Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Da e forumul lor dar niste reguli treebuie sa existe. Si nu mi se spuna mie ca sunt reguli numai pentru noi si pentru ei nu . Ca nu-s la puscarie. Iar bunul simt inca mai trebuie sa existe.
Cel putin atita vreme cit mi se impune mie sa nu fac atac la persoana si sa nu fiu agresiva si mai stiu eu ce alte atitudini pentru care se practica tot soiul de artificii de sanctiuni tot asa trebuie sa exite si reversul din partea lor.

Pe care logica li se permite lor moderatorilor sau mai stiu eu cui sa fie agresivi cu noi dar noi intre noi nu trebuie sa fim ?

Agresivitatea se masoara intr-un singur sens ? Nici macar in privat - care forum nu indeplineste nici minumul de conditii pentru a fi catalogat la cea joasa speta de privat- nu ai voie sa dai in cap altuia ! Ce daca e casa ta pot sa iti abuzezi psihic copilul doar pt. ca e a ta si nu are unde sa plece ?

E hai sa ma lase cu logica asta de plantator de cafea din secolul 2!

Deci pe cine considerati ca trebuie sa sesizam si cum , in ce modalitate ?
Vorbim si cu alte lunatece decit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

respirati adancccc,inchideti ochii si spuneti in cor uuuussssssaaaaaaaaaaaaa
exercitiu de calmare,daca nu merge bagati o bere

Spiridush,
am admirat fam Rodino,Alexandru este minunat...,iar pozele cu rubeola m-au intristat rau,mititelul ce mult a suferit...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sunt happy...doar ce mi-a venit noua masina de spalat cu uscator. Am jucarie noua, am jucarie noua

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

toriceli, jos in dreapta fiecarui mesaj trimis de noi este optiunea "raporteaza la moderator". Poti alege primul tau mesaj pe care l-ai scris in legatura cu reclama asta si sa-l raportezi la moderator. Poate rezolvam ceva....sau...

ale, daca esti prin zona si ne mai citesti, poate ne ajuti cumva sa se multe frate reclama aia in alta parte ca deja de cateva saptamani este enervanta rau si asta au spus-o multe alte fete de la alte odisei. Este prea agresiva.....

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Sunt happy...doar ce mi-a venit noua masina de spalat cu uscator. Am jucarie noua, am jucarie noua

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

mai mult timp de stat pe forummmm

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Maryb multumesc pentru sugestii moderator! Acum sunt la masa. Am luat o pauza ca sa pot minca linistita si apoi scriu mesaj moderatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Trebuie sa-i intelegem si pe ei. Forumul trebuie sa supravietuiasca si el cumva. Vinovati sunt agentii de publicitate care nu vor sa inteleaga cu ce se mananca publicitatea on-line. Si exista solutii ca sa nu va mai apara aceasta reclama .

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Corina sa le stapiniti sanatosi ! Hmmm....se mobileaza , se mobileaza casuta pina vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ma puteti ajuta cu ceva remedii sau leacuri impotriva salivatiei excesive?

Eu una nu mai rezist .........cu asa ceva, stau toata ziua si scuip in prosopele si vad ca devine din ce in ce mai mult; am ajuns sa pun si pe mine si imi e din ce in ce mai sila de mine.......OFFF ....ma mai fac bine vreodata?

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Corina nu ma intelege gresit nu am nimic cu reclama in sine. Ii inteleg utilitatea , necesitatea etc. Nu sunt de specialitate dar un curs de marketing tot am facut pe undeva. Ce nu inteleg si nu pot sa accept este agresivitatea ei !

Si cum o putem face sa dispara , hai nu ne vinzi pontul ?

Mergi la inceput