Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
mav spune:
mary, de curiozitate, cum a fost consultul la dr de fam, ce ti-a facut/ spus????
bey, am un chef de munca azi....

18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
brie spune:
mav, am inteles.Nu am auzit de dr Sima.Dar ma incanta ideea pt ca este si homeopat.Adevarul este ca fata de unde locuiesti e cam departe.Pt mine ar fi ok.O sa iau si recomandarea ta in calcul.Dar spune-mi totusi unde are cabinetul?
Iti multumesc tare mult.
Cred ca in we asta ajungem pe la Cta.Daca venim te sunam sa iesim.
17+ 
oceanborn spune:
Bravegirl, si eu cam la fel voi afla sexul bebelui,sa speram ca trec repede saptamanile astea.
Mavdin experienta mea iti pot spune ca emotii ca la oras nu am avut la nici un examen din viata mea.la sala nu am avut, in schimb la oras am picat cu un idiot de examinator, care inaintea mea facuse cu ou si otet pe un alt tip,m-a demoralizat de nu mai stiam nici care-i dreapta si care-i stanga. am luat permisul luna urmatoare cand am picat din nou pe mainile aceluiasi examinator. depinde de la pers la pers. emotii mari am avut si a 2-a oara mai ales cand l-am vazut pe individ ranjindu-mi. nici acum nu-mi explic emotiile alea..
daca te hotarasti multa bafta si un examinator de treaba iti doresc.
Am plecat sa pun in practica cunostinte mele de mare bucatareasa
13+
vrabiuta spune:
buna ziua mamici
sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie-decembrie 2008
DN 10.06.1974
UM 24.02.2008
DPN 30.11.2008
am aflat aseara ca bb va fi baietel, spre bucuria noastra si a fetitei noastre care isi dorea un fratior 
multa sanatate bebicilor si sarcini usoare tuturor mamicilor!
impresii de calatorie
BraveGirl spune:
Bebecris- merg la d-na dr. Enache Luminita. Mie mi s-a parut o bomboana de femeie. Se poarta fff frumos cu gravidutele. Cand pleci de la ea ai un zambet pe fata...
Mav- cat am locuit in Cta am fost pacienta d-nei dr Sima. Este un medic deosebit. Are cabinetul putin mai sus de Trocadero. Din intersectie, mergi putin spre Casa de cultura si intr-un bloc, la parter, are cabinet.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Vrabiuta- bine ai venit! Felicitari pt baietel.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
mav, nu mi-a facut nimic dr de familie, doar mi-a trecut pe fisa mea ceva, ca sunt insarcinata, data UM si dr care imi urmareste sarcina. In rest, intrebari de genul unde nasti, dar de ce nasti la particular, cat costa o nastere acolo, cand intri in prenatal.....si chestii din astea....
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
vrabiuta, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. felicitari pentru baietel !!!
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
Fetelor multumesc tare mult pentru felicitari ! Nu nominalizez ca risc sa pierd pe careva pe drum si nu-i frumos.
Otilia nu intra in panica. Ai rezistat pina acum mai rezisti un pic pina la control.Pina vineri mai sunt doar 3 zile . Daca totusi anxietatea creste poate iei in calcul un consult la urgente.
Elilov , Toriceli este doar o porecla gasita de o buna colega de-a mea. Are o foarte mica legatura cu numele de familie , in schimb nu are nici o legatura cu numele vreunui om de stiinta.
Dandusa multumesc pentru ponturile legate de mameloane.Din toate trebuie sa iese ceva bun.
Brie poti sa te inscri la un medic de familie unde vrei in tara indiferent unde ai tu domiciliul. E chestiune verificata.
Corina deci pe 23 iunie avem inca un carucior colorat ? Sa fie intr-un ceas bun !
Multa , multa bafta celor care merg la examinari astazi!
Ginye55 deci tu erai cu placenta care acoperea cervixul – placenta praevia? Parerea mea : sa fi pozitiva si optimista. Ajuta foarte mult. La mine s-a ridicat la 4,5 cm a in intervalul 13 saptamini pina la 18 sapt. Deci pina la 28 sapt. nu sunt lucrurile batute in cuie si chiar sunt evolutii cum li s-a spus "spectaculoase".
Loren plecati in Delta ?!! Offf si ufffff. Eu mi-s pescarita si imi e un dor de Delta !!! Stiu eu ce vom face in concediul asta , daca ne vom duce si pe unde ? Cam pe unde vreti sa mergeti in Delta ?
Diana chiar mi-a placut denumirea bebe strumfita. Prin liceu imi spuneau o parte din colegi strumf. Ca eram cam cea mai pitica din clasa – adica , de fapt , ei erau cam palugi ! Cu drajeurile pt. pitici....mai ce sa spun....chiar nu m-am putut abtine sa nu rod un ursulet , doi acolo. Ca mi se scurgeau ochii numai ghindindu- ma la ele ! Nu exagerez dar nici nu mi le refuz cind am pofta. Am tot asteptat o a treia opinie si nu avenit , spun eu ca sa imi linistesc oleaca asa constiinta.![]()
Madutza multumesc mult pentru oferta. Am facut comanda online de aici http://www.efarma.ro/products.php?id=1150 iar acum astept. Sper sa nu imi faca si astia figura ca cei cu Niplette- ul.
Mav pentru arsuri in sarcina o prietena de-a mea folosea zeama de la gogosarii in otet. Acum nu pot sa spun daca e un leac veritabil sau avea efecte doar in cazul ei . Dar a tinut figura. Felicitari pentru bebe miscaret ! Astept noutati , senzatii , curiozitati.
Poti sa consumi pina la 3 cafele mici pe zi. Adica sa nu fie cani din acelea de lapte.
Parerea mea : incearca sa eviti sofatul in perioada asta. Pare simplu dar nu e , presupune multa concentrare si tu cum esti la etapa "scolara" vei avea si multe emotii , multa incordare si mult stres.
Bun venit noilor gravidutze ! 
elilov3 spune:
vrabiuta bine ai venit printre noi si felicitari si pt baietel hi hi tot mai multi baieteii facem campionat de fotbal aici
fetele eu am oameni la treaba pun termopan asa ca vb deseara ...o galagie de numa numa
15+
Dimitrie