Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli eu sunt pe baricade, citesc pe aici.Am fost in parcul mare , m-am vazut cu Alex,dar din pacate nu am putut sa stau mult.Pentru ca sotul a venit mai repede de la birou.Citesc in general ce se scrie,dar e mai greu cu scrisul...cel mic e tare marait in casa,ii cresc 3 dintisori dintr-o data sus.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

cu ouale de prepelia. nu sunt de acord cu cine a zis ca se dau numai pt lipsa de vitamine. sunt ca orice alt ou, dar mai bogate in nutrienti. nu stiu la bb cum sta treaba dar la adulti cu siguranta se consuma ca orice aliment. poti vedea si in restaurante (mai ales in dinalea mai de fite) prin meniuri, chestii cu oua de prepelita.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetele cu copilasi diversificati, imi ziceti si mie "necesarul" de linguritze, farfurioare, canute, etc de care am nevoie. ca m-am apucat de facut lista de umparaturi pt baby expo si am nevoie de asistenta la capitolul asta
multam fain cu anticipatiune

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, petrecere frumoasa..sa inteleg ca pana la urma o sa aibe si tort ;)

nici eu nu i-am dat nimic dupa vaccin si n-a facut febra,

ancab..ai nevoie de 2 lingurite, 2 castronase, o canita normala, sa invete sa bea ca lumea, o canita cu capac/cioc sa ii iei apa afara, o furculita pt mai tarziu, vreo 2 olite sa ii pregatesti mancarica...cam atat imi vine mie in minte..un blender...o sita (eu dau branzica prin ea sa se faca fina, dar cred ca merge si la blender, da mi-e lene sa-l murdaresc)..o bavetica plasticata sau mai multe din alt material..o sa vezi ca nu le poti folosi mai mult de o zi..o razatoare de sticla- eu o folosesc sa dau marul si sa pisez banana..
sa mai zica si fetele..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ANCA.B-eu i-ti ce am eu
:-3 seturi de farfurii,1 adanca si 1 plana
:-2 canitze pe care nu prea le-a folosit ca am trecut foarte repede la bautul din canitza normala
:2 lingurite de silicon si vreo 3 tacamuri,ditre care unul are cutit,dar acesta i l-am dat acum dupa 1 an si jum.
:folosim babetzica de musama,si plastic,e foarte utila,daca nu ne facem purcelusi

LORE-profita de sotior
saracutzul DAVID,3 dintisori!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Theodora Alexia(fetita de Carrie)
LA MULTI ANI!!!!TOT BINELE DIN LUME PT CEI 5 ANISORI

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

SALUTARE TUTUROR intru si eu in rand cu lumea ssi nu mai is ultima la scris

azi de dimineata eram atre fericita k ne-am trezit la 9 jumate si ma gandeam k o dormit fara nici o trezire dar cand am mers in bucatarie vad sticluta , asa am dormit de ns cand s-a trezit norok cu sotul kare s-a trezit si i-a facut lapticu, am fost franta.

in legatura cu olita si noi facem de o saptamana pe ea dar nuami dupamasa la 17 cred k i-=a intrat in reflex deja, cum se trezeste il pun si face tot tacamul.
felicitari si voua celor kare faceti progrese.

Paula in legatura cu avc bunicuui acuma e bine k e partea opusa inimi, trebuie muta rabdare si depinde cat de mult a fost afectat, recuperare plimbari, kinetoterapia e ff indicata si il ajuta cel mai mult, binenteles k trebuie sa renunte la toate viiciile daca nu vrea sa se repete. multa sanatate si sa ajunga 100 de ani, k si eu ma bucur de ai mei bunici care is mai sanatosi decat tatal meu.

in legatura cu dintisori noua ne-au iesit ptimi 2 sus si apoi 2 jos , iar acum mai asteptam sa vedem cand unde vor iesi??

adriana si noi ne-am inscris la mersul de-a busilea dar nu ne-a venit raspuns, mai asteptam

anca felicitari pt campion, al meu asa plange mama mama
pupiki

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

am pus cateva poze noi, de aici

http://good-times.webshots.com/photo/2928762790103538248jeRvcE

alex iti plac pozele????

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani Printesa de CArrie!

Azi e si ziua surorii mele, dupa citeva ore, acum un an mi s-a rupt apa.... si acum am un baiat cuminte, frumos, adormit la ora asta, mincator de nisip si cu intentii, din ce in ce mai dese, de a-si impune personalitatea: acolo unde nu e voie, acolo vrea!

Miine plecam la bunicii materni, impreuna cu bunicii paterni si tusile... si acolo petrecem in avans, iar duminica acasa. Meli si PAula multumim pt urari!

Ce ma enerveaza reclama asta... oare mai tine mult, ca mi-au iesit citeva fire albe de cind e aici

Cele care aveti fetite mai mari, am vazut azi in Kaufland, o cutie cu casa, papusele mici, mobila.... cu 5 lei. Am luat si noi una... poate se joaca cu ea de 1 iunie invitatii.

Elenuta nu iese Dragos din piscina aia? adica sta ca intr-un tarc?

Geany bune gene ale somnului are sotul tau... poate mai faceti citiva dormiloni Plus ca Toreadorul are si la ochi gene frumoaaasseee

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Elenuta nu iese Dragos din piscina aia? adica sta ca intr-un tarc?

am primit piscina si am vrut sa vad ce reactie are, a fost pt cateva ore joaca in ea, dar nu l-am putut tine in ea k iese binenteles pe el il pasioneaza impinsul carucioarelor si invartitul rotilor, o sa imi fie de jautor la urmatorul bb la plimbat caruciorul.
am fost acuma dupamasa sa luam cateva cadouri nasilor si mamei mele k se apropie ziua lor iar in supermarket cand intram el plimba caruciorul cand se plicti de al nostru trece la altu si tot asa.

cine are tarc gonflabil, sta puiutu in el?/?? merita sa il iau???

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput