Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, anca..multam..
m-am mai obisnuit acum cu ideea..asta este viata..ufffffffff...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Si noi suntem in cautare de sandalute pt mers, ca de o saptamana ne tot chinuim cu pasii, asa sustinuta de manute. Toata ziulica d-soara vrea numai in picioare si sa o plimb, sincer va zic ca am momente in care zic, ca voi ceda si ii voi lua premergator, dar ma mai abtin...

Victo imi pare sincer rau pt bunicul tau
Bunica mea a avut unul dupa care si-a revenit aproape complet, dar dupa un an jumate a mai facut unul care, din pacatte o tine la pat de aproape 3 ani. Ce e nasol la aceste accidente e faptul ca in primele 2-3 saptamani dupa AVC mai apar altele care pot inrautatii sechelele. Asa ca ce sa zic Doamne ajuta sa-si revina!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineatza-
SCUMPELE MELE

VICTO-i-mi pare rau de bunicul tau,si ii doresc multa sanatate si recuperare cat mai rapida

MELI-acum m-ai lamurit multu cu sutienul zic

ELENUTZA-al meu ficior are 1.8 luni azi maine si numai acum are 3 dinti sus si 4 jos,si i-au iesit 4 maselute,asa ca stai linistita,nu ramane fara dinti,se zice ca o sa fie mai tarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ELENUTZA-Eu ziceam de ouale de prepelitza-dar eu le dau fierte,sau papara,
eu am inteles ca penrtu tratamente de vitamine se dau crude,acu nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, recuperare rapida bunicului tau.

Cine s-a mai inscris la Competitia bebelusilor care merg de-a busilea? Ati primit confirmarea pe mail? Eu am primit-o in dimineata asta si ne-au programat pt vineri, la ora 11. Am trimis mail inapoi si i-am rugat sa ne reprogrameze pt sambata, la 16, ca sa poata veni si tati. Daca nu se poate, ramane sa mergem vineri.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..Diana..imi pare rau si de bunica ta..saraca de ea..cred ca e cumplit sa stai la pat..brrrrrr...

geany, adriana

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Saluuut!
ne-am intors de la vaccin. Stefan a fost super cuminte, nici macar un scincet n-a scos. la sfirsit i-a si zimbit asistentei. era inceptoare si a avut emotii. a zis ca e primul copil care nu-i plinge la vaccin. masa de la 2 vad ca am sarit-o ca al puiutz a adormit pe masina si nu s-a trezit nici acum.
cind se trezeste ii dau panadol, profilactic, desi nu cred ca va face febra. sa vedeti ce ii place gustul de siropel...se linge pe buze...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Paula multa sanatate bunicului tau.
Adriana poate va vedem la mars... noi o sa margem vinerea la tirg, ca simbata zburaaaam, dar mai este pina atunci...

Noi in week-end avem 2 chefuri "date" de P(unu cu bunici si unu cu copii) si un chef de oameni mari.

Anca si eu i-am dat paracetamol la primu vaccin, tot profilactic, ca nu facuse febra, iar o mamica m-a "certat" ca de ce bag medicamente in el, daca nu are nimic... am fost de acord cu ea si la urmatoarele nu i-am mai dat. Felicitari pt bb curajos!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana, sint de acord cu tine...insa prefer sa-i dau azi de doua ori siropel decit sa-mi faca febra si sa umblu cu el pe la doctori la noapte. Pina la urma e doar paracetamol, nu antibiotic, ca sa-si creeze rezistenta la medicamente.

Diana, am vazut sandalutze pentru fetite, chiar frumoase, la tirgul de la mall.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am fost si eu la targ, nu e mare lucru suncer. am cautat si sandalute dar nu mi-au placut ca parca nu-s facute asa sa-i tina glezna.dar am gasit in polus la deichmann, ceva de genul si FOARTE ieftine-240.000 lei.

anca.b-si eu am fost impotriva premergatorului, dar parerea mea e ca e ok pana la urma, am folosit-o ,putin pe zi, dar zic eu ca a ajutat-o mult.are 10 luni jumatate dar face cativa pasi singurica.3-4 pasi, fara sa ma tina de mana,daca e distanta mai mare se sperie, hihi.dar eu sunt tare multumita, si dr. de la ortopedie a zis ca e ok.

Ioana-daca cumva nu mai intru in weekend, va doresc un mare -mare La multi ani!!!!!!!!!si aniversare frumoasa la P din partea lui piti,hihi.Si concediu de vis sa aveti!!!

Lore- ce faci? pe unde umbli scumpa?

eu m-am terchelit, hihi, mi-am luat niste maioase care pana acum nici nu visam ca voi lua, tzitzi e de vina...

va pupic, ma duc sa mai invat si eu cate ceva ca tot prostii fac.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput