi vine sa plang de stress...
Am fost si noi azi. Am depus la doua gradinite aproape de serviciu. Sotul zice sa ne afisam si la unele aproape de casa, sa depunem peste tot...
Acuma ma duc sa faci rugaciuni si sa aprind lumanari, sa ne accepte macar la una.
La ambele unde am fost, au cerut: adeverintele parintilor, copii de pe buletine si copie a certificatului de nastere a copilului. Cererea tip o aveau acolo.
La ambele au zis sa venim sa vedem listele dupa 20 iunie... Asa ca asteptam... grea mai e asteptarea...
Mi-a fost asa mila azi de cineva de acolo, era din sectorul III, dar din disperare aplica si in sectorul IV, pe unde era aproape de ei. Cica anul trecut nu au fost acceptati, a stat fetita un an acasa, dar deja are 4 ani si aproape ca plangeau ca nu mai stiu ce sa faca, cica li s-a inchis usa in nas la multe gradi...
Sa dea Dumnezeu sa treaca toti copiii!!!
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia, nici eu n-am dormit azi noapte dar tu macar ai reusit ceva azi. Sa te tii cand te-o trezi acceptata la 4 gradinite, sa te vad cum duci copilul o zi la una, o zi la alta si pe urma alegi.
Pe und eprin Berceni stai? Iti recomand Casuta Piticilor de pe Stupilor, acolo am mers noi pana acum si am fost foarte multumiti. M-ai speriat si mai tare cu cinevaul ala care a fopst respins in setorul 3, acum cazul meu e invers, noi ne mutam din 4 in 3 dar anul asta in 3 s-au construit gradinite noi asa ca poate persoana avea mai multe sanse acolo.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA