Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu vei obtine nimic daca raportezi la moderator. Ei au un target pe care trebuie sa-l indeplineasca. Cand il indeplinesc, vor scoate reclama. Pana atunci rabdare, rabdare si iar rabdare.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Kita iubita , nu te pot ajuta acum . Am cartoaiele pe acasa si stiu sigur ca au atins acest subiect. Abia diseara ajung acasa la un calculator defect.Merg pe google sa vedem daca gasesc ceva util.

Mergi la inceput

Voi incerca totusi ceva mai tirziu. Eu nu accept verdictele implacabile - in nici un domeniu. Chinezii au un proverb : fiecare problema are o rezolvare , mai buna sau mai putin buna. Inca nu am terminat masa. Macar ca obtin pe viitor mai multa atentie in aceasta problema si tot este ceva.

quote:
Originally posted by BraveGirl

Nu vei obtine nimic daca raportezi la moderator. Ei au un target pe care trebuie sa-l indeplineasca. Cand il indeplinesc, vor scoate reclama. Pana atunci rabdare, rabdare si iar rabdare.

Si tot nu ne-ai spus : cum o putem face sa dispara ?

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am si eu un of...,burta mea este f mare...,ce ma fac eu mai incolo?!ma simt grea,ma simt grasa,ma simt obosita si nu-mi place deloc...,de fel sant f activa...
la prima sarcina am muncit de bunavoie pana in luna 9 a...,am mers pe jos f mult...,nu aveam nici o treaba...,acum in schimb mi-e greu sa ma misc,sa ma aplec...,nu mai pot dormi pe burta...,oftez si ma vaicaresc...
cred ca ma apuc de sport ca nu mai tine...,macar sa-mi ajut organismul sa reziste mai bine...,sa am alt tonus...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

KITA....EU NU am avut problema ta...eu de fel salivez ca toanata la tot ce vad bun. azi la masa am stat 15 minute ca nu ma hot ce sa mananc...pana la urma am bagat o ciorbita acraaaa de vacuta, un capucino cu frisca fara cofeina si apoi 2 inghetate nestea...
te intrebasem si eu ieri ceva...dar....nu mi-ai raspuns!!!!

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

bravegirl, spune-mi si mie, te rog, ce inseamna "carucior smecher"? (nu de alta, dar sa nu mor proasta)
mav, bine ca macar prin intermediul tau am aflat si eu unde este cabinetul dr Sima.
toriceli, dandusa, va multumesc pt informatie.Mie mi s-a spus contrariul, dar voi m-ati convins avand si dovezi.
Imi ramane acum sa caut medic de familie aici in Bucuresti.
Fetelor, alte recomandari privind pediatru bun?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Eu maine am examen la contabilitate bancara si nu am invatat nimic .

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

In noaptea asta ce faci?

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Dandusa mi mie se pare din ceea ce povestesti ca e mai mult o stare de spirit decit una realmente fizica. Acum asta este perceptia mea din fata unui PC dar tu sti mai bine . Ce pot sa spun : incearca sa faci cit mai multe lucruri care iti plac si pur si simplu evita ce nu iti place , tramsfera-le pe cele urite altcuiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

De acord cu tot ce ati scris despre reclama din dreapta, imi scoate peri albi! N-a zis nimeni nimic despre reclama din STANGA. azi mi-a aparut o singura data. Cea la Pantene. am tot dat anuleaza dar la un mom dat am zis ca mai bine completez tampenia aia ca sigur dispare pt totdeauna.Am bagat doar raspunsuri negative gen :nu l-as folosi niciodata etc..si guess what? dupa vreo ora cand am deschis din nou forumul, surpriza, a aparut din nou. si asta se cheama tot bataie de joc!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Oceanborn felicitari pentru echo!

Icemin Vrabiuta bun venit la odisee!

Vrabiuta felicitari pentru baietel!

Toriceli eu eram cu placenta jos pozitionata (prefer momentan sa-i zic asa, nu praevia). Sper sa se mai ridice. De la 9 sapt la 16 nu a urcat decat 1 cm. Deci... Cat de mult se mai poate ridica pana la 28 sapt?

Mav cand am fost la med de fam mi s-a dat de facut anumite analize, mi-a dat vitamine, m-a masurat, cantarit, mi-a luat tensiunea.

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput