Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

elilov, sunt convinsa ca nu e de la caldura.Am stat si m-am gandit si la acest aspect, dar nu are cum.Casa noastra e foarte racoroasa, este pe N si soare eu nu am decat foarte foarte putin dupa-masa.In al doilea rand avem aparate de aer conditionat.Ea a facut chestiile astea aznoapte si datile trecute, o data seara cand eram la restaurant, o data a doua zi dimineata.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna dimineata fetelor !

1.Ale daca ai fi citi cu atentie mesajul ai fi observat ca nu stiam cui sa ma adresez. Am intrebat si in cuprinsul mesajului si in finalul lui pe cine trebuie sa sesizez iar raspunsul a venit de pe forum : pe moderator. Deci esti cam sensisibila daca din tot mesajul n-ai inteles decit ca atac moderatorii si nu inteleg rostul sau ratiunea lor. Ma simt extrem de jignita de esenta pe care ai reusit sa extragi din tot mesajul.
Sau tii neaparat sa ma taxezi pentru faptul ca am luat atitudine mai vehement impotriva unei reclame proaste si umilitoare care sunt convinsa ca n-a crapat asa ca dintr-o coincidenta ? Asta cu crapatul reclamnei - puf - imediat dupa ce am scris moderatorilor iar forumul era deja plin de invective la adresa reclamei in cauza e o coincidenta pe care eu nu o inghit.
Daca asta urmaresti esti libera draga mea. Nu ma impresioneaza atentionarile si amenintarile subtile. Poti fii directa , sunt destul de mare. Si cei care au for de acord cu o asemenea reclama si simt nevoia sa ma puna la punct pentru atmosfera care au creat-o sa isi mai puna pofta in cui ca oricum ii am sub vizor. Riscurile se asuma iar greselile se platesc.
Dar a ma taxa pe mine pentru ca am explodat dupa ce am fost arhi suficent de rabdatoare cu o imbecila de reclama , nu rezolva problema - aceea a lipsei respectului si bunului simt. Cel care este pretins si cel care se acorda. Lipsa pe care sper sa ai insipiratia sa observi ca nu sunt singura agresiva de pe forum care a sesizat-o.

2.Am mai subliniat dar se pare ca nimeni nu vrea sa observe : nu am nimic impotriva reclamei in sine ci impotriva agresivitatii ei si a modului in care ne-a fost servita , ii inteleg si necesitatea financiara si utilitatea. Asa ca fata smiorcaieli gen noi facem bani ca sa puteti voi discuta. Nu e cazul sa ne martirizam atita vreme forumul este util in ambele sensuri , ambelor parti. Noua si celor care l-au creat - banuiesc ca au avut niste scopuri si nu toate sunt gratuite , pentru binele umanitatii. Reclamele pot fi selectate asa incit sa nu fie puse pe forum cele mai iritante , frustrante si umilitoare. Asta daca nu cumva banii inseamna totul.

3.Cita vreme se serveste pe tava agresivitate raspunsul va fi pe masura . Nu te poti astepta sa semeni vint si sa culegi altceva decit furtuna. Astept niste scuze pt. mizeria de reclama si modul in care ne-a fost servita. Cit priveste forumul si al cui este , categoriile de reclame , samd. astea sunt discutii ca sa ne aflam in treaba. Problema era alta iar pe viitor sugerez celor care se ocupa cu selectia reclamelor sa aleaga mai cu discernamint si calitate. Si te rog ai insipratia de nu incerca sa polarizezi grupul - pro si contra mea - pentru aceasta atitutine nu iti face nici un mare serviciu nici ca ocupant al forumului , nici ca moderator si cu atit mai putin ca om. Pot pleca fara sa las in urma mea un grup divizat. Asta e mult mai important decit ca te-am deranjat cu atitudinea mea.

quote:
Originally posted by Alé

Doamnelor, citeva precizari:

Forumul DC nu este al nostru, al moderatorilor. N-a fost si nici nu va fi vreodata. Noi sintem niste utilizatori pe care adminstratorii site-ului i-au rugat sa ii ajute la "supravegherea" site-ului (benevol si gratuit).

In ceea ce priveste publicitatea, forumul DC este unul gratuit pt utilizatori. Adica nu sunteti nevoiti sa platiti nimic pt a accesa si scrie. Asa ca el se sustine din aceasta publicitate. Care publicitate, sub forma de clipulete, bannere si alte forme virtuale, este creata de agentiile de publicitate, de web designeri, etc. Nu de moderatori si nici de administratori. Unele reclame nici nu se simt, iar altele sunt mai enervante, cum e asta de la pampers.

In concluzie, rabdare, ca o sa treaca. Si pe mine ma enerveaza si pe cei mai multi utilizatori ai forumului ii enerveaza, nu numai pe voi. Acu vad ca au ajuns-o blestemele si a crapat .

Pe mine personal m-a deranjat foarte tare mesajul lui toriceli si consider ca a atacat complet gratuit moderatorii, mai ales cind nu stie exact cum stau lucrurile. Singura agresiva in toata faza asta a fost ea...
quote:
Originally posted by toriceli

Da e forumul lor dar niste reguli treebuie sa existe. Si nu mi se spuna mie ca sunt reguli numai pentru noi si pentru ei nu . Ca nu-s la puscarie. Iar bunul simt inca mai trebuie sa existe.
Cel putin atita vreme cit mi se impune mie sa nu fac atac la persoana si sa nu fiu agresiva si mai stiu eu ce alte atitudini pentru care se practica tot soiul de artificii de sanctiuni tot asa trebuie sa exite si reversul din partea lor.

Pe care logica li se permite lor moderatorilor sau mai stiu eu cui sa fie agresivi cu noi dar noi intre noi nu trebuie sa fim ?

Agresivitatea se masoara intr-un singur sens ? Nici macar in privat - care forum nu indeplineste nici minumul de conditii pentru a fi catalogat la cea joasa speta de privat- nu ai voie sa dai in cap altuia ! Ce daca e casa ta pot sa iti abuzezi psihic copilul doar pt. ca e a ta si nu are unde sa plece ?

E hai sa ma lase cu logica asta de plantator de cafea din secolul 2!

Deci pe cine considerati ca trebuie sa sesizam si cum , in ce modalitate ?
Vorbim si cu alte lunatece decit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brei atunci ma depaseste problema mergi cu fetita la doctor pentru linistea ta si santatea fetitei
iti doresc numai bine si sanatate la fetita
15+Dimitrie

Mergi la inceput

toriceli iubita numai fi suparata ca agiti bulina mica
eu referitor la reclama incerc sa nu o observa dau un refresh la pagina si numai pare cel putin la mine merge nu vad de ce nu ar merge si la voi
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

MIKY-EA....ma vopsesc cu L'OREAL CASTING pentru ca este fara amoniac...nu tine ff mult...dar merge....am o lene sa ma fac in seara astaaaaa!!!!
KITA....nu am auzit....momentan sunt linsitita am doza pentru 2 luni...nu ai pe nimeni care lucreaza la spital si care iti poate face rost cand ramai fara?
intrebari pentru tine, KITA:
1. cum l-ai nascut pe andrei?cezariana?daca da, cum s-a impacat anestezia cu clexane-ul?
2. ai facut injectii in timp ce alaptai? scrie pe prospect ca nu este recomandat!!!!

astept sa-mi raspunzi....te rog...eu abia pe 9 mai duc la anca si pana atunci ma urc pe pereti.

merci mult si te pup

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

elilov, am fost la dispensar, asistenta mi-a curatat zgarietura cu betadina (m-a "certat" ca am pus spirt peste, cica nu am facut bine), mi-a pus un plasture si gata.
cu ocazia asta, am vb si cu dr si de maine voi avea un medic de familie nou (din fericire, e dr la care sunt inscrisi si parintii mei si are cabinet chiar langa biroul meu), am scapat de stres!
deci, de maine, o sa am si io fisa de gravida, intru in legalitate!

brie, tel dnei dr Sima Anca: 0723390767 si 0241631464.

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

ginye55 pentru colonana gineca mi-a recomandat diclofenac. Deocamdata nu l-am folosit , nu am apucat sa ma uit pe prescriptie.

Alra sfatul cu suprafata plana si tare mi-a fost dat ginecul de la Bucuresti dar cu ceva ajustari. Nu pentru a dormi ci pentru a ma relaxa . Mi s-a spus sa stau 5-10 minute pe o suprafata tare si plana gen parchet , schindura , blana cu picioarele in sus , pe un scaun sau pe orice obiect care poate ridica picioarele deasupra bazinului. Fundul nu tebuie sa fie dezlipit de sol. Tot ginecul de la Bucuresti mi-a recomandat si masajul usor in zona dureroasa. Lipsa tocuri , atentia la perioada de stat in picioare etc. sfaturile clasice.

Elilov !

Kita spune-i medicului tau de familie de listele nationale C2. Pe aceste liste medicamentul este gratuit.

Corina sa va poarte noroc caruciorul ! Nu m-am uitat inca la modalitatea in care se poate face comanda. Sper sa nu fie una complicata. Ne plac lucrurile practice si rezistente si poate ne orientam spre un carut online din afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi mandrelor!

bun venit noilor viitoare mamici..
Sorina..medicul tau de familie..o sa iti citeasca valorile si daca ceva nu e clar..te mai trimite la alte analize..sunt si eu in situatia ta..dupa primul pachet de analize..sange pipi..rezulttul a fost cam nasol..doar rh si toxo si rubeola mi-au iesit ok..in rest..infectie urinara..si altele..acuma astept rezultatul de la partea 2 ...la mine sigur e infectie urinara si vineri o sa aflu si restul..nu are rost sa ma supar sa ma gandesc la lucruri rele...hai sa avem incredere ca problemele astea se pot rezolva cu calm si medicatie...of..cat m-am ferit de orice medicament..chiar si homeopatice..asta e..hai..fruntea sus!

ginye ...m-am trezit intr-o dimineata cu niste dureri de spatee ..la mine iradiau si in abdomen..da rau de tot..am stat si am plans isteric de durere 8 ore!!am simtit eu atunci ca trebuie sa imi iau o paturita ceva si sa ma infasor ca un bebelus..si acum..a venit caldura si nu pot dormi imbracata..dar paturica nu o las..ma invelesc in jurul spatelui si a burtii..acuma io am si o discopatie lombara..de acu 8 ani..si o infectie urinara..las ca mergem la domn doctor si ne ajuta el!
la mine pt discopatie ..ar trebui sa fac raze ca sa vada ce se intampla..nu stiu daca e voie..nici eu nu mai am rabdare pana vineri!

of fetelor..cele mai sanatoase...bucurati-va!!!!
noi astea mai..bolnavute..o sa mergem la domn doc..si o sa ne dea el leac nu-i asa??

eu azi la 5 merg la gine..la masuratori eco..asa incredere am ca o sa fie bine ..nu stiu de unde atata optimism la mine cu toate ca ma astept ca analizele pe care inca le astept..sunt nasoale rau!..sunt si suspecta de hepatita..:(((((((((((...de unde fratee??

vreau si yo sa fiu sanatoasa!

codru 12+

ginger(ve)

Mergi la inceput

mav ma bucur ca ai impuscat 2 iepuri dintro lovitura asa mai da
toriceli
cherie sper ca deseara sa ne aduci vesti bune nu deznadajdui atunci cand sufletul e slab organismul sufera iti urez sanatate maxima15+ Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Toriceli, respira adanc si calmeaza-te! Te rog mult, ignora reclama si ignor-o si pe Ale! Hai sa ne intoarcem la discutiile/ bucuriile si problemele noastre de gravidute!

Ale, sper sa ai intelepciunea sa nu-i mai raspunzi lui Toriceli, ca IMI CRESTE TENSIUNEA cand citesc chestii d-astea (si asa am 30'C in birou si abia mai rezist)....

Vorba lu' fii-miu: IMPACARE, IMPACARE, NICIODATA SUPARARE!!!

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput