Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Neata!
Fetele aseara la baita ne-a cazut buricul! Vad ca se vindeca destul de frumos!
Ieri am fost si io la scos firele de la operatie si totul e ok. M-a mai chemat la control peste 6 saptamani.
Felicitari Luminel! Bun venit pe lume Elena Cristiana!
Alysh multumesc! Abia astept sa mergem si noi la curte ca voi...sa stam la aer curat!
Andora stiu cum te simti...nici ai mei copilasi nu au stat prea omod in burtica. Sunt super pozele...plimbati-va mult, ca dupa...o sa intrerupeti un pic...
Ylari si noi ne luptam cu gazele...luam tot boninsan cate 10 picaturi de 3 ori pe zi...poama acra mai ai acasa! Si pishaciosu` ala de motan...merita un sut in cur...scuzati limbajul!
Andrada79 sper ca esti deja cu bebe Andrei Tiberiu!
mi_bebelina si tu ai o Eliana? Ce super! Si noi suntem ok...nu prea ne trezim noaptea si papam 70 de ml la masa lapte de la mami! Imi pare rau ca ai avut probleme cu nasterea! Multa sanatate!
Ramona80 si eu am avut probleme din cauza tensiunii..eu am avut-o prea mica!
Alina si Eli (veverita) scuipa Boninsanul la fel ca scortisoara ta!
L-am gustat si eu si e ok gustul, chiar daca e din marar facut!
Elenuca tinem pumnii ptr tine si bebe Lizuca, dar si ptr tati! E superb patutul!
Simo sunt superbe pozele cu Matei grasanul! Imi pare rau ca mai ai probleme!
Monik16 tinem pumnii ptr joi! Spor la pregatiri!
Felicia bine ati venit acasa! Bine ca s-a terminat totul cu bine!
Lavi iti tin pumnii...nici eu nu as risca daca are circulara...sa nu-ti fie frica!
Cleo eu pun glicerina pe suzeta...noi avem suza Nuk de silicon ca altfel numai la san am fi stat! Am fi papat ca bebe Vladut de Alysh ...1-2 ore!
Laura asa e...nu sunt asa fragili...Sa vezi fetita mea de 2950 de grame ce bine se tine...sa nu-ti fie teama sa-i pui ser in nasuc! Noua ne-a luat tati de la Uriage si e super...ambalat in sticluta din aia de plastic!
Lorich bagam majorete si ptr voi!
Gabitu` te rog daca vrei sa pui la numele nostru Maria Eliana...Pe ultima suta mi-a facut tati pe plac si i-a pus si Maria.
Va pup! Tin pumnii ptr gravidute sa s termine totul cu bine, dar si ptr proaspetele mamici sa scape de colici, soacre...etc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
Dar dopul nu trebuia sa fie cu sange?ma mai doare spatele dar multumesc lui Doamne Doamne ca nu asa tare ca inainte!Aseara inainte sa dorm asa m-a durut burtica!!!!
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
Magnetism79 spune:
Am venit si noi de la analize, cele uzuale si cele din col, pt streptococ B si secretii, o minune ce sa mai , nu v-am spus eu ca fac alergie daca se atinge cineva de pasarica mea.
Azi noapte am avut niste vise tare ciudate ce nu mi se intampla f. des , ba chiar deloc si m-a durut si burtica rau de tot, pogoniciul asta al meu nu imi da pace de cand a aflat ca e mare imi tot da coate si pumni.
Probabil ca ma voi duce la doctor sa ma mai vada o ultima data ca sa stabilim ceza si sa imi faca un ultim control dupa sapt 38 ca pana atunci astept rezultatele de la anaize si voi fi un pic plecata, deci pogoniciule gras mai stai si tu un pic.
Circulara asta de cordon cred ca m-a facut sa visez urat, da nu-i bai ca stie el nenea doctoru cum sa faca si am auzit ca mai sunt bebei care au venit pe lume cu circulara de cordon si sunt bine merci, oricum de aia fac ceza ca sa nu risc absolut nimic, la cat e de asteptat si de dorit ariciul asta nici nu ma gandesc sa risc ceva, mai bine sa sufar eu decat el.
CLEO ce face maimutzica ta? Cum sunteti cu piciorusele? Sper ca bine , ma rog pt gogosica ta scumpica in fiecare zi sa fie bine.
Am o stare ca parca as face ceva si nu stiu ce , cred ca azi va voi urmari mai mult ca nu am chef sa fac mai nimic si sunt si in incapacitate fuctionala datorita spatelui.
Poate ma duc mai tarziu sa-mi iau niste chilotei mai mari pt ceza ca astia sunt cam micutzi care i-am luat sa nu faca compresie pe cicatrice.
Va pup pe toate si pt cele care urmeaza sa nasca azi BAFTA MAXIMA!
Lavi+36 cu Bogdanici Pogonici
AMR probabil maxim 3 saptamani!!!
flore07 spune:
buna tuturor
Va saluta o proaspata mamica .
In data de 21 la ora 5.40 am nascut o fetita 3100gr.52 cm nota 10
A fost greu dar a trecut si a meritat.Printesa mea este sanatoasa, frumoasa ,cuminte dar foarte mancacioasa .Ieri am cantarito si are deja 3300 gr .Eu sunt bine inafara de sani mei care ma dor ingrozitor din cauza ca am foarte mult lapte imi vine sa plang cand trebuie sa-i dau sa suga.
Am o intrebare pentru cele care au nascut .De ieri bebele meu face foarte des treaba mare si foarte moale stiti din ce cauza s-au daca este normal sa faca asa des???????
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
CURAJ SI NASTERE USOARA VIITOARELOR MAMICI
DENISA ANA MARIA 6 ANI
PATRICIA MAYA 6 ZILE
andora spune:
Daniela, ce bebe cuminte ai ca sta sus la caldurica
MIhaser felicitari domnisoarelor pentru buricut si fire! Multumim mult ,asa m-as plimba dar acum s-a gasit sa faca burta figuri si fii-mea febra si tre sa stea prin casa....
Andreea dopul nu tb sa fie neaparat cu sange.... si se poate elimina si treptat.... dar sigur dopul a fost Acum burta nu te mai doare?
Eu ma duc sa spal vasele, cand revin poate vad vesti despre Andrada..
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Magnetism79 spune:
Ma YLARI ce soacra ai ma??????????????? Sora mea, eu ii dadeam de mult un pumn in gura(scuza-mi expresia) , tot pana la copil, ii spunema ceva de dulce ca eu n u pot sa tin in mine ma apuca dracii , ma de ce nu e soacra mea ca ii aratam eu ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma eu stii ce zic sa faci? Da-i o BASCULANTA DE IGNORANTA TOTALA!!!!!!!!!!!DA sa vazi atiunci ce se ataca, fa-te ca nu o vezi si nu o auzi, eu plecam demult la mama daca imi face asa, din fericire soacre mea e o bomboana dulce pe care ti-o imprumut si tie daca vrei, e PRIETENA MEA CEA MAI BUNA, eu o femeie mai cumsecade ca ea de varsta ei( totusi e tanara are 50 de ani), nu am cunoscut inca....................................
Du-te la mama te sau chiam-o mai des pe la tine ca presimt ca o sa va luati la bataie cat in curand.................................
Lavi+ 36 cu Bogdanici Pogonici
AMR maxim 3 saptamani
andora spune:
Magnetism bravo, tie in cat timp iti da rezult de la analize? Eu tot peastea leastept ca sa nasc linistita...
Flore FELICITARI pentru mancacioasa!!! Pai eu stiu ca bebeii alaptati la san asa e normal sa faca kk des si de consistenta diferita in fctie de ce a papat mami inainte.... e f bine ca nu e constipata, pofta buna mai departe
Mai dar MissParker unde este? Sau am pierdut eu vreo noutate?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Monik - chiar ma gindeam ieri la tine ca stiam ca te duci la Badiu si dupa aia la examen...inteleg ca totul a fost ok si vom scoate [majorete] joi, nu?
In acelasi timp, sa nu uit sa flutur si pentru Andrada care inteleg ca e deja in operatie - nastere usoara!!
