Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA(SARA) a trecut ce a fost mai greu draga mea ,o sa ti fie mult mai bine asa si nu uita ai cea mai minunata fetitza si Viata merge inainte
ELENA super pozele ,nu credeam ca i atat de inalta piscina
GEANY
VICTO multa sanatate bunicului

fetelor azi am fost la Iulius si i am cumparat mamarutei o rochita superbaaaaaaa si palariutza la 50 ron f f faine ,i am mai luat3 body cu maneca scurta

va pup si un week end super

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

am scris ultima data si n-am stiut ca m-i s-a trimis.ca imi arata eroare....eu nu terminasem acolo povestea.acolo am crsi numa de intelegerea facuta cu o zi inainte.ieri la tribunal a fost horror..am stta de la 9 jum dim pana la 2 cand ne-a luat.am fost ultimii,si daca nu se ruga avocata mea de judecatoare ne amana ca ii era gata programul de lucru.totul a durat 5 min/.el statea intr-o parte..eu de alta...a fost cam dureros.probbail cum zice elenuta il mai iubesc.ma gandeam in momentele alea cum etse lumea asta.ne casatoresti in alb...si te desparti in negru.avocati,judecatoarea ...noi amandoi ma fost in negru.poate sunt eu mai sensibila...nu stiu.ma gandeam si la saracul taica-meo.el m-a dus la altar si el m-a adus si la divort.

a venit si asaera sa-si mai ieie din lucruri si acum aseara la baita.m-i se parea tare pasnic si glumet.ma gandesc ca-i pare rau pe undeva.numa ma enerveaza cu banii......ca nu are bani.dar de fumat fumeaza,de plimbat cu masina se plimba,de iesit cu prietenii sigur iese.

nu ma apucat sa va citesc..numa asa in mare.la multi nai tuturor sarbatoritilor.

victo insanatosire grabnica bunicului tau.si eu as muri daca l-i s-ar intampla ceva alor mei,ca ei ma ajuta ff mult,dintotdeaun am-au ajutta si cu bani..de mancat mancam acolo apropae in fiec zi,,,si cu sara.o las pe sara cand vreau la ei si au 76 si 82 de ani.sa ne bucuram de ei cat mai mult...de-astea intr-un fel mi-era greu si in it,sa stiu ca mai stam acolo inca vreo 10 ani si ei nu se pot bucura de sara.parca ii intinereste

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Victo, Geany, Elenuta, multumesc mult!

Alex, felicitari pentru achizitii. Ti-am zis eu ca pt fetite sint lucruri frumoase. pt baieti e mai greu...

La multi ani! pentru Theodora Alexia(fetita de Carrie)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

M-a sunat Andreea27, e la spital cu dilatatie 7, i s-a montat epidurala si moare de frica saraca...
Scoateti agitatele ca azi vine pe lume bb Eric!
HAI ANDREEA!!! HAI BB ERIC!!!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elenuta..sa speram ca va fi bine tataia meu..ca asa le spun..mamaia si tataia..adriana pricepe..;)

alex,multumesc.
ioana, mami de S..eu ce sa zic ca bunicii mei fiind la granita cu Basarabia..bunicul meu inca nu l-a vazut pe pitic..doar bunica a venit la botez..si noi nu stiu cd ajungem la ei..

mergeti azi la mall de 1 iunie cu piticii?

bai ma dispera reclama asta..mie mi se blocheaza efectiv mouse-ul..
nu pot merge in urma sa corectez, sa pun culoare..brrrr

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai e umpic si se naste finutul meu!!!!!!Hai Eric!!!!!Hai Andreea!!!!!Doamne ajuta sa fie bine!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andreea27-nastere cat mai usoara!!!!!!!!!!

buna dimineata scumpelor,noi vrem sa iesim azi la plimbare ,ne-a luat tati bicicleta din aia cu toarta,de impins din spate,vrem sa iesim in parc,hihi.

sa aveti o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Noi ne revenim dupa o zi foarte incarcata, am plecat ieri de acasa la 14 si ne-am intors la 22.Alexia inca doarme.

Paula, da stiu ce zici, cu mamaie si tataie dar prin Bucovina nu se zice asa. Mai mult prin sudul Moldovei. Bunicii sotului sunt de la Buzau si tot asa le spunem.

Anca, mie de fiecare data mi-a zis dr sa ii pun supozior cu paracetamol dupa ce ajung acasa de la vaccin. O singura data nu i-am pus si a facut febra 3 zile. Acum, la vaccinul de 1 an, nu a facut febra deloc. (mentionez ca noi am facut vaccinurile de la stat)

NASTERE USOARA, ANDREEA!!!

Ioana, multumim de ideea cu setul de jucarii!

VREAU SI EU CADOU DE 1 IUNIE...PARCA TOT COPIL MA SIMT!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Ioana te inteleg ca treci prin momente mai grele, o sa vezi ca TIMPUL e cel care va aduce cu el si uitare si rezolvare. Fostul domn sot nu merita draga mea lacrimile tale, esti acum suparata pentru ce ar fi putut fi frumos, dar din pacate nu a fost. Bucura-te de minunea ta Sara si de familia care iti este aproape. Sunt sigura ca viata iti rezerva ceva minunat de acum incolo, trebuie doar sa crezi ca asa va fi. Uite e cineva pe forum care are asta la semnatura ”Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22”, mie mi se pare geniala! mamica si printesa!

Anca am fost la targ in cautare de sandalute, i-am luat o pereche asa ochiometric si ii vin putin mari, astazi merg cu tot cu Ana sa le probam acolo! E miculut targul, dar ce sa zic eu m-am mai scapat la unele chestii care erau dragute! Bravo pt curajos! Eu am cea mai mare plangacioasa ever la vaccin

La multi ani cu intarziere Theodora Alexia, printesa de Carie!

Ioana petrecere frumoasa, va rasfatati nu gluma!

Elenuta noi avem tarc gonflabil, Ana sta in el 10-15 minute dupa care incepe sa urle sa o iau!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Curaj Andreea!!!

Hai Erik!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput