Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ah si revin de curioasa bravegirl ce cadouri ai primit iubita...ne-ai lasat in coada de peste
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Scuze...ieri a venit sotul cu un buchet de trandafiri si un tort. Cadou de la el am primit un I-phone si a dat comanda de carucior smecher pt bebe. Astept ziua de sambata sa vad ce cadouri mai primesc .

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mary, deci n-a amintit nimic de alte analize, vitamine? Nu ti-a luat tensiunea, n-a masurat burta?
Eu nu pot intelege de ce dr mea nu m-a luat in evidenta atunci cand am fost la ea. Daca oricum nu era decat de completat o fisa, ce naiba, ii cadea mana?! Oricum ma gandesc s-o schimb... sper sa reusesc pana la toamna.
Corina, stiu ca dr Sima e buna, toate pacientele ei pe care le cunosc eu, o lauda. Doar ca e departe de mine.... locuiesc in Faleza Sud...
Da' poate imi iau inima in dinti si ma apuc de sc. de soferi...
Oceanborn, sa fie (bafta) si merci pt raspuns! Acu' m-a apucat si pe mine criza ca n-am permis, desi sc. o tot aman de... 8 ani, ca-s fooooarte comoda! Daca nu-i sotul acasa, iau taxiul... Dar realizez ca va fi cam greu si cu taxiul cu doi copii... (imbraca-i/dezbraca-i, plus ca unii conduc cam agresiv si e tare aiurea sa-ti vomite copilul in masina din pricina asta, am patit-o). Acu' vreau sa le fac pe toate, au intrat zilele in sac dom'le! Chestia e ca-s asa... "distrata"... ca nu stiu daca sunt in stare de vreun examen de orice fel acum...
Vrabiuta, bine ai venit si sarcina usoara!

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by mav

Mary, deci n-a amintit nimic de alte analize, vitamine? Nu ti-a luat tensiunea, n-a masurat burta?
Eu nu pot intelege de ce dr mea nu m-a luat in evidenta atunci cand am fost la ea. Daca oricum nu era decat de completat o fisa, ce naiba, ii cadea mana?! Oricum ma gandesc s-o schimb... sper sa reusesc pana la toamna.

Mav, cand m-am inscris la medicul de familie, m-a cantarit, masurat inaltimea, circumferinta burtii, luat tensiunea, completat fisa gravidei, carnetul gravidei, dat hartie pt servici ca sa ma ia in evidenta si la sevici ca gravida, dat setul complet de analize pt trim. 1 (cam tot ce scrie pe prima pagina la noi pe forum adica alea de sange), dat reteta gratuita pt utrogestan si elevit. Ca sa te ia in evidenta trebuie hartie de la medicul ginecolog ca esti gravi. Controlul la medicul de familie se face pana la sf trim 2 o data pe luna apoi la 2 saptamani. Au un intreg protocol de urmat de la Casa de Asigurari si fac si liste separate pt gravidute.
BraveGirl parca tu ai zis de carbunele medicinal ca nu e bun in sarcina. Am cautat dar n-am gasit nici o informatie potrivit careia nu e indicat in sarcina. Este produs natural, n-are ce sa faca la BB. Daca tu stii altfel, te rog spune-mi si mie.
Mihaela 15+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mihaela, multumesc! Asa gandeam si eu ca ar fi trebuit sa procedeze dr de fam (din cate imi amintesc de la Seb; dar atunci aveam alt dr, intr-adevar)!
Toriceli, ai surprins bine ceea ce ma framanta in privinta sofatului acum, de aceea ma si framant atata... Nu stiu cum sa fac sa-mi fie bine si acum, dar si pe termen lung.... uuuufffff...

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

e bravegirl vezi vezi ca nu a uitat de tine ai pans degeaba
referitor la medicul de familei si la mine masurat cantarit analize reteta tot tacamul deci suntem fericite
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai, eu nu mai am ce analize sa mai fac si sa-mi iau de la dr de familie trimitere....daca n-am facut-o pana acum....asta este....carnet de graviduta mi-a zis ca-mi face ginecologul daca face si asa ceva, m-a intrebat ce vitamine iau si i-am zis ca nu iau vitamine, ca am luat doar acid folic in primele luni....si poate nu m-a mai masurat, cantarit si alte cele ca daca tot nasc la particular....ce treaba mai are casa de asigurari ???? zic si eu, nu stiu.......

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

iar adeverinta pentru servici am luat-o de la dr mea care imi urmareste sarcina....

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Vrabiuta bine ai venit!! Sarcina usoara, nastere usoara si un bebe sanatos!!
BraveGirl vezi, ti-am spus ca n-a uitat si-ti pregateste o surpiza?

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

italiencelor (cherie si oceanborn) mersi de raspunsuri
deci nu ne capacesc italienii, uraaaa. apropo, noi am inchiriat pe Como de la particulari printr-un site mare si a trebuit sa le trimitem contract semnat cu locu nasterii si nu ne-au refuzat, hihi.
ba ne-au zis ca putem folosi si masina lor de spalat ca apartamentul nu are masina si in 10 zile si cu un copchil de 2 ani se mai murdareste una-alta.

otilia, mie nu imi plac scurgerile maronii. nu poti merge la dr peste programare daca dai telefon?

mav, tu ce matematici terminasi, unde si cam in ce perioada? eu am facut la bucuresti la univ si am terminat in 2007. am fost colege?

eu raportez ca ieri m-am simtit mai bine: am reusit sa merg singura la cumparaturi pt mancare si apoi am si gatit!!!
si am strans si masa dupa ca am facut conventie cu tati ca el schimba copil puturos de caca si eu strang masa meanwhile, hihi.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput