Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

cleo, multumes frumos ptr toate informatiile. Deja am sunat si am vorbit, mi-au transmis prin e mail toate informatiile, oferta, etc, diseara vreau sa vb cu Iuby (i-am dat forward si lui la mail, poate are timp sa se uite) si sa vedem cum facem de luni incolo sa facem abonamentul :)
O sa ma simt muuuult mai linistita. Dar n-are nimic ca am inscris bebeluna si la medicul de familie, nu?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

nu.
Si io o sa o inscriu la dr de familie. Pt ca - in caz de boala, nu poa sa imi dea concediu medical pt bebeluna, decat dr de famelie. Cei de la Medicover nu- au nevoie de stampila dr de famelie.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La mine e fetitza de data asta . Poate treci si in listutza MissP cand mai ai de lucru la ea.

37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

elenuca sa fie acolo pt orice eventualitate

eu ma declar invinsa de caldura...am dormit aseara pt prima data cu geamul laaaarg deschis, nu rabatat! dejeaba...tot moarte..parca spre dimineata se racori putin...m-am uitat la birth stories pe explorer (cred) sunt zilnic cate 2 episoade...plang ca tuta cand vad bebeii aia...ce am observat e ca in America, femeile pun mare accent pe nasterea naturala, acasa. multe tin mortis sa nasca acasa..foarte putine fac cezariana, si alea numai in cazuri de urgenta...si majoritatea, nu stiu ce vor avea pana in momentul in care se naste bebelul...nu intreaba la ecograf..lasa sa fie surpriza..oau!! azi a fost un caz cu una care are gemeni, se apropie data nasterii si bebeii inca nu-s intorsi iar sperantele sa se intoarca sunt foarte mici..dr. ii recomanda cezariana dar ea refuza categoric! i-a spus dr. ca sunt riscuri sa faca copii nu stiu ce, iar ea zice, da! dar si la ceza sunt riscuri pt mine, sa fac infectie, bla, bla...maine e continuarea si sunt curioasa pana la urma cum va face..

miss femeia din genericul emisiunii birth stories are burtica identica cu a ta!!! are buricutul lafel, asa bagat frumos si aceeasi forma...n-am avut cum sa nu remarc asta

Pozici Iulia AMR 9 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by iulia83
miss femeia din genericul emisiunii birth stories are burtica identica cu a ta!!! are buricutul lafel, asa bagat frumos si aceeasi forma...n-am avut cum sa nu remarc asta

N-o stiu pe femeia de la birth stories, dar trebuie sa te dezamagesc La ora actuala buricul meu este intins la maximum, mai are putin si gata, iese in afara, in ultimele saptamani mi s-a intins pielea in ultimul hal, cred ca am ajuns si eu la limita cu elasticitatea pielii, de care eram asa mandra... Dar asta e, bebe are nevoie de spatiu... Zic mersi ca a avut pana acum de unde sa-si ia... dar nu stiu ce va face in urmatoarele 3-4 saptamani, tocmai de aceea sper ca in curand se va baga cu capsorul in bazin si eventual se va decide sa vina cam dupa ce se incheie 38 de saptamani... sa nu o ia pe urmele celebrei potoroase...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Alina_anto parca tu ziceai ca mananca mult bb, pai eu ce sa zic? A mancat de la san, cat a mancat si a mancat si 150 de ml de supliment mi-e si frica, dar atat a vrut. Nu mananca mereu asa de mult, dar acum i-a fost foame.

Ylari eu am auzit lucruri bune de Medlife, dar nu am detalii.

Noi am avut o noapte mai buna, se pare ca Debridatul si Bioticsul dau totusi rezultate. Sa speram ca o sa fie bine si in continuare.
Azi nu cred ca il scot ca bate vantul cam tare si e periculos cu microbii astia.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Iulia 83, sarna pentru majorete, cred ca oricat m-as fofila eu, fimea se pregateste de marea ei intalnire cu exteriorul..

gata fetele, am revizuit bagajul pentru spital cu lucrurile mele si ale lui bebe ( i-am mai pus niste lucrusoare un pc mai mari, daca nu o sa incapa pe grasana body-urile pe care le pusesem)
Am mai aranjat nitel prin casa, i-am facut o mancarica de mazare lui tati ca e innebunit dupa ea.
Iar a inceput sa ma doara spatele... ma rupe in doua nu mai pot. Oare sa incep sa monitorizez durerile astea? vad ca nu ma mai doare burtica, nici nu stiu daca sunt contractii, uof.

Ma duc sa ma asez in pat, poate imi trec.

Elenuca 38 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Haide Elenuca!!!!!Si pt cine mai doreste si cine mai pofteste!!!!

Lilly tu cum esti?????bag si pt tine!!! tine

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Iulia 83, sarna pentru majorete, cred ca oricat m-as fofila eu, fimea se pregateste de marea ei intalnire cu exteriorul..

gata fetele, am revizuit bagajul pentru spital cu lucrurile mele si ale lui bebe ( i-am mai pus niste lucrusoare un pc mai mari, daca nu o sa incapa pe grasana body-urile pe care le pusesem)
Am mai aranjat nitel prin casa, i-am facut o mancarica de mazare lui tati ca e innebunit dupa ea.
Iar a inceput sa ma doara spatele... ma rupe in doua nu mai pot. Oare sa incep sa monitorizez durerile astea? vad ca nu ma mai doare burtica, nici nu stiu daca sunt contractii, uof.

Ma duc sa ma asez in pat, poate imi trec.

Elenuca 38 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!

vine bebe Lizuca!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, nu stiu voi, dar eu sunt ca o balena eshuata pe uscat!!! caldura maaaare fratele meu!!

Pozici Iulia AMR 8 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Deci......fara numar pt Elenuca , , ,

Ce mai fac fetele?

Eu in sfarsit am reusit sa ma defrisez pe picioare in dupa amiaza asta, ca n-o mai facusem de la nastere....si acum tre' sa-mi smulg sprancenele ca incep sa arat ca Albulescu

In rest noi suntem bine, bubitele de pe un obraz au plecat de tot, pe celalalt insa au aparut cateva noi, dar le dam noi la cap pana la urma. Are si prin caputz o gramada.

Azi am ajuns la magazinul "Piciul" , mi-au placut la nebunie lucrusoarele, i-am luat lui Vladutz cateva cadouri pt ca in curand va implini o luna si pt 1 iunie. Si preturile sunt super accesibile fata de Miniblu. Fetelor ce magazine de bebei mai stiti, cu lucrusoare dragute si la preturi bune?

Programul nostru continua, incercam sa-l tinem cat mai strict, dar de' suntem mici si se mai intampla si amateri, mai ales ca bebe sta asa mult la san si apoi la biberon trage tare in prima parte, dupa care incepe sa se rasfete si sa faca fetzisoare de-alea de ma topeste si bea mai greu. Al meu dupa ce suge o ora la ambii sani bea 60-70 ml din biberon. Am testat si fara san deloc si bea cam 120, deci eu nu-i dau decat vreo 60 ml. Sper sa am laptic chiar si in formula asta san + biberon macar pana la 3 luni, ca sa am eu sufletul impacat.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput