Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, si eu i-am luat mereu lucrusoare tare bune de la Piciul.
I-am luat mereu lui Andrei din Pavilionul H, sunt mai multe magazinele de copii pe acolo.
Mai e un magazin cu lucrusoare frumoase pe Mendeleev, pe linga Piata Amzei, daca cunosti zona.
In Piata Dorobanti este un magazin, nici nu stiu cum se cheama, linga Reiffeissen.
Astea sunt prin zone pe unde ajung eu, dar trebuie ca mai sunt si altele. La MiniBlu sunt preturi exagerat de mari.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Haide Elenuca!!!!!Si pt cine mai doreste si cine mai pofteste!!!!

Lilly tu cum esti?????bag si pt tine!!! tine

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Merci pt majorete
Niciun semn . Maine dimineata ma duc la spital pt inducere.
Nu am stare, nu stiu ce sa fac, asa ca m-am proptit in fata tv-ului si astept sa treaca vremea.
Sper sa functioneze inducerea,iar maine sa am si eu o bebelusa.Va anunt daca nasc (auzi la mine daca ...maine-poimaine sper sa intample marele eveniment ca nu mai am rabdare si parca vad ca micuta mea e o uriasa.Nu am mai vazut-o la ecograf de-o luna jumate si nici atunci nu mi-a zis cat e de grasuta )

Nasteri usoare pentru
Elenuca
monik16
pt mine
si cine mai vrea...

Lilly 40s+4z
Astept o bebelusa mica la care-i place in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hadeti sa va povestesc ceva:

Azi dimineata, soacramea zice: "Hai sa iesim afara cu fata, ca e frumos afara" zic "Nu vreau, noi iesim cu tati". Ea face bot si pleaca.
Acum am vb cu iuby care mi-a zis ca ar fi bine sa ies dimineata pe afara ca e mai racoare......................... Sa mor de nervi cand am auzit!!!!!!!!!!!!!!! Cand i-am zis ca nu vreau, ca eu vreau sa iesim toti trei, eu bebeluna si cu el, mi-a zis ca pot sa ies si cu ma-sa, sa nu mai fiu rea............................ Asa ceva nu pot sa cred.
Si i-am zis asa: "Sa stii ca ma si superi! Nu sunt rea si nu mi-o mai baga pe maicata pe gat, ca daca tu vrei intimitate, asta vreau si eu (stiti ca mi-a zis ca nu vrea sa mergem la ai mei sau sa ramanem atunci cand eram, in ideea de a ma mai ajuta mama pana ma fac bine cu cezariana si pana se facea asta mica mai copacica, pentru ca acolo nu are INTIMITATE!!!) Si i-am zis ca prefer sa ma chinui singura decat sa accept lucruri si mentalitati cu care gandirea mea nu e compatibila. Supararea de ieri nu mi-a trecut, dar am lasat de la mine aseara (am acceptat sa vina si sa isi dea cu parerea cu scutecele calde puse pe burtica in timpul colicii) dar vad ca n-a fost bine ca tot incearca taranca sa imi dea mie lectii... Si i-am mai zis lui iuby ca vreau sa fiu mama, asa cum fiecare femeie are dreptul sa fie si sa dau eu fata daca vreau sa o mai tina in brate si altcineva nu sa imi fie luata de la san.
Deocamdata nu mi-a zis nimic (i-am trimis un SMS cu tot bla bla ul asta) Asa macar sa stie parerea mea ca nu castig nimic daca fac pe sfanta si in sufletul meu ma chinui, fac rau la bebe, asa macar ma exteriorizez, nu?

Mii de scuze celor care s-au saturat de mine si de soacramea.....

Va tin la curent.

Eu sa stiti ca pot nota in calendar ca asta e prima zi in care am dormit si eu langa bebeluna de la 14.30 si pana la 16..... Victorieee

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Azi dimineata, soacramea zice: "Hai sa iesim afara cu fata, ca e frumos afara" zic "Nu vreau, noi iesim cu tati". Ea face bot si pleaca.
Acum am vb cu iuby care mi-a zis ca ar fi bine sa ies dimineata pe afara ca e mai racoare......................... Sa mor de nervi cand am auzit!!!!!!!!!!!!!!! Cand i-am zis ca nu vreau, ca eu vreau sa iesim toti trei, eu bebeluna si cu el, mi-a zis ca pot sa ies si cu ma-sa, sa nu mai fiu rea............................ Asa ceva nu pot sa cred.
Si i-am zis asa: "Sa stii ca ma si superi! Nu sunt rea si nu mi-o mai baga pe maicata pe gat, ca daca tu vrei intimitate, asta vreau si eu (stiti ca mi-a zis ca nu vrea sa mergem la ai mei sau sa ramanem atunci cand eram, in ideea de a ma mai ajuta mama pana ma fac bine cu cezariana si pana se facea asta mica mai copacica, pentru ca acolo nu are INTIMITATE!!!) Si i-am zis ca prefer sa ma chinui singura decat sa accept lucruri si mentalitati cu care gandirea mea nu e compatibila. Supararea de ieri nu mi-a trecut, dar am lasat de la mine aseara (am acceptat sa vina si sa isi dea cu parerea cu scutecele calde puse pe burtica in timpul colicii) dar vad ca n-a fost bine ca tot incearca taranca sa imi dea mie lectii... Si i-am mai zis lui iuby ca vreau sa fiu mama, asa cum fiecare femeie are dreptul sa fie si sa dau eu fata daca vreau sa o mai tina in brate si altcineva nu sa imi fie luata de la san.
Deocamdata nu mi-a zis nimic (i-am trimis un SMS cu tot bla bla ul asta) Asa macar sa stie parerea mea ca nu castig nimic daca fac pe sfanta si in sufletul meu ma chinui, fac rau la bebe, asa macar ma exteriorizez, nu?

Va tin la curent.

Eu sa stiti ca pot nota in calendar ca asta e prima zi in care am dormit si eu langa bebeluna de la 14.30 si pana la 16..... Victorieee

YLARI

Nu ne-am saturat de tine sa stii!!Numai de soacra asta a ta care nu se satura odata sa va lase in pace!!!!!Trimite-o la mine ca o rezolv eu ca deja intrece orice masura si nu te lasa sa stai linistita ca nu de stres ai tu nevoie acum!!!!!Foarte bine faci ca ii spui la iubi tot,nu e bine sa tii in tine!!Spune-i tot ce ai pe suflet,dar fa-o in asa fel sa nu il prea jicnesti ca la urma urmei e mama lui buna sau rea!!Si de obicei barbatii sunt foarte atasati de mame!!!EU sper ca femeia asta sa-si revina odata si sa inteleaga ca tu esti mamica ,nu ea!!!!!!
Iti tin pumnii sa se termine odata cu soacra asta a ta dusa cu pluta!!!Si de fiecare data sa ne povestesti sa te descarci pt ca nu ne-am saturat de tine!!!Sunt alaturi de tine!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alysh, si eu i-am luat mereu lucrusoare tare bune de la Piciul.
I-am luat mereu lui Andrei din Pavilionul H, sunt mai multe magazinele de copii pe acolo.
Mai e un magazin cu lucrusoare frumoase pe Mendeleev, pe linga Piata Amzei, daca cunosti zona.
In Piata Dorobanti este un magazin, nici nu stiu cum se cheama, linga Reiffeissen.
Astea sunt prin zone pe unde ajung eu, dar trebuie ca mai sunt si altele. La MiniBlu sunt preturi exagerat de mari.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Multumesc Gabitzam de info, nu sunt chiar in zona mea magazinele astea, dar astept sa se faca bebitzu' mai mare si sa strabatem impreuna Bucurestiul in lung si'n lat. Eu deja merg f mult cu el prin imprejurimi, azi am mers vreo 5 statii de masina pe jos.....dar pana in Dorobanti mi-e imposibil......ma gandesc f serios sa mai achizitionam o masinutza, chiar si la mana a doua, mi-ar facilita mult plimbarile cu bebe. As prefera sa iau masina si sa-l duc pana aproape de parc decat sa strabat cu el pe jos bulevardele pline de tevi de esapament. Singurul avantaj e ca mai dau eu grasimile jos...cel putin asa sper, dar e prea mare dezavantajul pt el. Hai ca am dat-o din una'n alta

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Andree27

quote:
Originally posted by YLARI

Va tin la curent.

YLARI

Nu ne-am saturat de tine sa stii!!Numai de soacra asta a ta care nu se satura odata sa va lase in pace!!!!!Trimite-o la mine ca o rezolv eu ca deja intrece orice masura si nu te lasa sa stai linistita ca nu de stres ai tu nevoie acum!!!!!Foarte bine faci ca ii spui la iubi tot,nu e bine sa tii in tine!!Spune-i tot ce ai pe suflet,dar fa-o in asa fel sa nu il prea jicnesti ca la urma urmei e mama lui buna sau rea!!Si de obicei barbatii sunt foarte atasati de mame!!!EU sper ca femeia asta sa-si revina odata si sa inteleaga ca tu esti mamica ,nu ea!!!!!!
Iti tin pumnii sa se termine odata cu soacra asta a ta dusa cu pluta!!!Si de fiecare data sa ne povestesti sa te descarci pt ca nu ne-am saturat de tine!!!Sunt alaturi de tine!!!!

Poze

SUBSCRIU!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, Lily, Monik

Alina_anto eu i-am dat mai mult sa duga, dar vad ca nu ma mai inteleg cu el. Nu am dormit de 2 zile+ noaptea trecuta.
cred ca in total pana acum daca i-am facut 5 bibe...

Dar nu mai merge. Din pacate nu am vb cu alt pediatru decat cu Culcer si aia insista pe san, iar eu nu stiu cum sa -i fac un program.
de acum ii dau san 20 de min, fiecare si dc nu doarme, ii bag formula.
de cate ori e nevoie si gata...

Ylari si al meu e ars daca zic ceva de ai lui. acum nu am ce spune, in afara de faptul ca tusea soacramea, dar au decis ca bebeii mici au imunitate. ooo-k.

Se pare ca totusi au...dar as fi preferat sa poarte mascuta...ei!
Bafta!

Monik nici eu nu ssuport supozitoarele, dar vei suporta orice sa scapi de durere!!!
Plus ca alea cu diclofenac sunt mai misto decat alea cu glicerina.

Alysh Magazinele Happy baby sunt iarasi misto. eu am unul chiar langa blocul meu. au de toate si preturile sunt rezonabile. Si pe Chisinau sunt vreo doua magazine de bbici.
Nici eu nu stiu cum sa fac sa ocolesc tevile de esapament si tigarile trecatorilor pana la parc...cred ca o sa ies mai mult dupa masa, si sa ma duca sotul cu masina. eu sunt mai speriata, nu as conduce cu el...si nici sa cobor carutul nu prea pot...
of, vedem cum ne organizam.
Cred ca o sa-l scot cu hamul cand sunt singura.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by socrate

Alina_anto parca tu ziceai ca mananca mult bb, pai eu ce sa zic? A mancat de la san, cat a mancat si a mancat si 150 de ml de supliment mi-e si frica, dar atat a vrut. Nu mananca mereu asa de mult, dar acum i-a fost foame.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Pai si de cate ori pe zi mananca asa mult? Uite, a mea a mancat azi doar san, iar seara ii dau biberon si cred ca recupereaza, pt ca la san oboseste repede si probabil nu se satura... Nu stiu ce sa zic..dar parca nu mi-as lua cantar, ca parca vad ca o s=o cantaresc in fiecare ora..si ajung prea stresata..

Pup mami de bebe mancacios

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ylari sunt mandra de tine!!! sa ne spui cum a reactionat sotul neaparat!!! BRAVO

Pozici Iulia AMR 8 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, saracuta de tine, nu te ambala prea tare, ca nu ai acum puterea sa te lupti cu doi si se pare ca iubi al tau nu intelege problemele tale cum le intelegem noi. Ce vrei, el e barbat, nu o poate condamna pe maica-sa (care probabil cu el e doar lapte si miere) si el vrea armonie cu orice pret... Tu trebuie sa ramai ferma pe pozitia ta, dar nu cu lupta, ci cu calm, asa e cel mai bine! Tin’te tare, noi iti suntem alaturi oricand

Pe mine m-a doborat rau caldura, ma plimb prin casa ca un zombie in fiertura

iulia, ce ne facem?? M-am dusat, mi-am dat cu apa rece pe gambe (de jos in sus, ca sa pun in miscare circulatia), mi-am lasat apa rece sa curga pe incheietura mainii, nimic nu mai ajuta, simt ca ma sufoc aici in casa asta... De-ar ploua odata, in spume sa ploua!!

Cory74 pe unde-o mai fi?

Getutza, voi cum mai sunteti?

elenuca, Lilly, monik - si de la mine

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput