Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramo2007 spune:
La cat de frumos e afara, e de inteles ca n-ai chef de invatat.Iesi pe terasa,cu burtica la soare cu cartea in brate si poate se prinde ceva.
Bafta!!!
Ramo
11+
Puiutul meu scump
bebecris spune:
spor la invatat!!!!! succes celor care merg azi la eco sau analize!!!
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
oceanborn spune:
Mersi mult fetelor!!
Dandusa, noi ne-am razgandit in perioada in care am avut greturile alea groaznice..nu stiu prea multe despre croaziere, inca nu am fost niciodata, tocmai de aia am zis ca nu stiu cat e de indicat. sincer nici nu l-am mai intrebat pe gine. oricum planurile noastre pt Romania includ si o saptamana de iesit pe undeva...inca nu stim unde.
Saptamana viitoare mergem intr-o excursie in Roma, cu toata rusinea..sunt aici de ceva vreme si am fost o singura data si atunci pe fuga, n-am vizitat nimic. Abia astept!!!
Bravegirl eu inainte cu o sapt de examene imi impuneam ca de data astaaaaa pun mana serios pe cursuri, dar nu stiu cum imi gaseam tot timpul altceva de facut...
la mine functiona ingrasatul porcului in ajun..
13+
mav spune:
Acum am ajuns si eu la birou, dupa ce-am fost la o cafeluta, cu sefa!
Eu nu beau cafea de felul meu, dar azi chiar mi-a prins bine, ca eram moale ca o carpa in dimineata asta. Sper sa nu-i faca rau lu' bb...
Merci pt raspunsurile in legatura cu arsurile!
Pana la urma, cred ca a venit timpul sa ajung si eu la medicul de familie (dr care n-a vrut sa ma ia in evidenta pana la 12s
), poate primesc un sfat avizat.
Oare mai exista vreo graviduta asa ca mine, sa nu fi ajuns la dr de fam. pana la 18 sapt?!![]()
Ce ziceti, credeti ca e ok pt mine sa ma apuc de scoala de soferi (emotii, stres) taman acum?
Gata cu povestile, ma apuc si eu de treaba!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Am reusit sa-mi fac programare ca sa vad ce ascunde bebe intre picioare de abia pe 23 iunie
. Mai am de asteptat aproape 4 saptamani. Nu ma mai joc....cica e dr in concediu.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
brie spune:
mav, EU!! Inca nu am fost la medicul de familie.Am gasit pe dr Munteanu, pediatra, la o recomandare, dar trebuie sa-mi si fac timp sa ajung la Cta.
Fetelor am si eu 2 intrebari dar care nu au legatura cu topicul nostru.Daca stiti ceva pls help.
1. Stiti vreun medic pediatru bun in Bucuresti la care sa duc fetita sa-i fac niste analize si sa o aiba sub aripa? Vreau sa mentin relatia daca se poate sa vina si acasa din luna octombrie cand voi naste.Eu nu pot sa-mi fac un medic de familie in Bucuresti pt ca am buletin de Constanta.
2. Vreau neaparat o menajera!!! pe care sa o pastram aici la noi si dupa ce voi naste.
Scuze ca vin cu intrebarile astea, dar nu m-as baga la alte subiecte pe acest forum.Eu daca nu cunosc pe nimeni sunt mai salbatica asa de felul meu.Pe voi va cunosc de cateva luni.
17+ 
bebecris spune:
la cine iti faci eco?
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by brie
2. Vreau neaparat o menajera!!! pe care sa o pastram aici la noi si dupa ce voi naste.[/green]
Scuze ca vin cu intrebarile astea, dar nu m-as baga la alte subiecte pe acest forum.Eu daca nu cunosc pe nimeni sunt mai salbatica asa de felul meu.Pe voi va cunosc de cateva luni.17+
Ce program vrei sa aibe menajera, ce sa faca , si cam cat vrei sa ii dai. O sa o intreb pe menajera mea ca ele stiu mai bine...(a mea sta 7ore/zi si ii dau 10milioane.Face tot mai putin mancare.). Daca vrei trimite PM.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
maryb spune:
si eu abia azi am ajuns la medicul de familie sa ma ia in evidenta....deci mai sunt si altele ca tine mav....
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
Brie, la ce-o fi la Buc, nu ma bag, ca nu stiu. Multe din mamicile de la odiseea de Cta au ca medic de fam+ pediatru+ homeopat pe dr Sima si sunt super multumite. M-as inscrie si eu tot la ea, cu copii cu tot, dar e cam departe de mine... (are cabinet pe la Trocadero) si cum eu n-am permis de conducere... sunt mereu in asteptarea sotului... cand e vorba de deplasari mai lungi cu copilul.
Te rog sa ma suni cand mai veniti la Cta si aveti timp de mers in parc, ca Seb n-a uitat ca trebuia sa se joace cu Briana "la pitici"!![]()
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)