Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
dordia2000 spune:
Buna dimineatza.
Fornaiala e normala la bebelusi. Si Tudor fornaie..si chiar are mucisori. I-am scos ieri cu batista bebeului...o tona. Dr. ne-a zis ca e normal...deci eu ii pun ser fiz in nas...de 3-4 ori pe zi..dar o sa ii pun chiar mai des...daca se simte nevoia. Eu folosesc fiolele de plastic...pe care le introduc in nas si apas un pic...si foarte usor merge.
Felicitari tuturor mamicilor si bafta multa celor care vor naste!!!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Nu si al meu e intr-o continua activitate in somn.
Face ca porumbelel, ca pinguinul, ca pisicutza si apoi fornaie...
Asta nu-mi place
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
aaa, sunete...cunoashtem. Noi suntem euforici: "chiraie, paraie, maraie, garaie", si toate pt un parts zgomotos si apoi se linishteshte. Nu pt mult timp . Asha ca noaptea... uneeori pandim: e de foame? e de caca? de KAKA, zuzeta cu nenea Ronaldihno nu ne mai place, s-a demodat!
Parinti tembeli.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
simonacip spune:
merci gabitzam, intr-adevar nu scrie nimic pe ea despre valabilitate
Lorichica, felicitari pt sapt 39...mai ai foarte putin si tu...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Neata fetelor.
Ma declar invinsa de colicii lui fimea. Pana i-or trece va trebui sa traiesc asa, ca o prizoniera. Plange de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. In tot acest timp soacramea sta langa mine ca si chilotii care iti intra in fund. Mai da-mi-o si mieeeeeeeeee.... Nu vreau, fa, imi vine sa-i zic. Azi dimineata sugea fata putinul lapte pe care il mai am la san si mi-a luat-o, ca lasa, ca nu iese nimic. Asa ca lapticul meu a curs pe jos. Asta putin pe care il am. Am plans de m-am uscat... Nu mai pot fetelor... Rau e sa nu ai casa ta... Dar n-am ce face, sunt prizoniera si aici. Mi-e teama ca in curand am sa declansez un scandal. Ar trebui totusi sa mi se acorde circumstante atenuante, lauzele sunt mai cu capul ele, asa, nu??? V-am zis ca m-a atacat motanul? Si ca a facut pipi pe cateva hainutze ale bebelunei? Iarasi, daca nu e casa mea, nu il pot calca in picioare pe monstrul asta de motan...
O astept pe mama...
A, tot de dimineata, la criza aia mare de colici pe care a avut-o, se linistise un pic pitica si iar a vrut sa mi-o ia. Si gata, i-am zis NU! Lasati-o ca e nervoasa rau. Si a iesit afata.
Duminica a venit de la tzara obosita (cu unghiile negre - nici acum nu le-a curatzat, apropo) si s-a multumit sa spuna ca nu se simte bine, o doare operatia si si-a pus palma in fund. Eu am zis merci ca tare as prefera fetelor sa ma descurc SINGURA, ca asta mai rau ma incurca. Dar vreau sa subliniez ca atunci cand e obosita zice ca nu se simte bine. Si cand e odihnita vine si imi ia copilul de la san.
Voi cum va descurcati, aveti colici? Cum treceti peste ele. Ca pe mine nu ma omoara nesomnul, cu durerile pe care nu am cum sa i le iau si plansul ala de neconsolat...
Totusi, parca bonnisanul are efect, dar se da de 3 ori pe zi, si ea mananca de mult mai multe ori. Ma ingrijoreaza ca a inceput sa aiba crizele la mai multe mese. Pana acum plangea numai de la 23 la 2 noaptea, acum a plans de la 1 la 3 noaptea si la masa de dimineata, de la 6 la 8. Ma ingrijoreaza ca nu doarme aceste ore si sa nu ii faca rau nesomnul, nu stiu... voi ce ziceti?
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
YLARI spune:
Aaaaaa, si acum e suparata, am uitat sa va spun...
kk
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Andree27 spune:
Neatza,
Felicitari noilor mamici!!!Sa va traiasca puisorii!!!
Pt cine urmeaza!!!!!!
Eu sunt bine,mai am contractii doar asa din cand in cand si ma doare spatele parca mi s-ar rupe ceva pe acolo,,dar ce mi se pare super ciudat,ca in ultima vreme imi curge ceva gelatinos ,ca mucii si destul de mult!!Se apropie nasterea,pt ca colul e scurtat???
Lilly te sfatuiesc sa nu bei ulei de ricin pt ca oricum nu scapi de clisma!!La Stanca si de vrei si de nu iti face si atunci nu are rost sa te mai chinui cu uleiul!!!Tinem pumnii pe joi si scoatem majoretele pt incalzire!!!
De Diana_d mai stie cineva?Ore ce face?ESte bine?
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
Andree27 spune:
Am uitat!!Cleo am citit povestea nasterii!!!Superba!!
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
andora spune:
Fecian felicitari pentru barbatel,
forta mare la supt si tie sa-ti treaca repede durerile de cap!!!
Andrada CURAJ ca va fi totul bine azi si acus il vezi pe flacau!!!Si eu astept joi rezultatele pt herpes si streptococ dar la fel ca Simonei mi-a zis dr ca atata timp cat nu e activ (desi imi iesise ca era, dar fara nimic, vizibil, acum 4luni)nu e nevoie de
cezariana..pecare eu o preferam de frica acum....
Simonacip, da tot in DT stau si eu, in Moghioros o sa ne facem veacul, vad ca acum au facut astia si parculet emai faine intre blocuri dartot in jurul lacului o sa ne plimbarim... aa am vazut poze cu ochiosii tai,da' ce figura de barbatel dolofanel
scumpel are Matei,se vede ca-i baiat!
Bebelina, sa te refaci repejor si pofta mare grasunicii! Sunt curioasa cum a fost nasterea...pupic!
Ylari succes cu bebeluna la picurat picaturi de colici! Eu ma uram cand trebuia sa tin maimutica imobilizata sa-i dau picaturi, dar e spre binele ei.... Aoleu cu soacra vorbeste tu cu sotul sa-i zica macar sa nu se bage exact din motivul de care
ziceai tu ca lauzele au toane si toane... cand venise soacra-meacatevazilein vizita nu putea nici sa doarma ca maraie scopilul noaptea, ca sigur din cauza laptelui meu ca nu era hranitor, ca alba ca neagra, de aceea te admir mult ca ai taria sa nu-ispui direct
cateva de dulce.... dar trebuie sa rezisti,mai bine sa te creada paranoica decat sa te innebuneasca ea pe tine!
Elenuca ce putin mai ai, se poate intampla oricand deci... ala maroniu e de la control, asa am patit si eu la penultimul, la ultimul culmea nimic... iar cealalta gelatina n-o
fi dopul? ....
Haha si tati al nostru la fel de in priza e, alaltaieri i-am aratat in jos ce papuci imi luasem si se facuse verde, credea ca-i arat cum mi s-a rupt apa
Alysh ce baiat cuminte aveti ca doarme noaptea, fii-mea la fel manca 30-40min la un san,ma tot certa pediatra ca o las sa se leneveasca, dar mi-era mila sa o iau cand ea tot tragea...
Monik felicitari pt 10, hehe de treaba prof... si curaj pentru joi!!!
Magnetism wow, bravo pentru grasunici pogonici cel grabit!!!
Laura, si eu stiu ca-i dadeam fiica-mii direct cu vitamina A pt pielicica descuamata la fel ca Gabitza... de glicerina ma ingrozeam, ii curatam mereu gurita ca ramanea limba alba insa cand luam si eu pe limba si vedeam ce amara e.... bleah.... Mai si sa stii ca asta cu brutalitatea m-a socat si pe mine, la ozi de la nastere pediatra o pusese pe fii-mea culcata pe masa cu capul in afara in gol si cica sa imping de cap in jos sa se duca torticolisul... ca cica daca sunt ei in stare sa se contorsioneze asa in burtica nu-s fragili deloc....
Cleo ca bine zici cu rasfatul inainte de alaptare, mi-ai adus aminte de capsuni... mama ce pofta mi-e....mai voi aveti suzeta cu Ronaldihnooo?
Lilly hai ca durerea aia de oase e un semn, ai visat barza au ba?
Lorich ce zici vine Robertel zilele urmatoare sa ne vedem la spital? Ceva semne?
Andreea Andreea si eu la fel sunt, cu contractii din astea si cu scurgere de mucus, si acelasi lucru vroiam sa intreb....
Azi noapte am zis ca nasc, pana la urma am halit o jumate de gynipral ca s-a nimerit si fii-mea cu febra si n-am nici rezultatele de la analize si nu pot naste acum.. dar de ieri ma taie rau jos, colostrul s-a inmultit.... imi vine sa mor, eu vreau sa stea
acolo bebe pana joi seara macar daca nu pana duminica, si acum sunt la fel, ma doare de ma sparge.... azi noapte daca nu stiam ca nu mai am dopziceam ca l-am eliminat ...naspa senzatie, mi-e si frica sa ma scol in picioare sau sa ma duc la baie,nu stiu cum sa fac sa ma spal si pe cap...
Cam asta e, stau cuminte daca ma lasa fii-mea, va pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
anaxena spune:
Simona: glicerina boraxata are valabilitate o luna,asha scrie pe sticlutza mea
Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 24 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
daniela_sb spune:
Buna dimineatza tuturor!
Felicitari intai noilor mamici. Sa fie sanatosi bebicii, cuminti si mancaciosi!
Simona fatiorii.
Laura, tu de ce ai impresia ca nu se satura bebe de la san? Nu a luat bine in greutate, nu doarme? Mirciulica.
Andreea se pare ca ai dat de faimosul dop. . Clar se apropie momentul, mai ales ca sunt si durerile alea de spate... Sunt mamici pe care le-a durut la nastere doar spatele...
Pai Ylari, chiar sa-ti ia bebe din brate in timp ce alaptezi? Pai nici nu ar avea ce sa caute acolo in acele momente. Si apoi, nu exista o cheie la usa aia?
Intru si eu in saptamna 38 de azi. Durerile alea de oase dintre picioare le am si eu, ma intorc tot mai greu in pat, ma ridic greu, chiar si merc mai greu, zici ca-s o rata din aia cracanata. Ce sa mai zic de statul in fund... ca nu mai pot tine picioarele apropiate. Dar... dr. a zis ca e inca sus burtica... asa ca mai avem de asteptat.
Andrada Si, bineinteles pentru cine mai doreste....
36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.