Fetele cu cezariana, am si eu o intrebare - acum nu ma mai doare asa tare nici burta, nici operatia, insa ma ucid durerile de spate! Nu va inchipuiti ce dureri cumplite de spate am! Banuiesc ca e si din pozitia defectuoasa, dar daca stau mai mult in picioare, ma doare de mor! Orice sfat de la voi mi-ar fi de folos!
Cit despre lista cu alimentele permise si interzise pe care mi-a dat-o pediatra-v-o scriu mai jos. Eu m-am hotarit sa ma tin de ea astea 3 luni, nu are ce sa-mi strice, ba chiar poate o sa ma ajute sa mai scap de cele 14 kg cu care am ramas pe mine...
ALIMENTE INTERZISE:
- orice fel de sucuri imbuteliate
- apa minerala carbogazoasa
- fructe: portocale, struguri, pere, capsuni, kiwi, pepene rosu
- rosii
- castraveti
- conopida
- mazare
- ridichi
- ardei gras
- vinete
- mezeluri de orice fel
- lapte batut, sana, iaurt (desi este permis un iaurt pe zi)
- smintina
- maioneza
- ciuperci
- alune, nuci
- legume congelate
- peste congelat
- prajituri cu crema si frisca
- snitele (pane-uri)
- zacusca
- cascaval doar cu prudenta (o felie)
- brinza topita
- spanac si alte frunze verzi gen salata verde, loboda, etc
ALIMENTE PERMISE:
- apa plata
- sucuri naturale din: mere, mandarine, grepfruit, morcov
- compot de mere
- lapte
- cereale
- brinza de vaci, cas si telemea proaspata
- carne de pui, vita, curcan la gratar, cuptor, n ciorba si supe
- ou (cite 1 ou de 2 ori pe saptamina)
- paste fainoase
- chec/pandispan de casa
- placinta cu mere sau brinza
- peste alb
- broccoli
- cartofi
Cam asta ar fi - mi-a spus ca in caz ca nu gasesc un aliment pe lista mai intii sa o intreb - asa ca trebuie s-o intreb de masline, cirese si organe de pui/vita...
Sper sa va fie si voua de folos!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza,
Felicitari noilor mamici!!!Sa va traiasca puisorii!!!
Pt cine urmeaza!!!!!!
Eu sunt bine,mai am contractii doar asa din cand in cand si ma doare spatele parca mi s-ar rupe ceva pe acolo,,dar ce mi se pare super ciudat,ca in ultima vreme imi curge ceva gelatinos ,ca mucii si destul de mult!!Se apropie nasterea,pt ca colul e scurtat???
Lilly te sfatuiesc sa nu bei ulei de ricin pt ca oricum nu scapi de clisma!!La Stanca si de vrei si de nu iti face si atunci nu are rost sa te mai chinui cu uleiul!!!Tinem pumnii pe joi si scoatem majoretele pt incalzire!!!
De Diana_d mai stie cineva?Ore ce face?ESte bine?
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
gelatinos? e dop... vine beeeebeeee
andora, da, avem suzeta cu nenea Ronaldihno. In sapt 5-6 de sarcina, am fo in concediu, si de la Camp Nou, a luat tati 1 pix cu FC Barcelona si suzeta cu Ronaldihno. Acum avem vreo 5-6 suzete, singura acceptata (pt cateva zile..) a fo..ghici? pe nenea Ronaldihno. Si fiindca si tu ai contractii, baga capsuni!! Acu acu, cat mai intra.. ca io trec pe langa piatsa, imping la caruts si miros si suspin.
ylari, cat alaptezi de ce lasi pe altii sa intre in camera? vb danielei, cheie! io nu suport sa ma afishez cu tzatzele la toti
flore07, felicitari pt bb, sa fiti sanatosi si sa creshteti mari!!! Cat despre caca des, zic ca e normal - doar e mancacioasa,nu?
Fetelor, ce cantar aveti? pana la urma..o sa cumparam unu.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
gabitzam spune:
Flore, FELICITARI !!!
Bine ati venit acasa!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla