Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by brie

[green]1. Stiti vreun medic pediatru bun in Bucuresti la care sa duc fetita sa-i fac niste analize si sa o aiba sub aripa? Vreau sa mentin relatia daca se poate sa vina si acasa din luna octombrie cand voi naste.Eu nu pot sa-mi fac un medic de familie in Bucuresti pt ca am buletin de Constanta.

med de fam la care merg eu cu fetita in buc este superrrr,eu am avut noroc de med de fam bun si in c-ta si in buc...,tot prin recomandari...
deci,specialitatea ei nu este pediatria,dar la ea in cabinet sant zeci de poze cu pacientii copii si zeci de jucarii...,este o dr cu fff multa rabdare,te tine in cab o groaza,cand situatia scapa de sub control si scapa mereu,adica copilul plange la consult...,da dovada de muuuult calm si profesionalism...
vine si acasa daca vb cu ea...,raspunde la telefon...,eu sant fff multumita...
te poti inscrie la med de fam in buc chiar daca ai buletin de c-ta...,trebuie doar sa nu mai figurezi in c-ta la un alt med de fam...,atat eu cat si Claudiu santem inscrisi aici si ambii avem buletin de c-ta...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Haideti ca abia acum am putut intra;
so, Toricelli si cine mai e interesat de garmastan, eu am cartea de vizita a producatorului sau importatorului de la Iasi, mobil 0743050599, anamedfarm;

Kitacu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mai fetelor eu nu mai rezist psihic cu aceasta nenorocita si mizerie de reclama. Am inteles se face reclama , se lauda produsul dar asta depaseste limita oricarui bun simt !
Acum daca sunt pe un forum de discutii trebuie sa suport orice mizerie si bataie de joc a celor care se ocupa de organizarea forumului , care sa ma scuteasca de aere si talente nu e din nici un punct de vedere un forum privat . N-are rost sa detaliez argumentele pentru ca nu asta este problema .
Problema este agresivitatea si mitocanismul cu care mi se baga in ochi un rahat de reclama de ceva saptamini incoace. Ei bine imi placeau produsele de pa Pampers .Acum mi-e sila de ele din cauza acestei imbecile de reclame care imi blocheaza si comunicarea si imi da permanent o stare de iritare. Chiar nu putem sesiza pe cineva si sa ii atragem atentia ca nu e normala atita agresivitate , ca nu sunt chiar o vita dus de la spate cu biciul pe care trebuie sa o piseze zilnic cu un produs care nici macar nu este on topic !

Da" sa ma scuteasca dracului ca oricum nu cumpar eu din cauza unei reclame penibile ci tot pe incercate si pe verificate de altii sau piele proprie ! Refuz sa cred ca nu se poate face nimic si sunt obligata sa accept sa imi sara in ochi orice porcarie de reclama , care sa imi blocheze si mesageria etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

toriceli, sunt intru totul de acord cu tine....si pe mine ma exaspereaza aceasta reclama....cred ca ar trebui raportat la moderatori, desi nu stiu cat succes vom avea, ca na....e forumul lor....

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Cred ca sunt cei de aici http://www.anamedfarm.ro/distributie.htm . Multumim pentru nr. de tel. Pacat ca nu se ocupa si de comnezi online. Dar e ok si telefonic. Sa vad ce imi trimite efarma si daca nu onoreza comda dau un tel.

quote:
Originally posted by kita

Haideti ca abia acum am putut intra;
so, Toricelli si cine mai e interesat de garmastan, eu am cartea de vizita a producatorului sau importatorului de la Iasi, mobil 0743050599, anamedfarm;

Kitacu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Toriceli bun venit in club. Si pe mine m-a adus la limita rabdarii ,disperarii si bunului simt.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

vreau sa scoata reclama aia de acolo....ma scoate din minti.......

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

de acord cu toriceli privind reclama.

aveati voi un articol cu durerile abdominale - mai stie cineva linkul?

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

hai ca deja incep sa ma enervez si la munca....au inceput astia sa vrea concediu, unul vrea joi, alta vrea vineri si luni si eu trebuie sa le tin locul .........

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

de acord cu toriceli privind reclama.

aveati voi un articol cu durerile abdominale - mai stie cineva linkul?

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/tummycramps/

incearca aici

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput