Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
alina_anto spune:
Flore FELICITARI!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de venirea ei pe lume!!
Andrada Asteptam vesti!! Acum sigur esti cu bebe in brate!
mihaser Bravo pt buricutzul cazut! Eu habar nu am ce inseamna asta..pt ca Sarei i-a cazut buricul in spital, in a 3-a zi!! Imi aduc aminte ca mi-au adus-o la alaptat dimineata si mi-au dat vestea cu buricul...assa m-am bucurat...!!
Eu aseara nu i-am mai dat nici bonnisan, nici espumisan... Dar a fost cam plangacioasa toata noaptea..offf.. Si nici nu a prea mancat..adica la ora 1 a papat bib 40 ml, la 3.30 tot 40 ml, iar la 7, 100 ml. Acum, la 10 i-am dat sa suga, dar nu prea a supt foarte mult, apoi a adormit 15-20 min si acum se agita... dar nu plange,
intreba cineva de kk facut des..eu stiu ca e normal sa faca la fiecare masa. Pe Sara o schimb inainte de fiecare masa, si mai face si in timpul mesei.. Asta dupa ce ne-am chinuit o saptamana cu constipatia... Dehhh, scapi de una, dai de alta...
Andreea, Elenuca Lorich, Lilly, Andora Hai fetelor, care urmeaza??? Va pup si va tin pumnii!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Lorich spune:
Andora semne nu-s deocamdata, vineri mai merg la dr. sa mai vedem cum mai sta colul, vinerea trecuta era doar scurtat. Acum, din gasca noastra o poti gasi pe Andrada si cine stie cui preda ea stafeta?
Mihaser nu le scoate inca pe agiatate, ca am niste problele cu rudile si familiili, ca-mi vine sa-mi pun un dop
FLORE felicitari pentru bebe mancacioasa, recuperare rapida si muuuulta sanatate si putiiiiine probleme!!!
Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???
gabitzam spune:
Gabi-LeeLoo, la Stefan n-ai avut durerile alea de spate? Ca eu la Andrei am avut tot asa, parca era o contractura musculara fix intre omoplati. De la cum il tineam pe Andrei, de la aplecat, erau muschi nefolositi in mod obisnuit. Imi facea Costi masaj pe spate si coloana in fiecare seara, ca plangeam cu vorbe, cum zici si tu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Da dopul e gelatinos,si e asa alb-galbui!Asa ca mucii,acuma scuze expresia ,dar asa sunt!!!Aseara numai m-a durut burticva!!Deci vine bebe??????
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Da dopul e gelatinos,si e asa alb-galbui!Asa ca mucii,acuma scuze expresia ,dar asa sunt!!!Aseara numai m-a durut burticva!!Deci vine bebe??????
Poze
Iubita, abia astept sa iti tii si tu puiul in brate!!! Nu mai e mult pana atunci!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
simonacip spune:
Andreea, da ala-i dopul, nu tb sa aiba singe, nicial meu n-a avut...si da e alb galbui, cum ai descris tu. Prin urmare tu esti urmatoarea pe lista??/
Anaxena, merci de info, am sa merg azi sa cumpar alta glicerinapt orice eventualitate
Daniela_sb burticutza, felicitari pentru cele 38 de sapt!!
Mihaser Fetlicitari pentru buric!!!!Ce zice Cristian de surioara lui?
Andora, da foarte frumos au facut parculetul si sa stii ca e cel mai bun pentru plimbarile cu carutul. Eu cind sunt fara david prefer sa ma plimb, daca e si David cu noi, atunci trebuie sa stau cu el intr-un parculet cu topogane , leagane, etc...
Leeloo, si pe mine ma doare spatele...alaptatul, deh. Multumim de lista, eu am mincat si cascaval, si portocale si cirese, mere crude la ordinea zilei...multumesc lui Dumnezeu ca bb e ok...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andree27 spune:
Vai fetelor bine ar fi ca deja nu mai am rabdare cu toate ca am frica aia in mine!!Doamne ajuta!!!!
Poze
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Poze
asa am si eu!!!
am fost sa iau concediul..diseara merg la dr. gineco. va mai dau vesti atunci
Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Lilly79 spune:
M-am trezit din cauza telefonului.In sfarsit ne vine comoda bebelusei.Sper sa fie ok.Poate de-aia nu am nascut ca nu era gata camera Aseara am realizat ca ambele seturi de acumulatori erau descarcati (astea nu-s conditii de nascut - camera nu era gata, poze nu puteam sa facem,etc )
Andree27 ok nu voi bea ulei de ricin, dar poate maine seara fac o baie calda,beau un calciu efervescent, m-as da si la sot , desi...nu cred ca accepta (il inteleg - ca eu ma sperii de mine cand ma vad in oglinda cata is )
Sa inteleg ca vine si la tine bebe? Yeeeee....
andora nu am visat nici o barza. Am o barza de plus in casa. Se pune?
daniela_sb pe mine ma durea intre picioare de mult timp, dar de ieri s-au accentuat durerile,iar burtica mea a coborat (parerea mea ) Dar eu nu vad urma de dop, nu am dureri, deci cred ca ajung joi la inducere.
monik16 majorete pt joi (pt tine si...pt mine ) Poate vomavea bebeii nascuti in aceeasi zi, daca reactionez repede la inducere
flore07 felicitari Sa-ti creasca printesa mare si frumoasa, si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.
leeloo se poate respecta lista aia? Mi se pare cam restrictiva, dar poate eu o privesc din punctul de vedere al unei gravide pofticioase
iulia si tu ai dop? Scoatem majoretele si pt tine
Ati vazut ce putine fete mai sunt in lista de mai? Doar eu, diana_d care sper ca are deja bebele in brate, iar restul fetelor nu au mai scris demult.Vreau si eu sa nasc ca nu mai pot Vorba lui MissParker, parca is gravida de-un secol.Cand ma uit la pozele mele "before" nu-mi vine sa cred ca tot eu is aia
Lilly 40s+3z
Astept o bebelusa mica la care-i place in burtica
lenca spune:
desi v-am urmarit mereu nu am raspuns
acum suntem pe ultima suta de metri
la ultimul eco 3D facut acum 3 sapt DPN cica ar fi cam 1 iunie, deci suntem deja pregatiti, dar cand o vrea bb acum;ce vroiam sa va intreb dc stiti pe cineva care a nascut la sp Sf Pantelimon, cum sunt acum conditiile acolo
eu am fost mereu la o clinica parti pt consult si ultima data am fost in spital dar nu am reusit sa vad camerele lauzeleor ca nu am voie eu fiind imbracata "de exterior"
si celor care deja au nascut cam cat "ati dat la doctor" pt o nastere normala cu anestezie epi.