Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 20

alina_anto spune:
Monik
Elenuca
Lilly
Cleo Si Sara are niste urdori la ochisori, plus ca ii cam curg.. Tu ce picaturi i-ai dat Marei??
LauraSi eu i-as da doar san, dar asta ar insemna sa nu mai dorm delooooc!!! Pai ea ziua mananca san din 2 in 2 ore.. Daca si noaptea facem la fel....nu stiu unde ajungem...
Eu sunt o fericita ca stau langa parc.. De fapt blocul este chiar la coltul parcului..dar tot nu pot iesi singura pt ca trebuie sa-mi coboare cineva carutul pe scari (si culmea, desi stau la parter, am cateva scari in holul blocului...offf..)
Alysh Cred ca bubitele de la Vladut au venit la Sara mea...I-au aparut si ei cateva brobonele, pe obrajori, dar mai ales pe frunte...Nu sunt mari sau rosii, dar ma enerveaza la culme...Ea pana acum a avut un ten asa curat.. Tu cu ce l-ai tratat?
Eu abia am scos o budinca din cuptor si am papat, iar Sara sta cu mine in sufragerie, pe canapea, doarme si viseaza ca suge... Sper sa mai doarma, ca abia acum o ora i-am dat sa suga...
Fetelor, voi le dati le bebei ceai sau apa?? Mie un dr mi-a spus sa nu-i dau ceai pt ca se hidrateaza suficient de la laptele meu, iar ceaiul ii umfla stomacelul si nu ii aduce nici un aport nutritiv.. Alt dr mi-a spus totusi sa-i dau ceai intre mese... Acum, ea daca mananca din 2 in 2 ore, nu stiu cand as mai putea sa-i dau si ceai...
Voi cum faceti???
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

cleo78 spune:
alina_anto, mie mi-a dat Niaticin. Parca asha se numea. Pe prospect scria clar: pt conjuctivita. Si spalam ochii cu comprese+ ser, la 3 ore, apoi 2 picaturi la baza ochiului. Asta a fo 3 zile, apoi 3 zile de 3 ori pe zi picaturi. Zic sa mergi la dr.
Pt ca la mine a evoluat incetul, la inceput vedeam lacrimile, apoi au inceput sa se lipeasca ochisorii, o usoara secretie galbuie. Culmea, mai rau a fo cand am inceput tratamentul, deci am ajuns in momentul de start la dr. Si f. important e igiena: speli fiecare ochi cu o compresa, cu o singura miscare de la coada ochiului spre nas, ca sa nu provoci o eventuala infectie. M-a banuit de vreo infectie de a mea, din timpul sarcinii...dar abia acum imi aduc aminte, candida din trimestrul 3 se pune?? Uof. Cand m-a intrebat dr-itsa, memoria mea: 0.
Acum mai avem lacrimi, si sunt f. atenta cum ii spal ochii. De frica...
Bubite mici avem si noi, zic ca de la caldura, si ytranspiratie, ca sunt mai mult pe gat, unde l-am vazut transpiorat. Din pacate noi fiind 'motani incaltsatsi', facem baie pe portiuni, si mai rar.
Cat despre alaptat,si noi mufam la san cam la 2 ore-ziua, noaptea insa mai rar, la 3-4 ore. Asha ca poti incerca sa ii da san si noaptea, si mai ales dimineatsa. Cand ai san mai mult. Peste noapte am remarcat la mine ca produc mult mai mult lapte (probabil somnul...dar si alaptatul mai rar).

gabitzam spune:
Ploua de rupe, ploaie frumoasa de vara, se spala praful, se spala tot
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

elenuca spune:
Acum m-am dat jos din pat, parca , parca mi-au mai trecut durerile... am tras si un puisor de somn de vreo ora, ma simt nitel mai bine.
Ylari, uf...e incredibila faptura asta... eu creed ca o tufleam pana acum de 10 ori daca imi facea ce ti-a facut tie, deh... eu sunt mai vulcanica, imi sare mustarul repede... Nu o mai baga in seama, ignor-o si tu vezi-ti de propriul program cu bebe. Foarte bine ca i-ai spus lui iubi, sa speram ca o sa dscute cu ea si o sa-i atraga atentia ca a sarit calul.
iar tu incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu te mai stresezi.
Brrrrr, a inceput sa tune afara de numa'... cred ca o sa vina o ploaieeeee... MissParker, hai ca pun o vorba buna sa vina si pe la tine sa se racoreasca, si cine mai vroia? parca Andreea. Pazea ca vineeeee
Revenind la pampoane....
pentru Lily maine la inducere, Monik, sa inteleg ca si tu te pregatesti? si pentru mine bineinteles... fara numaaaar
ma apuc sa calc ... menajera care trebuia sa vina mi-a tras teapa , uf ce oameni neseriosi... si ramasese stabilit tot... avea numarul meu, putea sa ma sune daca intervenea ceva. Mi_ bebelina, scumpa, eu iti multumesc mult ca te-ai straduit...
astia sunt oamenii... incep sa ma obisnuiesc.
S-a dus naibii planul meu sa fie curat impecabil cand o veni bebe, mai am o sansa cu mama, care vine maine , dar saraca cum sa se imparta intre mine la spital si acasa la curatenie... uof
incepe ploaiaaaaaaaaa !
va pup si revin
Elenuca 38 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!

alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ploua de rupe, ploaie frumoasa de vara, se spala praful, se spala tot
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cu bulbuci si grindina!!! ce ziceti Iulia si MissP??
Mie mi s-a oprit si cablu tv....
Alina

alina_anto spune:
quote:
Originally posted by cleo78
alina_anto, mie mi-a dat Niaticin. Parca asha se numea. Pe prospect scria clar: pt conjuctivita. Si spalam ochii cu comprese+ ser, la 3 ore, apoi 2 picaturi la baza ochiului. Asta a fo 3 zile, apoi 3 zile de 3 ori pe zi picaturi. Zic sa mergi la dr.
Pt ca la mine a evoluat incetul, la inceput vedeam lacrimile, apoi au inceput sa se lipeasca ochisorii, o usoara secretie galbuie. Culmea, mai rau a fo cand am inceput tratamentul, deci am ajuns in momentul de start la dr. Si f. important e igiena: speli fiecare ochi cu o compresa, cu o singura miscare de la coada ochiului spre nas, ca sa nu provoci o eventuala infectie. M-a banuit de vreo infectie de a mea, din timpul sarcinii...dar abia acum imi aduc aminte, candida din trimestrul 3 se pune?? Uof. Cand m-a intrebat dr-itsa, memoria mea: 0.
Acum mai avem lacrimi, si sunt f. atenta cum ii spal ochii. De frica...
Bubite mici avem si noi, zic ca de la caldura, si ytranspiratie, ca sunt mai mult pe gat, unde l-am vazut transpiorat. Din pacate noi fiind 'motani incaltsatsi', facem baie pe portiuni, si mai rar.
Cat despre alaptat,si noi mufam la san cam la 2 ore-ziua, noaptea insa mai rar, la 3-4 ore. Asha ca poti incerca sa ii da san si noaptea, si mai ales dimineatsa. Cand ai san mai mult. Peste noapte am remarcat la mine ca produc mult mai mult lapte (probabil somnul...dar si alaptatul mai rar).
multumesc cleo

\Sambata vine la noi dr si o sa-i aratam..dar daca se agraveaza o s-o chem maine.
Sa stii ca o sa incerc si eu s-o alaptez la noapte.. vedem ce iese...

Alina

BLUE ANGEL spune:
Salutare mamici si viitoate mamici !!
Vroiam sa va intreb si eu ceva ...la nastere ati facut (sau veti face ) recoltare de celule stem ?..eu inca stau pe ganduri si nu stiu ce sa fac ...
si inca o intrebare ..daca si-a legat cineva trompele ?? eu sunt la a doua nastere ..am si o varsta ..si nu cred ca voi mai face un bb ..
in seara asta voi merge la dok si voi discuta si cu dansa ..dar vroiam sa stiu si parerea voastra
multumesc
Simona