Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
brie spune:
mav,Iti multumesc din suflet !!!
Nu te-am intrebat pe tine, am crezut ca nu ai nr ei atata timp cat nu e medicul tau de fam si nu ai contactat-o.Acum o sun sa vad ce-mi spune.
17+ 
oceanborn spune:
Sorina bine ai venit, sarcina usoara si multa sanatate iti doresc!!
. nu stiu sa-ti zic nimic despre valorile respective.
Cherie tin pumnii , sa vii cu vesti bune diseara
. gandeste pozitiv!!!
Kita mersi de raspuns.
Incepe arda soarele cam tare aici, am vaz la tv ca e alerta de gr II, temp mai mari decat cele obisnuite.cum o sa rezist eu pe caldurile astea cand oi mai avea si burtoi...am iesit pana la un aprozar si m-am topit de cald deja la 10 dimi.
13+
elilov3 spune:
fetele caldura, ca, caldura dar ce ne facem cu scumpirile cica cu 15% carnea si 50% legumele si fructele faliment tata asta scrie pe noi
toriceli spune:
Amalia multumesc pentru felicitari . Bafta multa , multa la amnio!
Catalina sa porti sanatoasa hainutele . Caut disperata o rochie pentru botezul din 07.06 . Nu cred ca mai pot ajunge la croitoreasa . Acum am si echipa de amenajari interioare in casa si trebuie sa mai stau si pe linga ei. Daca ai observat un magazin unde se gasesc si rochii , te rog nominalizeaza-l. Poate trag o fuga prin Buc. Gineca mea a precizat sexul bebelului cel mai devreme la 11 sapt. si 6 zile.
Alra multumesc ! Sti tu pentru ce
.
Mav multa bafta si tie la TT ! Sorry pentru tensiune.Nu am avut nici cea mai mica intentie.
Uite unde dai si unde crapa ! Ignor reclama pentru binele forumistelor ! E cam criminal fii-tu cu expresiile astea pacifiste !
Elilov as renunta temporar dar urgent la pisoi ! Nu e de gluma cu un animal purtator de toxo atit de aproape de tine chiar daca excrementele sunt problema , cum spune Brie. Bine acum vorbeste si paranoica din mine ca nu am imunitate pt. toxo.
Brie cred ca un orelist competent te poate ajuta. Poate mamicile iti pot sugera un orelist din Bucuresti. Sanatate la pui !
cherieactiv multa bafta la eco ! Tin pumnii !
Bun venit noilor gravidute ! Sarcini usoare si bebei sanatosi !
mav spune:
Brie, cu placere! Ti-am zis ca am cateva prietene care sunt pacientele ei, am dat doar un telefon si am aflat nr dnei dr.
Pt mine, cabinetul ei este totusi mult prea departe si cu ocazia intamplarilor de azi, m-am hotarat sa ma mut la dr de aci, de langa mine! Imi pare rau ca nu stiu cum altfel sa te ajut... habar n-am de la ce apar sangerarile din nas...
Briana! Sper sa nu fie grav!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cherieactiv spune:
Toriceli, si tu esti berbec cumva?
![]()
pot intelege ce nervoasa esti..si ca o sa iti stea in gat, poate zile fraza lui ale..dar..come on..nu te agita..enerva..vrei o gura de nesquik?sa stii ca azi e buuun...
Oceanborn...ce mai faci de mancare?tu gasesti marar la tine?( nu finocchio)...
ginger(ve)
elilov3 spune:
toriceli acuma na ce sa fac cu pisoiul nici el nu are toxo si nici eu..acum D-zeu cu mila altcevasa nu imi fi dat, dar trag nadejde ca o fi totul bine oricum se vede la urmatoarele analiza daca am crocodili
nici nu vreau sa ma gandesc la ceva negativ. nu vreau sa par iresponsabila, dar deja trasai unplans de dimineata imi ajunge gata
cat despre pisoi isi va muta domiciliul fie la mama mea fie la socra-mea la tara, dar l-am tinut sa mai alunge spiritele rele de prin casa
15+
Dimitrie
toriceli spune:
Da. Pe zodie asta sunt : berbec. Nu imi sta in git fraza moderatorului ci altele , lipsa de bun simt si injustetea. Astea da , imi stau in git. Sentimenul ala idiotesc ca suntem intangibili , avem puterea si ne bagam picioarele cind vrem noi , cum vrem si fara explicatii. Si cind imi sta ceva in git trebuie sa-l scot , ca altfel e de rau.
.
quote:
Originally posted by cherieactiv
Toriceli, si tu esti berbec cumva?
pot intelege ce nervoasa esti..si ca o sa iti stea in gat, poate zile fraza lui ale..dar..come on..nu te agita..enerva..vrei o gura de nesquik?sa stii ca azi e buuun...
Oceanborn...ce mai faci de mancare?tu gasesti marar la tine?( nu finocchio)...
ginger(ve)
elilov3 spune:
toriceli numai fi supirici eu mai intru si pe alte pagini si sa vezi tata acolo reclame agresive e una la kinder de ma omoara pe un foruum ,,,,,,
nush cine intreba de TT dar ia uitati ce am gasit referitor la el
TT
Medicul ginecolog trebuie sa te informeze despre posibilitatea efectuarii testului de determinare a unor markeri din serul sangvin (triplu test). Acest test se desfasoara intre saptamana a 15-a si a 17-a si depisteaza anomaliile cromozomiale ale copilului (trisomie 21, sindromul Down). Testul consta in determinarea concentratiei a trei markeri biochimici fetali in serul matern: alfa-fetoproteina (AFP, produsa de ficatul fetusului) si doi hormoni ai sarcinii: estriol si gonadotrofina corionica umana (hCG). Daca nivelul acestor markeri este prea ridicat, vei fi sfatuita sa faci o amniocenteza.
De retinut:
-testarea markerilor serici nu are o acuratete de 100%. Aceasta metoda nu poate depista toate malformatiile congenitale.
-acest test poate indica un risc crescut, fara ca bebelusul sa aiba de fapt o anomalie cromozomiala.
toriceli spune:
Am solicitat sa mi se inchida contul. Am zero toleranta fata de tupeu sau fata de actiuni similare gen santaj sau vendeta. Va pup si va doresc numai bine ! Imi sunteti drage si o sa va urmaresc in continuare.
Ma puteti contacta pe mail sau pe mes - numai la sf. de sapt. La servici nu am mes.