Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

cherie nu este marar aici, eu am luat uscat de la un magazin romanesc. Am venit din Romania cu rezerve de hrean, si multe radacini, patrunjel, pastarnac. radacina de telina am gasit aici. a si am uitat de ce era mai important am adus vreo 4 kg de gulii verzi pe care eu le ador si goale dar am fost nevoita sa le bag la congelator. Prefer mancarea romaneasca...cu pastele ma intalnesc cam o data la luna, cand nu mai stiu ce sa gatesc. azi am facut mazare scazuta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ai vazut cum te-am ghicit draga toriceli..

elilov..ia matza..urc-o pe tren si ..in vacanta cu ea!

fetelor....multumesc pt "pumni"..va imbratisez ..si diseara...(hopaaa....reclamaa) aduc si yo vesti..ma gandesc ca la 12 sapt nu imi zice si sexul..apropo..poate sunt rautza la faza asta..dar cand vad baietei pe forum la noi..ma ascund si zambesc strengareste..in sinea mea..imi spun....haideti cu baietoii..la "n" baieti..poate vine si vreo veste ROZ!..

inca ceva fetele...am probleme la scris..oare am fost taxate sau e calcu meu idiot?

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

toriceli nu renunta la cont, te rog!! nu ne parasi! tu si cu alte cateva fete de aici sunteti sufletul acestei odisee in sensul ca voi scrieti cel mai des si ne tineti la curent cu tot ce se intampla.TE ROG!!!!!!!!!!!!!!
sorina bine ai venit si sarcina usoara. se pare ca suntem cam in aceeasi perioada.
bravegirl frumos carucior!

fetelor am si eu o rugaminte. dati-mi si mie adresele magazinelor de gravidutze. va rog!!!!

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

oooo...pai tu ti-as adus de acasa!!asa daa..numai ce am venit si eu din ro dar eram cu avionul...o sa ma reintorc curand ..mi ciuda mai ca nu pot lua masina..dar e asa de urata autostrada pe austria..plina de curbe si yo am tractiune posterioara si mi frica sa conduc ..ca altfel..de toate mi-as aduce din tara..azi am vrut sa fac un bors..nu tu pastarnac..nu mai aveam nici macar bors magic..si mi pofta numai pe mancare romaneasca...cand mai manc si io..ca inca am greturi..nasol..

sau o sa pun in geanta de cala...legume..intre haine..

toriceli, nu am inteles,stai ca intra fetele mai cucuiete azi...si .......

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

1. sarcina cu Andrei a fost tot bazata muuuult de tot pe clexane; nasterea a fost naturala cu epidurala; nasterea a fost parfum, in conditiile pe care le-am avut (adica obisnuite sa nu va imaginati cine stie ce cu sala de travaliu cu vreo 8 paturi dar pana am nascut eram experta in crescut copii- au fost super de gasca toate mamicile- si cu trei doze de epidurala am boierit-o)Nu a vrut dr. Badiu sa auda de cezariana chiar daca l-am implorat; a zis ca stie el ce imi e ami bine; insa refacerea a fost criminala, caci am facut infectie la fire caci nu le-a acceptat oraganismul si am fost la un pas de septicemie, caci mi-a curatat "pe viu"la vreo patru zile infectia;
2. injectii au fost in total 376; din februarie cand am nascut si pana in iulie, dar spre final faceam una la doua zile; alaptat efectiv a fost numai san pana la apropae patru luni si ultimul alaptat a fost pe data de 6 august (m-am chinuit doua luni si i-am introdus laptele praf);
Dr. mi-a zis sa trec pe tanakan cand intrrup injectiile, si din cauza asta am intrrupt cu totul si alaptatul, pt ca din cauza injrvtiilor sa fiu sincera nu m-am bucurat absolut deloc de alaptat; stiu ca suna a mama denaturata, dar am fost fericita ca am scapat de lapte;

quote:
Originally posted by bebecris

MIKY-EA....ma vopsesc cu L'OREAL CASTING pentru ca este fara amoniac...nu tine ff mult...dar merge....am o lene sa ma fac in seara astaaaaa!!!!
KITA....nu am auzit....momentan sunt linsitita am doza pentru 2 luni...nu ai pe nimeni care lucreaza la spital si care iti poate face rost cand ramai fara?
intrebari pentru tine, KITA:
1. cum l-ai nascut pe andrei?cezariana?daca da, cum s-a impacat anestezia cu clexane-ul?
2. ai facut injectii in timp ce alaptai? scrie pe prospect ca nu este recomandat!!!!

astept sa-mi raspunzi....te rog...eu abia pe 9 mai duc la anca si pana atunci ma urc pe pereti.

merci mult si te pup

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by ginye55

Neata burtici!

Mav

Machus Sorina bun venit la odisee!

Fetelor, nu mai pot de durere de coloana!Vineri am programare la doctor sa vad daca poate sa-mi recomande ceva: o gimnastica sau daca exista centuri pentru coloana, dar reglabile pentru burtica. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa-mi bag concediu, dar mai sunt doua sapt de scoala si acum e cu incheierea situatiei la invatatura, consilii, toate nebuniile. Poate vineri imi da doctorul o solutie.
Voi cele cu probleme, ce faceti cand va doare coloana tare? Va recomandat ceva doctorul?

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mie mi-a recomandat repaos la pat. Acum ca am trecut de trim 1 de sarcina voi intreba daca se poate lua ceva macar diclofenac unguent

Mihaela 15+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Am reusit si am vorbit cu dr Sima. Mi-a raspuns de la primul apel, a fost tare intelegatoare, m-a ascultat cu rabdare si mi-a dat in final un pomelnic de analize pt fetita. Maine dimineata ma duc cu ea la analize la Medlife si cu ocazia asta mi le fac si eu pe ale mele.Cand ma duc la Constanta macar ma duc cu toate odata.

Offfff m-am mai usurat putin.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

machus, durerile de burtica sunt la ordinea zilei la inceputul perioadei de sarcina.Tu cate saptamani ai?
Durerile de burtica sunt pt ca se mareste uterul, bb creste, ligamentele se intind.Atata timp cat durerile nu sunt exagerate si suparatoare, ci la limita suportabilitatii, atunci este totul ok.Poti lua si cate un no-spa pt durerile de burtica.Dar.........incarca-te cu multa rabdare!
toriceli, nu stiu daca ar fi bine sa pleci, ramai cu noi pana la sfarsit macar! Dar daca esti ferm hotarata atunci trimite-mi un PM macar cu adresa ta de mess.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Toricelli,
Am zis de C2, caci asa erau si acum 3 ani, dar zice ca nu mai sunt;

quote:
Originally posted by toriceli

ginye55 pentru colonana gineca mi-a recomandat diclofenac. Deocamdata nu l-am folosit , nu am apucat sa ma uit pe prescriptie.

Alra sfatul cu suprafata plana si tare mi-a fost dat ginecul de la Bucuresti dar cu ceva ajustari. Nu pentru a dormi ci pentru a ma relaxa . Mi s-a spus sa stau 5-10 minute pe o suprafata tare si plana gen parchet , schindura , blana cu picioarele in sus , pe un scaun sau pe orice obiect care poate ridica picioarele deasupra bazinului. Fundul nu tebuie sa fie dezlipit de sol. Tot ginecul de la Bucuresti mi-a recomandat si masajul usor in zona dureroasa. Lipsa tocuri , atentia la perioada de stat in picioare etc. sfaturile clasice.

Elilov !

Kita spune-i medicului tau de familie de listele nationale C2. Pe aceste liste medicamentul este gratuit.

Corina sa va poarte noroc caruciorul ! Nu m-am uitat inca la modalitatea in care se poate face comanda. Sper sa nu fie una complicata. Ne plac lucrurile practice si rezistente si poate ne orientam spre un carut online din afara.

Toriceli 18+

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Sorint Eu zic sa refaci sumarul de urina, cunosc o gravi care recent a trebuit sa repete, deoarece urocultura era negativa, fara semne de infectie. In concluzie era gresita analiza.
Elilov3 Stai linistita, nu renunta la pisicuta, eu am crecut printre pisici si nu am facut niciodata toxo, nici nu am imunitate. Decat sa suspini dupa ea si sa te gandesti cum ii merge, mai bine sa o ai langa tine si pur si simplu te speli pe maini dupa ce o mangai.Cat despre zgarieturi, orice crocobauri sunt anihilati local, organismul nostru se apara eficient, si nu au cum sa ajunga in sange si apoi la bebe.
Brie Un consult ORL pt fetita e cea mai buna alegere.
Am si eu o intrebare pt fetele care isi simt deja bebelusii. Cum e prima data? Eu am simtit ceva si ieri si azi, undeva foarte jos, catre pubis. Sa fi fost bebe sau gaze de la fasole?

17+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput