Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

S-ar putea sa ma repet, habar nu am daca am mai spus sau nu, dar o mamica de la FIV a aflat la 11saptamani si putin sexul bebelinelor.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia multumesc pentru urari!

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by brie

otilia, macar i-ai mai spus colegei tale sa-ti mai trimita si altceva? Sa ai acolo "in caz de "
17+

Altceva ce? Ca eu am comandat No-spa si Alilestrenol/Utrogestan pentru ca eu cu astea am trait la Ana si pot sa ma orientez la dozele prescrise atunci. Nici nu vreau sa iau aiurea ceva dupa ureche, plus ca sunt patita cu progesteronul prea mult care cred ca mi-a redus semnificativ sansele sa nasc natural fetita.

Mi-am adus aminte ca ieri cand discutati de impartirea pe luni, cineva era uimit de saptamana 41, ei bine eu am nascut in 42 .
Si tind sa cred ce zicea Diana, eu am simtit-o pe Ana pe 19 iulie prima data, ea s-a nascut pe 18 dar a fost nastere provocata , si se pare ca statea bine mersi la caldurica, nu a avut semne de sarcina depasita, asa este cand ovulezi aiurea, la prima eco era in urma cu doua saptamani, la urmatoarele doar cu o saptamana dar probabil pentru ca era grasunica, D-zeu mai stie care-i adevarul, poate ne-am grabit declansand nasterea dar eram la pamant de atata asteptare iar ea a fost oricum o grasana.

Amalia, de-ai sti ce planuri dure am pentru urmatoarele 10 zile . Bafta multa la amnio.
Dandusa, nu am inca planuri de vacanta, dar eram in ceata in ceea ce priveste domiciliul tau. Nu ca eu as fi altfel, tot cu fundul in doua barci , dar macar mi-am trecut la profil .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, eu am facut sectia de informatica. si eu am fost dezamagita de ce insemna matematica cu toate ca in liceu imi placea foarte mult. eu am terminat in 97, deci tu ai venit dupa ce am plecat eu. nu mi-ai raspuns cum mai stai cu scurgerile alea, sunt mici?

bai, am culcat-o pe fi-mea in 5 minute. tati e la tenis si am amanat ca poate vine sa ii facem baie, nu a venit si fata s-a cerut singura la nani. a avut o incercare sa ceara si baie (e tare tipicara), i-am zis ca azi nu facem baie si a repetat foarte docila "nu baie, nu baie", a baut laptele si s-a cerut in pat. e cam lipicioasa, da merge

in rest constat ca ma simt mai bine de 2 zile, doamne ajuta!

ale, nu te supara ca nu intelege toata lumea cum sta treaba cu site-ul asta si nu din rea vointa critica. reclama aia la pampers pur si simplu scoate din minti

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, am scris la pagina 11, s-a mai luat ceva pe hartie dar nu mult, mai am doua zile pana la control, uraa.
Eu in 97 am intrat, a fost primul an in care se putea da examen la doua universitati, dar nu se putea bursa la amandoua .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

a, citisem peste. pai daca scurgerile scad in intensitate e de bine.
ti-am zis ca eu saptamana trecuta am fost la eco de urgenta pt o sangerare? cica asa cum iti curge sange din nas din cauza vascularizarii mari in sarcina asa poate curge si din col. alarma falsa.

da' la mine merge sa sun la ginec si daca considera urgenta ma primeste imediat.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Am intrat in graba sa citesc, de acasa, ca la birou... se misca internetul ca ochii mortului... si cum inca apare reclama aia stresanta...
Nu mai stiu ce si cui trebuia sa-i raspund, scuze!
Alra, la baza, am terminat fizica, insa cum nu se poate studia... de ex... cuantica fara matematici superioare... am servit la greu (algebra liniara, analiza si geometrie diferentiala, etc). Oricum, cand am scris ce-am scris, faceam haz de necaz, ca am uitat multeeee... De cativa ani m-am specializat si lucrez in alt domeniu.
Amalia, hai ca mai aveti putin de asteptat si o sa se bucure si tati si David de miscarile lui bb! Tu, pana la urma, ai mai facut TT sau mergi direct la amnio? Va tin pumnii sa iasa ok! Azi iau si eu rezultatul la TT, incerc sa nu ma gandesc la asta, ca ma ia cu emotiiiii....
Ginye, ce ma bucur ca ati rezolvat cu locuinta! Sa fie intr-un ceas bun!
Otilia, hai ca m-am hotarat sa incerc condusul. O sa vad ce-o iesi, daca simt ca sunt in stare, voi continua, daca nu, asta e. Merci pt incurajari!

Multe scuze daca am omis sa raspund cuiva, repet, tre' sa ies pe usa si sa fug la munca (deja am intarziat si azi).

Pup! O zi superba tuturor!

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Salutari tuturor gravidutzelor de la aceasta odisee.
Si eu sunt o fericita gravidutza dupa 2,5 ani de incercari DN 28.08.1978 UM 2.03.2008 DPN 6.12.2008. Eu sunt pacienta dr. Tutunaru.

Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns? Mi-a zis dr sa iau omenga 3 (1/zi). La farmacie am constatat ca sunt mai multe produse Omega 3. Stie cineva care este cel care se da in sarcina ?

Pupici pe burtici !!!

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragi gravidute !!!

va multumesc pentru aprecierile la adresa burticii mele.

dandusa, multumesc frumos, intradevar suntem o familie fericita iar bebe vine sa completeze aceatsa fericire.

brie, aceea este masina sotului meu, ne pregateam sa plecam in oras. Cu masinuta mea inca nu am apucat sa fac poze, dar promit ca voi face cat de curand.

maria_k, tin pumnii sa se prinda bebitu si la tine in concediu si sa ajungi si tu cu burtica asa ca a mea.

mav, tin pumnii sa iasa bine TT.

amalia, tin pumnii pentru amnio si sa dea Dumnezeu sa iasa super bine rezultatul.

va doresc tuturor o zi minunata.

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

machus, bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos. Eu iau omega 3 de la firma DOPPEL HERZ si se gaseste in farmaciile sensiblue.

maryb 17+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput