Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

Noi perseveram cu gazele in pofida Biotics-ului si al Debridatului. Sper sa treaca totusi, momentan i-am dat numai 2 doze. Mi- asa mila de el cand il vad cum se chinuie, nu pot sa descriu. Oricum eu sunt partea mai calma a familiei. Rezistenta lui tati la manifestarile de durere ale baiatului este egala cu 0. I-am lasat impreuna un pic aseara si pe cand am revenit in camera nu stiu care era mai transpirat, bb de miscarile din cauza durerilor sau tati din cauza ca nu stia ce sa faca.
Asa ca l-am exilat in sufragerie ca azi iar pleca pe drum, si bine am facut ca am mai avut o repriza si peste noapte.

Saracul bb, abia astept sa ii treaca. E un barbatel si nu plange intr-una decat miauna ca un pisic si mai plange putin cu lacrimi cand nu mai poate. Mi se rupe sufletul dar stiu ca nu pot face mai mult decat fac. Il tin pe burtica, il tin in brate dar nu pot face altceva pana nu trece criza.

Mamici care va mulgeti am si eu o intrebare: cat va mulgeti? adica pana nu mai iese nimic sau pana iese mai incet?
Ca nu reusesc sa ma lamuresc.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Lilly sa inteleg ca si tu ai o potoroasa ca a lui Cleo??? hai! ce mai astepti? baga mare!!! eu azi as scoate-o daca as putea!!!

toate ca toate, dar la pepene rosu eu nu renunt!!! ever!!! clar...nu nu nu!!! oricum n-o sa am lapte, dupa cum mi se prezinta sanii, asa ca...ciuciu!!!

abia astept sa vad ce-mi zice dr. diseara la control dr. de fam mi-a zis azi ca mai mult de o sapt nu mai dureaza la cat am burtica de lasata!! auauau!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Simona, multumesc! Eu vroiam sa te intreb pe tine ce mai zice David de bebe.

Lily , dopul nu-i obligatoriu! Se poate elimina si fara sa fie vazut.

Pe unde o fi azi MissP?

37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hello si de la noi!!! si la mine e asa dopul dar la mine e putintel nu mult dar des asta deja de vreo 1 saptamana si de doua zile in fiecare seara sapa asta mica in colul meu de doamne feri!!! burtica deja e jos si cand urc scarile ma cam frec cu picioarele de ea!!! spatele ma supara si el deja !!!mai des ca de obicei!!!si a inceput lumea sa sune!!!"dar nu ai nascut inca" offffffffff ma termina si astia cu lucrarile lor!!!vecinii de dedesupt!!! dar las ca dau si io muzica la maxim!!!

felicitari noilor mamicute si cele aflate la maternitate si care asteapta sa le vina micutii!!!
ridic si eu majoretele binenteles pentru mine si pentru cele care dau semne ca vor naste

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

azi ma duc sa ii iau asternuturi pt saltelutza micutei...ca tot am 3 ore la dispozitie...pe la 12 e anuntat ca se va lua curentul pana la 3-4...si de frica sa nu ma blochez in lift, cand m-am intors, am urcat 8 etaje pe jos! si cu sticla de 2l de suc in brate dar nu va spun ce gafaielile naiba am tras!!! picioarele le am tot butuci, furosemidul nu-si mai face efectul, asa ca, stau ca o gogoasha pe cale sa explodeze..
aaa!! era sa uit! cleo esti tare amuzanta! le ai cu povestitul. felicitari pt povestea nasterii..abia astept sa ma apuc si eu!

intrebare! dupa ce vin cu bebita acasa, pot sa stau cu geamul macar rabatat o treapta deschis? aici e ingrozitor de cald! mama zice ca n-am voie, ca doar trebuie aerisit dimineata 30 min si gata! dar e moarte daca stau cu el inchis toata ziua! nu ramane aer de respirat! ca-n deshert

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by simonacip
Leeloo, si pe mine ma doare spatele...alaptatul, deh. Multumim de lista, eu am mincat si cascaval, si portocale si cirese, mere crude la ordinea zilei...multumesc lui Dumnezeu ca bb e ok...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Si me mine ma doare spatele de la alaptat..si gatul, si picioarele..de maini ce sa mai zic...
in ceea ce priveste dieta de alaptare..eu am mancat aseara sunca praga, cascaval, mananc zilnic mult iaurt cu cereale, cam 4 oua pe saptamana, gratar de pui sau vita, peste de min 3-4 ori pe sapt, paine neagra prajita, branza telemea de vaca, placinta cu mere facuta in casa, budinca de paste cu branza dulce, paine cu unt slab si miere, plus mult ceai de chimen si anason si apa plata.
Nu beau lapte dulce, bere(chiar si fara alcool), nu mannc prajituri de cofetarie, fructe (decat mar si banana)..dr mi-a spus sa nu mananc fructele care incep cu litera p, adica: pere, prune, pepene, portocale...

Oricum, e destul de dificil cu mancatul si alaptatul...Eu nici nu prea am timp sa-mi gatesc..eu nu stiu cum va descurcati voi, mamicile cu doi copii..mai ales fara nici un ajutor..chiar va admir!!

Fetelor, dar voi stati toate in Dr. Tab???? Nu sta nimeni prin zona Floreasca-Dorobanti??? Cu mine cine se plimba prin parc???

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melly23

hello si de la noi!!! si la mine e asa dopul dar la mine e putintel nu mult dar des asta deja de vreo 1 saptamana si de doua zile in fiecare seara sapa asta mica in colul meu de doamne feri!!! burtica deja e jos si cand urc scarile ma cam frec cu picioarele de ea!!! spatele ma supara si el deja !!!mai des ca de obicei!!!si a inceput lumea sa sune!!!"dar nu ai nascut inca" offffffffff ma termina si astia cu lucrarile lor!!!vecinii de dedesupt!!! dar las ca dau si io muzica la maxim!!!

felicitari noilor mamicute si cele aflate la maternitate si care asteapta sa le vina micutii!!!
ridic si eu majoretele binenteles pentru mine si pentru cele care dau semne ca vor naste

39+ Amelia Gabriela

melly iti dau un pont cum sa te razbuni pe vecini scoti ultimul album Parazitii si daca ai si sistem bun cu bashi si tot ce trebuie, da maxim! daca mai sunt si batrani, te-ai scos! si asta o faci mai spre seara sau dimineatza asa isi potolea sotul meu vecinii la apartamentul unde statea cu parintii ah! nu uita sa pui boxa aia mare care scoate basii direct pe podea! nu pe covor! efect garantat!!!

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

aaa si era sa uit sa va spun ca picioarele mele s-au dezumflat de tot!!! nici urma de gaurele in ele!!!
iulia eu zic ca daca ti cald tie sa deschizi totusi geamul ca banuiesc ca o sa-i fie si bb-lei cald!!!si nu cred ca are ce sa-i faca rau decat daca faci curent!!!adica sa nu lasi si altceva deschis!!!si de dieta vreau sa zic ceva!!!!DAR DE MANCAT NU PUTEM MANCA NIMIC!!!???? dupa mine ce este permis nu prea e mancare!!!exact ce e bun nu e voie!!!auzi tu compot de mere!!bleah!!!cred ca e facut special sa slabim!!!!si la pepene nu renunt nici eu!!!!nop nop!!!!

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mesaj de la Andrada

Ma numesc Andrei Tiberiu, Apgar 9, am 2700 si 47 cm cezariana

Sa va traiasca baietelul, sa va aduca numai si numai bucurii!!!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Mesaj de la Andrada

Ma numesc Andrei Tiberiu, Apgar 9, am 2700 si 47 cm cezariana

Sa va traiasca baietelul, sa va aduca numai si numai bucurii!!!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

FELICITARI ANDRADA!!! sa-ti traiasca micutul si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna!!! refacere rapida , bebe papacios si lpatic cat cuprinde!!!

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput