Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

otilia, macar i-ai mai spus colegei tale sa-ti mai trimita si altceva? Sa ai acolo "in caz de ".Foarte bine ca ai gasit o cale! Referitor la dozari: nu stiu daca m-am exprimat eu corect.Vroiam sa intreb daca este acum necesar sa-mi mai fac o data analiza pt depistarea anticorpilor anti D.Mi-am facut analiza la 12 sapt.
Multumesc mult ca mi-ai raspuns.
Poze.....promit ca in seara asta daca sotul meu vine ne-obosit de la birou, il pun sa-mi rezolve chestiunea.Nu vreau sa cred ca sunt chiar o tolomaca daca nu resuesc singurica.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor in priul rand va multumesc ca m-ati ajutat cu adresele magazinelor pt graavidute. Mi-am cumparat niste hainute absolut superbe. Sunt tare mandra de ele. In sfarsit hainute elegante, colorate, frumoase, mai mare dragul .Va sunt vesnic recunoscatoare in mod special spiridusului si dianei.
Am citit cu amaraciue despre colega care nu poate avea copii. Ma indoiesc ca in aceasta odisee (cu exceptia celor care au ajuns la FIV) a trait acel moment cand dr. se uita in ochii tai si spune "nu poti avea copii niciodata".Si daca nu traiesti acest moment nu ai de unde sa simti durerea. Si frustrarile. Si ura poate este prea mult spus,sau invidia cand vezi femei insarcinate.Si singurul lucru pe care il pot spune este fiti ingaduitoare fetelor, fiti bune si intelegatoare. Si multumiti-i lui Dumnezeu ca sunteti voi cele care sa aveti nevoie de bunatatea, intelegerea si ingaduinta celor din jur.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

catalina, sa porti hainutele sanatoasa si sa te bucuri de ele impreuna cu bebeii tai.!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Otilia,
acum stam in Buc,din August ne mutam definitiv in C-tada' de ce...vrei sa vii la mine si nu stii unde ma gasesti?in Buc am loc de musafiri da' in C-ta deocamdata nu,abia la anul...
Catalina,
pui pozici cu burtica,floricelele si bluzitele?
Mary,
admirat burtica si fam fericita

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Leeloo,
nici un semn de la voi...?totul ok?

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dandusa , dupa eco de sambata, incerc.Atunci o sa ma simt mai bine...

Brie, multumesc.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

maryb, ti-am admirat burtica! ....si masina.Intr-o poza parca erai langa ea, nu?
dandusa, TE INVIDIEZ!! Ce as pleca si eu inapoi in Constanta, chiar si ACUM daca s-ar putea.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Doamnelor, citeva precizari:

Forumul DC nu este al nostru, al moderatorilor. N-a fost si nici nu va fi vreodata. Noi sintem niste utilizatori pe care adminstratorii site-ului i-au rugat sa ii ajute la "supravegherea" site-ului (benevol si gratuit).

In ceea ce priveste publicitatea, forumul DC este unul gratuit pt utilizatori. Adica nu sunteti nevoiti sa platiti nimic pt a accesa si scrie. Asa ca el se sustine din aceasta publicitate. Care publicitate, sub forma de clipulete, bannere si alte forme virtuale, este creata de agentiile de publicitate, de web designeri, etc. Nu de moderatori si nici de administratori. Unele reclame nici nu se simt, iar altele sunt mai enervante, cum e asta de la pampers.

In concluzie, rabdare, ca o sa treaca. Si pe mine ma enerveaza si pe cei mai multi utilizatori ai forumului ii enerveaza, nu numai pe voi. Acu vad ca au ajuns-o blestemele si a crapat .

Pe mine personal m-a deranjat foarte tare mesajul lui toriceli si consider ca a atacat complet gratuit moderatorii, mai ales cind nu stie exact cum stau lucrurile. Singura agresiva in toata faza asta a fost ea...

quote:
Originally posted by toriceli

Da e forumul lor dar niste reguli treebuie sa existe. Si nu mi se spuna mie ca sunt reguli numai pentru noi si pentru ei nu . Ca nu-s la puscarie. Iar bunul simt inca mai trebuie sa existe.
Cel putin atita vreme cit mi se impune mie sa nu fac atac la persoana si sa nu fiu agresiva si mai stiu eu ce alte atitudini pentru care se practica tot soiul de artificii de sanctiuni tot asa trebuie sa exite si reversul din partea lor.

Pe care logica li se permite lor moderatorilor sau mai stiu eu cui sa fie agresivi cu noi dar noi intre noi nu trebuie sa fim ?

Agresivitatea se masoara intr-un singur sens ? Nici macar in privat - care forum nu indeplineste nici minumul de conditii pentru a fi catalogat la cea joasa speta de privat- nu ai voie sa dai in cap altuia ! Ce daca e casa ta pot sa iti abuzezi psihic copilul doar pt. ca e a ta si nu are unde sa plece ?

E hai sa ma lase cu logica asta de plantator de cafea din secolul 2!

Deci pe cine considerati ca trebuie sa sesizam si cum , in ce modalitate ?
Vorbim si cu alte lunatece decit ?

Toriceli 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor!
Oceanborn felicitari pentru ecografie si pentru pliul nucal bun!
Mav ce fericit trebuie sa fi fost si tati ca l-a simtit pe bebe. La mine, cu toate ca misca de ceva vreme, nu l-am putut simti decat eu.
In privinta arsurilor, vad ca ti-au spus deja fetele de lapte dulce si de dicarbocalm. Pe mine astea doua m-au ajutat la prima sarcina si uneori si cate un iaurtel.
Daca te simti in stare de scoala de soferi, de ce nu...asta daca nu se intinde pe o perioada prea mare de timp. Emotii avem oricum destule si-n viata de zi cu zi, unele au examene, merita incercat!
Toricelli felicitari pentru bebelina cu picioare lungi!
Ramo2007 la 13 saptamani nu cred ca se poate vedea ce este. La mine, din pacate, n-a reusit nici la 15, dar asta pentru ca a fost bebe cam rusinos.
Bravegirl spor la invatat si bafta multa la examen!
Icemin si Vrabiuta, bine ati venit in odiseea noastra. Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bebei sanatosi!.
Vrabiuta sa-ti traiasca fetita si felicitari pentru bebeul baietel din burtica!
Ginye55 ce ma bucur ca ti-ai gasit apartament de inchiriat! Sa dea Domnul sa fie bine de acum incolo si sa stati linistiti si fara probleme aici!
Otiliav ai te rog mai multa grija de tine! Chiar nu se poate sa-ti iei cateva zile libere de la servici, macar pana vin medicamentele?
Catalina ma bucur mult pentru tine ca ai reusit sa-ti iei hainutele! Sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele impreuna cu bebeii tai!
Maryb i-au placut mult pozicile tale! Va sta foarte bine impreuna. Ai o burtica tare frumoasa

Eu deja nu mai incap in pantalonii vechi, nici chiar cei cu talie joasa...si nu-mi pare rau deloc . Momentan am luat 3 kg in plus in greutate..dar la greutatea si inaltimea mea sunt cam egale cu zero. Ma bucur ca ma simt bine!
Ieri am fost sunata de catre cei de la Medlife si mi s-a decalat cu 2 zile analiza. Asa ca-n loc de 5 iunie, fac amniocenteza de astazi intr-o saptamana, adica pe 3 iunie. Abia astept sa scap si de asta si sa vina 17 iunie cand merg cu burtica la ecografia de morfologie fetala.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brie

dandusa, TE INVIDIEZ!! Ce as pleca si eu inapoi in Constanta, chiar si ACUM daca s-ar putea.

orice se poate in viata...,trebuie doar sa vrei cu adevarat...,mai discutati problema,poate ne facem vecine

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput