Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!
Va multumesc mult fetelor pentru felicitari,stiti cat e de mare bucuria cand vezi ca totul decurge normal.
Bravegirl si noi tragem cu ochiul in toate magazinele pt bebei. am ales si noi un model de carucior dar am hotarat sa asteptam macar pana vom stii sexul ,pt a alege culoarea ,cu toate ca la inceput am zis ca nu luam nimic pana pe la vreo 6 7 luni...dar nu prea ne putem abtine. E un sistem de la 0 la 4 ani, foarte util ,cu mai multe piese . Acum sa va intreb ceva pe cele care deja aveti copilasi, poate e o intrebare pusa prea repede, dar am si eu o curiozitate: care sunt mai bune, cele cu 4 sau cele cu trei roti?
O zi frumoasa va doresc!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Machusbine ai venit , sarcina usoara si multa sanatate..
nu stiu sa-ti raspund la intrebare. eu iau un integrator care contine omega3.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

In primul rand doresc sa va multumesc pentru raspunsuri, si pentru incurajarile primite;

Eu ma simt rau azi; tremur toata........si culmea e ca am toate rezultatele bune la analize (ma refer la hemoleucograma, functii hepatice etc);

Si am uitat sa va spun ca la dublu test la partea de screening, TN este de 2.5, si fulguletul e dezvoltat cu 9 zile fata de UM;

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna dimineata si bine v-am gasit.
eu ma numesc Sorina si sunt o viitoare mamica de decembrie.
DN 10.09.1981, UM 24.03.2008, DNP 25.12.2008
Eu va citesc de mult timp dar pana acum nu am indraznit sa intru sa vorbesc cu voi. am mai ramas la aspirante optimiste cu fetele.
astazi in schimb mi-am luat inima in dinti sa va scriu mai ales ca am si putin nevoie de ajutorul vostru.
Pe dr mea am sunat-o sa merg azi la ea, dar abia maine dimineata se poate asa ca mai am putin de asteptat,iar la doctorul de familie am sunat dar se pare ca e de dupa-masa. Asa ca poate ma ajutati voi.
Mi-au venit rezultatele la restul de analize si la sumarul de urina mi-a iesit nivelul leucocitelor foarte mare. Adica intervalul de referinta al cabinetului este: <10 / microL si mie mi-a iesit : 25/microL. Am citit eu ceva pe internet dar nu se gaseste mare lucru. Si pe internet scrie ca atunci cand nivelul este foarte mare (si la mine pare foarte mare), poate fi vorba de grave boli ale sangelului, septicemii, peritonite. Ultimele doua a mine nu poate fi cazul ca as simti ceva zic eu. Nici nu stiu ce sa spun. Mai ales ca restul analizelor mi-au iesit bune. Si nu apare nici o infectie.
Nu stiu poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si de asta am zis ca poate ma puteti ajuta.

Sorina 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata burtici!

Mav

Machus Sorina bun venit la odisee!

Fetelor, nu mai pot de durere de coloana!Vineri am programare la doctor sa vad daca poate sa-mi recomande ceva: o gimnastica sau daca exista centuri pentru coloana, dar reglabile pentru burtica. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa-mi bag concediu, dar mai sunt doua sapt de scoala si acum e cu incheierea situatiei la invatatura, consilii, toate nebuniile. Poate vineri imi da doctorul o solutie.
Voi cele cu probleme, ce faceti cand va doare coloana tare? Va recomandat ceva doctorul?

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata burtici
machus si sorvint bine ati venit la noi la odisee sa aveti parte de o sarcina usoara si bb frumosi si sanatosi
Sorvint referitor la problema ta eu nu m-am confruntat cu asa ceva sa fie oare vb de o infectie urinara..vb macar cu doctorul de familie sau chiar un ginecolog streseaza si tu pe careva sa iti dea un raspuns ca de ei au experienta medicala noi decat ne dam cu parerea
fetele eu sunt supi azi de dimineata langa pisoi mi-a cazut telefonul si pisoiul papa si cand am dat sa iau tel pisoiul a crezut ca vreau sa ii iau papa si ma zgariat usor pe un degetel am spalat fuga si amdat cu spirt ....sper ca nu am luat cine stie ce microb de la el acum o luna pana la urmatoarele analize stres cat cuprinde ca de intr-o luna se vede daca sunt ceva crocodili pe acolo
Sanatate maxima tuturor
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by ginye55

Neata burtici!

Mav

Machus Sorina bun venit la odisee!

Fetelor, nu mai pot de durere de coloana!Vineri am programare la doctor sa vad daca poate sa-mi recomande ceva: o gimnastica sau daca exista centuri pentru coloana, dar reglabile pentru burtica. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa-mi bag concediu, dar mai sunt doua sapt de scoala si acum e cu incheierea situatiei la invatatura, consilii, toate nebuniile. Poate vineri imi da doctorul o solutie.
Voi cele cu probleme, ce faceti cand va doare coloana tare? Va recomandat ceva doctorul?

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

eu am avut probleme la laura, insa in luna mai mare.
te doare spatele deoarece in sarcina se secreta un hormon care produce relaxarea muschilor (e necesar ca sa poata creste uterul) si atunci oasele tale nu mai au o buna sustinere.

stiu ca inotul e foarte bun in astfel de situatii si aici pentru dureri mari primesti trimitere la kinezist pentru masaj si gimnastica medicala.

ce poti tu sa faci pana atunci e sa dormi pe moale. am citit asta si functioneaza, eu a trebuit sa imi pun o plapuma moale in pat pe partea mea (indoita in 2) sub cearceaf. povestile babelor cu dormitul pe scandura cand te doare spatele sunt doar povesti caci iti soliciti coloana in mod nenatural. aici saltelele ortopedice au zone diferite de duritate si au stratul de sus moale ca sa se poata regla dupa oasele tale.
daca vrei poti incerca asta cateva zile si vezi cum te simti, la mine a functionat.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye iubita si pe mine ma doare spatele eu iti recomand concediu medical stat la pat ca de lascoala stai prea mult in picioare si exerciti o presiune prea mare asupra coloanei si a nervilor spinali...a si daca nu reusesti cu medicalul stai si tu lungita prin cancelarie pe 2, 3 scaune menajeaza-te si tu si baga si tu chestia cu program redus gravida alea laea nu tre sa fi chiar la toate consilile ca nu moare directorul
la mine alta e treaba in astea 2 sapt cred ca o sa merg la scoala si am ore si la generala si la liceu de dimineat pana seara in 3 zile ....si sunt diriga la liceu si nebunie cum spui si tu... ca de doctorul a zis ca numai imi da concediu ca de "e timpul sa te gandesti sa mergi la scola" kk pe caldura asta si cu nebunia de la scoala medii, corijenti...procese verbale
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sorina, bine ai venit! Ce DPN frumos ai!
Nr crescut de leucocite poti avea din multe motive, trebuie sa mergi la dr tau cu rezultatele.
Baietelul meu a avut multe leucocite inainte sa aiba eruptia de varicela... Tu poti avea o infectie urinara... sau altceva.
Sigur o sa repeti analizele.

...Eu am alta belea: ieri mi-am julit mana la un cui dintr-o usa din scara blocului. N-am dat importanta... dar pt ca ma ustura putin, cand am ajuns la birou, mi-am scos plasturele... si vad ca am facut puroi. Ce ma fac??? Am un dispensar aproape, oare sa dau o fuga pana acolo?! Asta imi lipsea acum....

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by Sorvint

buna dimineata si bine v-am gasit.
eu ma numesc Sorina si sunt o viitoare mamica de decembrie.
DN 10.09.1981, UM 24.03.2008, DNP 25.12.2008
Eu va citesc de mult timp dar pana acum nu am indraznit sa intru sa vorbesc cu voi. am mai ramas la aspirante optimiste cu fetele.
astazi in schimb mi-am luat inima in dinti sa va scriu mai ales ca am si putin nevoie de ajutorul vostru.
Pe dr mea am sunat-o sa merg azi la ea, dar abia maine dimineata se poate asa ca mai am putin de asteptat,iar la doctorul de familie am sunat dar se pare ca e de dupa-masa. Asa ca poate ma ajutati voi.
Mi-au venit rezultatele la restul de analize si la sumarul de urina mi-a iesit nivelul leucocitelor foarte mare. Adica intervalul de referinta al cabinetului este: <10 / microL si mie mi-a iesit : 25/microL. Am citit eu ceva pe internet dar nu se gaseste mare lucru. Si pe internet scrie ca atunci cand nivelul este foarte mare (si la mine pare foarte mare), poate fi vorba de grave boli ale sangelului, septicemii, peritonite. Ultimele doua a mine nu poate fi cazul ca as simti ceva zic eu. Nici nu stiu ce sa spun. Mai ales ca restul analizelor mi-au iesit bune. Si nu apare nici o infectie.
Nu stiu poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si de asta am zis ca poate ma puteti ajuta.

Sorina 9 +

buna sorina, sarcina usoara si bine ai venit.

sfatul meu e sa nu iti citesti singura analizele si sa nu te sperii. in Belgia nu se fac analize in primul trimestru de sarcina datorita faptului ca valorile pot juca din cauza sarcinii.
ginecoloaga mea a zis ca valorile nu trebuiesc interpretate una cate una ci global si numai de catre un doctor.
daca vrei sa te sperii bine iti iei fiecare valoare in parte si cauti pe internet ce poate insemna daca o ai in afara intervalului.

sfatul meu e sa mergi cat mai repede la medicul care ti-a dat analizele sa iti interpreteze rezultatele si atunci te vei linisti

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput