Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
toriceli spune:
Baaa...iubeste-l ca face bine ! Fara el nici nu vreua sa ma ghindesc ce alternative erau. Hai incearca sa il vezi ca fiind aliatul tau cel mai de nadejde . Poate asa o sa il suporti mai usor.
Eu vorbesc ca si acum mai am senzatia aia de scurgere de la Utro , desi utro gata nu il mai iau de saptamina trecuta, de sambata.Cred ca mi-a ramas pe creier senzatia aia.
Dar hei cind misca bebelina , uit de toate si de toti uritii ! Ba mai si spun : da doamne, ce bine ca exista utro !
quote:
Originally posted by bebecris
KITA....mi-am amintit...este fff buna apa minerala!!!! si pentru greturi dar si pentru salivatie...
a venit cam tarziu rasp meu...dar e bine ca a venit colega mea de suferinta!!!!
URASC CLEXANE-UL!!!!15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Asta este caruciorul smecher pe care vrem sa-l cumparam: http://www.orbitbaby.com/products/ois.html
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Brie
din fericire am reusit sa raman la ea pana acum. Dar s-a terminat calvarul meu!![]()
Oceanborn 
Toriceli
multumesc pentru incurajari.
Bebecris
te inteleg prin ce treci zilnic in mijloacele de transport in comun. Eu merg zilnic cu tramvaiul 41. E cel mai ingrozitor tramvai, la capitolul aglomeratie, din cate cunosc eu. Si nesimtire...la greu.
ginye
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
ginye55 spune:
Bravegirl foarte frumos caruciorul. Si foarte practic.![]()
ginye
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
maryb spune:
dragelor, am pus poze noi in album cu burtica de 17 saptamani si cu mine, acum o sa-mi vedeti si fata ![]()
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by maryb
dragelor, am pus poze noi in album cu burtica de 17 saptamani si cu mine, acum o sa-mi vedeti si fata
maryb17+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
De cand le asteptam, ce bine ca am deschis calculatorul. Ai o burtica
pe cinste, dar cred ca am sanse sa te prind Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
Maria_K spune:
Maryb
tare frumu pozicile
si la burtica. sper in curand sa o copiez ![]()
Maria
Pozele noastre
Otiliav spune:
Ramo2007, Elilov, Diana, Dandusa, Brie, Toriceli, va multumesc pentru gandurile bune. In patut nu pot sa stau, azi am fost la servici si maine trebuie sa merg ca nu am reusit sa fiu eficienta si sa termin ce trebuia terminat de vineri
. Scurgeri mai am dar mai putintel, invat sa traiesc cu ele. Saptamana viitoare imi soseste No-spa si Utrogestan din Ro, imi aduce sotul unei colege de forum.
Mariak,
pentru viitoarea gravidutza optimista!
Icemin, bine ai venit, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
Oceanborn, ma bucur ca bebe este vioi si sanatos!
Kita, Bebecris, Flori76, va cred ca v-ati saturat de clexane, dar este bine ca exista.
Corina, bafta maine la examen si sa folosesti sanatoasa masina!
Mav, eu aveam carnetul din 1998 si anul trecut mi-am luat inima in dinti si am inceput sa conduc serios pentru ca nu se mai putea fara masina aici. Stiam si ca Ana va merge la o gradinita departe de orice autobuz. Eu as zice ca poti sa incerci sa iei o ora sa vezi cate emotii ai si dupa aceea te hotarasti. Emotii vor fi mai multe la examen zic eu si dupa aceea cand nu mai este nimeni in dreapta sa te ajute. Dar nu uita masina este un fier, se repara sa nu-ti para rau de mici zgarieturi, oglinzi, dar cu ea vei avea o mare flexibilitate si-ti va fi de mare ajutor.
Brie, teoretic dozarile le poti face cat vrei tu de des, in Ro
, practic eu zic ca este ok o pauza de o luna, ba poti astepta si doua. Eu cu Ana am facut prima data la 17 saptamani si mi-au scris sa revin la 32 de saptamani, deci o perioada mare intre dozari fiind primul bebe. Cand pui si tu poze?
Vrabiuta, bine ai venit. Felicitari pentru baietelul sanatos!
Alra, matematica la Universitate zici. Eu am abandonat-o in 1998 dupa primul an dar nu-mi pare rau pentru ca nu corespundea cu ce visasem eu, mi-a placut mult matematica dar era prea abstracta in universitate, profesorii cu conceptii vechi, iar eu nu ma mai vedeam profesoara deloc. Si faceam comparatie cu profesorii/colegii de la UTCB unde era alta viata. Am incercat sa fac si Constructii si Matematica in paralel dar nu se putea, plus ca mi s-a spus ca trebuie sa platesc una dintre ele iar cei de la Constructii ma presau sa aduc la ei diploma in original, asa ca m-am retras de la Universitate. Profesorii mei din liceu au fost tare dezamagiti dar le-am spus si eu ca "asta este, acum se fac case, copii mai putini
".
Dandusule, lamureste-ma si pe mine, stati acum in Bucuresti sau in Constanta?
Maryb, Toriceli, reclama exista pentru ca asa au hotarat administratorii, moderatorii nu au nici o treaba. Ei au venituri din reclame si asa achita cheltuieli legate de servere si ce necesitati sunt pentru a tine in picioare un asa forum.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
brie spune:
Am studiat si eu acest carucior.Dar ca sa-l comand cam trebuie sa ma deplasez pana in America de Nord sau macar sa am pe cineva acolo si uletrior sa mi-l trimita mie in Romania. Vad ca in Europa nu prea au filiale, sucursale, reprezentante, iar pt a-l comanda alta optiune nu ai.
17+