Pe 3 iunie incep inscrierile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ok. Catale . M-am mai linistit. Asa voi face si eu. Avizul epidemiologic l-am luat deja ... Iar, restul (acte copil + eu) nu-i nici o problema ...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, avizul epidemiologic se aduce o data cu copilul, il dai la asistenta cand iti face filtrul la intrarea in gradinita. Nu-l duceti de acum ca oricum e valabil doar cateva zile de la data scrisa pe el.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor, chiar azi am fost la o cresa de stat si mi-au zis ca insrierile s-au terminat de pa 11 aprilie! Era si afis mare ca nu mai sunt locuri!!! E posibil? Eu stiu ca la astea de stat inscrierile se fac in acelasi timp pestetot! o fi o politica propie, au autonomie, stabilesc ei datele cum vor?

mama de 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Dana_d, mie asistenta doctoritei de familie mi-a dat aceasta adeverinta medicala pt. gradinita, pe care scrie asa: fata- apt de colectivitate; verso- mi-a trecut vaccinarile. Iar, in momentul in care mi-a dat-o face: "Sa ti-o tragi la xerox ca-ti va trebui si la inscrierea in clasa I!" . Si tocmai asta ma intrebam si eu... ce fel de valabilitate are de mi-a zis s-o xeroxez, ca s-o am si pe mai tarziu ...

Edit- ca uita-i sa spui... Acum vreun an si ceva, aceste vaccinari mi-au mai trebuit si le-am cerut si atunci... iar, cand m-am dus acum la asistenta dupa aceasta adeverinta, face ea la mine: "Da' parca ti-am mai dat o data vaccinarile! De ce nu le folosesti pe alea?" Si a trebuit sa-i reamintesc ca baiatul meu a mai facut vaccinuri de atunci... asa ca, imi trebuia "lista" completa! Nu-i asa?!?

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Buna fetelor! Hai sa va dau o veste buna: am reusit sa-mi inscriu baietelul la gradinita... din toamna vom fi prescolari !
Voi ce ati reusit sa faceti? Ati depus dosarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

cum adica? nu ziceau ca pe 3 iunie incep inscrierile? si nici macar nu inscrierile, ziceau ca pe 3 iunie incep sa primeasca dosare si ca se vor analiza dupa perioada de primire... cred ca eu sunt cea mai proasta ca vreau sa fac totul ca la carte...

Mergi la inceput

LiliaToma, la gradinita la care mi-am dat eu baietelul, inscrierile au inceput de astazi... iar, baietelul meu era deja al 10-lea inscris. Din cate am observat eu, este posibil, ca fiind o gradinita de cartier, sa nu fie asa "omor" pe locuri. Adica, am nimerit la o gradinita "ceva mai libera" . Eu am vrut la aceasta gradinita pentru ca, este singura cu program normal din zona mea. Restul sunt toate cu program prelungit... Plus ca... la asta am fost si noi (eu+fratii mei) cand eram mici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Tot azi am depus si noi dosarul. Pe geam scria ca dosarele se depun incapand cu data de 3. In plus, in registru, "duamna" si-a lasat vreo 25 de randuri libere, deci fie-mea a fost a 26-a.
E gradinita cu program normal, pe care, de obicei, lumea nu se bate.
In dosar am avut
- copie certificat nastere
- copie CI mama (adica eu)
- copie CI tata (adica el)
- adeverinta de la serviciu mama (adica eu)
- adeverinta de la serviciu tata (adica el)
- copie dupa carnetul de vaccinari al copilului
- cererea tip pe care am completat-o la fata locului.
Cica ne auzim dupa 25 august

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Bafta la inscrieri!
Dimineata, la piciul meu la gradi era pus un anunt de la inspectorat cum ca pe data de 5.06 sunt liberi. Deci aveti grija pe ce data intentionati sa mergeti la gradi.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu sunt stresata rau, nu mai dorm noaptea pana nu o stiu inscrisa si acceptata la gradinita in Titan.
Am umblat vineri pe jos km. intregi prin zona Potcoava - piata Minish, Lucretiu Patrascanu- 1Decembrie. Gasisem 3 gradinite in aria asta dar una, cea din complexul scolar Nichita Stanescu e tocmai pe 1 Decembrie asa ca am scos-o de pe lista.
Cea de la Piatza Minish (154) e plina, ce sanse am eu s aprind un loc la grupa mare? Asa ca toate sperantele se indreapta spre gradinita noua din spatele Potcoavei si acolo era afisat ca incep inscrierile pe 4 la ora 9. Primesc dosare mai multe zile si abia intre 16-20 iunie ne anunta daca am fost acceptati. Se pare ca asta e procedura peste tot, asa ca ma gandeam sa o inscriu la doua gradinite sa am mai multe sanse.
La gradinita aia noua era un afis cu lista actelor necesare. cam ce s-a scris pe aici in afara de adeverinte de salarii si adeverinta medicala sau lista de vaccinari. Sper s anu ma trezesc ca ma respinge ca n-am aia ca adeverinte de salariat duc oricum ca am. La mine problema e ca nu avem domiciliul in zona, ne mutam abia luna asta si abia apoi o sa ne facem mutatia in cartea de identitate as aca n-am cum sa dovedesc ca locuiesc in zona ca inca nici nu locuiesc inca.
Of, sa ma vad scapata si de problema asta ca nu mai fac fata stresului.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput