Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
Marush spune:
Daca tot e pagina de plangacioase....

si pe mine ma doare burtica!!!E suportabil, dar to ma mut de pe o parte pe alta!
Ieri parea ca sunt mai bine, referitor la scurgerea roz-rosiatica, devenita maronie apoi galbuie....intr-o saptamana,..am crezut ieri ca am scapat de ea, vad insa ca a aparut iar ceva galbui pe hr.hig.
As vrea sa ma intorc la serv,...oare ma mai tine mult?
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
catalina2307 spune:
Sorina bine ai venit. Eu cand am avut leucocite multe a fost infectie urinara. Repede un sumar urina si o uracultura.(oricum in sarcina leucocitele sunt in nr mai mare)
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mav spune:
elilov, uite ca amandoua suntem zgariate....
sper sa nu fie rau pt noi...
ginye, exista centuri speciale pt sustinerea burticii de gravida! trebuie sa-ti cauti si tu una!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
mav da o fuga pana acolo si vezi ce iti fac probabil o sa te curete cu apa oxigenata si apoi cu betadina dupa care o sa te panseze fara vaccin anti tetanos ,kk?
marus nush ce e cu scurgerea doar medicul care te monitorizeaza iti spune cu exactitate ce este si cat ma dureaza, iar cu serviciul nush de ce te grabesti asa sa mergi a serviciu ca doar nu iti ridica aia vreo statuie pe acolo..stai linistita acumbb-le e pe primul loc si atat.![]()
nush frate parca toate avem cate ceva, deci eu cand ma gandesc la ce imi facu pisoiul ma ia cu spume nu alta![]()

15+
Dimitrie
brie spune:
buna dimineata fetelor,
Machus si Sorina, bine ati venit la odiseea noastra.Va doresc sarcini usoare si la termen.
sorina, nici eu nu ma pricep sa-ti spun.Asteapta pana dupa amiaza cand vei merge la doctor.Stiu ca esti nerabdatoare, dar daca nu ai alta varianta...oricum eu iti tin pumnii sa fie bine!
ginye, offff aceeasi problema am si eu.La prima sarcina durerea s-a intensificat in ultimele luni.
arla, multumim tare mult de sfaturi.Incercam si asa sa vedem daca functioneaza.
elilov, daca te referi la toxoplasmoza, poti sa stai linistita.Nu ai patit nimic.Toxo se ia doar prin excrementele de la pisica.Deci nu ai voie sa-i schimbi tu nisipul NEVER.
Fetelor eu sunt tare disperata.Fetitei mele iar i-a curs sange din nas aseara.In ultimele 10 zile i-a curs de vreo 3 ori mai abundent.Vreau sa-i fac toate investigatiile si analizele dar nu stiu ce!!!! Astept acum un raspuns de la mamicile de Constanta care o cunosc pe dr Sima, poate ma pot ele ajuta cu vreun nr de tel de la dansa.
Eu intru foarte repede in panica.....ma simt neputincioasa acum ca nu pot face nimic pt ea.![]()
17+ 
leeloo5979 spune:
dandusa sunt aici scumpa, citsc tot, dar nu mai scriu cum scriam inainte, astept cu nerabdare eco de 17 saptamani de pe 3 iunie, sa ma asigur ca e totul bine (am momente de panica extrema, pentru ca nu mai stiu nimic de minunea mea de 3 saptamani de la ultima eco facuta) si poate aflam sigur sexul (ca la 13 saptamani a putut doar sa spuna ca i se pare ca e baietel si sa nu o luam ca atare...de aia eu mai trag speranta la fata) si atunci o sa va povestesc tot, asa cum fac de fiecare data. o sa iti las in privat id-ul de messenger, daca vrei sa ne vorbim mai mult.
Multi pupicei la burticoasele mele dragi si la fetele mele scumpe si iubite!
Leeloo
16 + 
http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
kita spune:
Corina, frumos foc caruciorul;
Ocean eu la aANdrei am avut un carucior (no name) cu 4 roti, cu maner rabatabil; Nu am vrut unul cu mai multe functii pentru ca m-am saturat repede de asta si mi-am luat apoi unul sport de care sunt super incantata si acum; Ca cel de prima etapa am cautat sa fie cu maner rabatabil sa pot vedea copilul cand merge in fata in landou (deci cu spatele la dirctia mea de mers )dar si in sensul meu de mers , deci cu fata; si de asemenea sa aiba toate rotile rabatabile, si cu sistem de blocare pe roti;
Bebecris au anuntat la tv ca este cam criza de heparina fractionara asa cum este clexanul; mie tot nu mi-a dat dr. de familie reteta; a zis ca nu este trecut pe nici o lista si ca poate de luna viitoare imi va da, caci cica se schimba listele;
Kita
cu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
Sorvint spune:
va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri si pentru incurajari. maine la prima ora o sa merg la dr meu ginecolog ca azi nu era la spital si sigur o sa ma lamureasca. si eu sper sa nu fie ceva grav mai ales ca toate celelalte analize mi-au iesit bune. si dupa-masa o sa incerc sa vorbesc cu dr de familie.
si maine daca tot ma duc la spital mai fac si o ecografie.nici nu stiu o fi rau sa fac prea des?ultima a fost saptamana trecuta si bebe avea 2 cm la 8 saptamani si 4 zile. abia astept sa vad cat a mai crescut. sper din tot sufletul ca problema asta cu leucocitele sa nu afecteze bebele. cred ca as muri. noi de 3 ani incercam sa avem un bebe si abia acum am reusit si suntem asa de fericiti.
va pup
Sorina
9 +
elilov3 spune:
brie stiu ca nu poate fi toxo, si nici nu ii fac curat pt ca el isi face nevoile afara stam l aparter cere afara si apoi revine . indimineata asta numai ce se intorsese de afara si de ma gandi ca na mersa pe asfalt prin gradina ce naiba stiu eu ce facu cu labutele si cand ma gandesc ca dete cu gheruta ........![]()

referitor la problema ta cu fetita poate face fata vasodilatatie din cauza caldurii incearca sa o ti mai la racoare si vezi daca se repeta faza cu sangele..ca probleme nu cred ca are fata treaba cu stresul
si pt linistea ta mergi la doctor ei stiu mai bine ce si cum eu stiu de la nepotica de a mea tot asa patea ia recomandat locuinte mai racuroase ..au trebuit sa bage aer...acum na eu iti spuncam ce stiu referitor la problema asta nush cat o fi de bine