* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Vai ce vesti!
Dana imi pare nespus de rau! Nu stiu de unde naiba apar virusii astia nenorociti tocmai atunci cand nu trebuie! Va doresc multa sanatate tuturor si sper sa rasara cat mai repede soarele pe strada voastra!
Noemi ma bucur ca operatia a reusit! Cu ajutorul lui D-zeu poate scapa si de pneumonie! E mare minune ca dr a vrut sa o opereze...de obicei la batrani nu se mai baga nimeni sa-i opereze. Drum bun la Valcea si sper sa se termine totul cu bine!
Catrinel multa sanatate Oanei! Eu sper sa fie o alarma falsa si sa nu aibe nimic...Si pe mine ma stresa mama!
Mari multumim! Cred ca trebuie sa mai stergi din link ca sa poti vedea si celelalte poze.
Eu sunt tare multumita de gradi...e fain ca deja sunteti Papadie!
Andreea multumim! Asteptam poze cu voi!
Le-am luat piticilor haine de pe la redoute si sunt faine!
Rocsana pupici!
Asta este link-ul cu tot albumul:
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Maria%20Eliana/
Mai avem si la dropshots poze si filmulete, dar trebuie sa scot nudurile ca sa le fac publice...deocamdata au parola.
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am pus poze noi,incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2395148270079410238RiLFhh
Pup gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Noe, sper sa fie un semn bun ca a facut fata operatiei. Poate scapa de pneumonia aia cu tratamentul adecvat. Ca sa vezi al naiba ghinion. Fii tare!
Dananita, tare rau imi pare de probleme ce le-ati avut. Un ghinion nu vine niciodata singur. Aveti grija de voi. Ce simptome da virusul asta?
Catrinutza, cand plecati la mare? Stiu ca ziceai de saptamana asta.
Andreea, am vazut pozele cu Theuta. Se vede pe fata ei ca ii prieste sa stea in aer liber.
Catrinel, asteptam rezultatul de la eco.
Mari, de ce nu ai strigat mai devreme de costum? poate iti cautam aici si il trimiteam prin tata.
Fetelor, tata imi pleaca marti si stam un pic pe ace ca inca nu s-a eliberat nici un loc la gradinita pentru Eva. As putea sa o iau o saptamana cu mine la serviciu dar nu stiu daca sa indraznesc la mai mult. La etajul unde lucrez eu am o colega care de la o luna de cand a nascut vine cu fetita ei la serviciu. Lucreaza numai part-time. Daca ati vedea biroul ei (lucreaza in finante) zici ca e nursery room. Are pat pliant, bouncer, premergator, ventilator, carusel, etc. cand are sedinte roaga colega de peste "drum" sa stea cu fata cat lipseste ea. Asa ca ma gandesc ca as putea sa o aduc si eu pe Eva pana vedem incotro o luam cu ea.
Imi pare tare rau de tata ca il vad abatut ca pleaca. S-a atasat mult de copiii astia.
In rest, am profitat de vremea frumoasa si am tot iesit. Ba cu bicicletele, ba hiking, ba mers la pescuit sau la sala. We asta e pescuitul gratuit in Colorado. Asa ca incercam sa ne orientam catre un camping cu un lacusor care sa fie aproape de punctul nostru de vizitare si anume Dunele de nisip, unde sa putem face mai multe activitati: pescuit, mers cu bicicletele si balacit in apa.
Astazi e o vreme de cacao. Frig si ploua.
Incercam sa ii obisnuim pe copii sa doarma impreuna la pranz si singurei. Nu sa stau langa ei. Ieri a fost un fiasco, azi e Luca la gradi deci nu putem indeplini sarcina, sa vedem maine. Tata i-a obisnuit sa ii adoarma cu el in pat, dupa care o muta pe Evuta in cribul ei si el ramane sa doarma cu Luca.
We trecut fuseram in Denver la distractie. Am mers intai la un restaurant evreiesc unde am mancat o mancarica tare buna si aromata, mi-a placut multa ciorba lor de linte, si apoi ne-am dus la o discoteca. Ca doar nu puteam dansa cu burtile goale. Am fost cu nasii Evei. Discoteca era intr-o biserica. Noi ne-am dus la 9:30 ca sa prindem intrarea gratuita la fete si lectiile de samba. La ora aia parcarea era goala, ne puneam intrebari daca am parcat masina unde trebuia ca nu era nimeni pe acolo. La intrare in parcare, valetii ne-au mirosit ca nu suntem noi prea mari petrecareti si ne tot spuneau ca "stiti ca asta-seara e seara latino si avem ceva mexican issues". Asa ca va imaginati cu ce incredere ne-am dus noi acolo. La intrare, cand sa platim, la fel ne-au spus ca e seara latino si se mai intampla sa mai aiba ceva scandaluri. Mama, deja ni se taiase avantul. Cred ca daca mai auzeam a treia oara asta fugeam de imi sfaraiau calcaile.
Interiorul discotecii foarte fain. Era organizat pe etaje. Unul din barurile de bauturi era in altar. Foarte faina menajat locul acela. Stiu ca ideea in sine e nasoala, parca eram niste pacatosi. Dar din cate am inteles biserica a fost scoasa din folosinta si se pare ca este un succes in toata America.
Noi ne-am dus in sala principala unde se tineau cursurile de samba. podeaua era dintr-un parchet fain de tot si incaperea avea o acustica grozava. Dansatorul care ne-a predat era negru, cu o sapcalie shoki pe cap, si niste miscari in el de mi se fixasera ochii pe el. Timp de o juma de ora am invatat ceva pasi, dupa care am repetat tehnicile cand s-a dat drumul la dans.
Cand a venit puhoiul mare ne-a fost surpriza sa realizam ca noi eram cateva fete albe. Asa numarate pe degete. In rest numai mexicani. Si niste fete dubioase. Vedeam in fata mea numai vanzatori de droguri si prostituate. Nah, ca daca la atat ma ducea imaginatia. Dar date fiind imprejurarile ... fetele plinute rau de tot. Niste butuci de picioare la ele si aveau fuste scurte pana sub fund, decoltate cat se poate de mult, cu un anchior din ala pana la buric (fara sutien) de li se vedeau suncile si sanii. Hmm, ce ziceti? Cum vi se pare imaginea? sa mai spun cum dansau? Numai, ca stiti si voi. Ne-am dantuit si noi vreo ora jumate si ne-am carat acasa. Am zis ca ne mai ducem acolo dar in serile cand baga new wave, nu muzica latino.
Ceva poze:
Aici s-au tinut lectiile de samba:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.zvents.com/images/internal/1/1/9/3/img_3911_primary.jpg&imgrefurl=http://calendar.denverpost.com/denver-co/venues/show/18940-the-church&h=184&w=184&sz=39&hl=en&start=62&um=1&tbnid=17cX0E7jGv6VeM:&tbnh=102&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3D%2Bchurch%2Bnightclub%2Bin%2Bdenver%26start%3D54%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN
http://extras.mnginteractive.com/live/media/site36/2007/1226/2007122620071228_F14_AE28KAT~p1_200.JPG
E tot ce am gasit pe net.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Oana pradatu, ai un baietel tare scump. Bine ati venit printre noi. Mai spune-ne despre voi. E aiurea ca mesajele tale apar mult mai tarziu si iti cam sarim postarile fara sa vrem.
Carmen, eu as da pe seama maselelor comportamentul ei. Eva e si ea cateodata iritata si baleste la greu si se mai plange de dureri in zona maselelor de minte. Deci probabil simte ceva pe acolo. Sper sa nu fie de la urechi.
Elvie, atitudinea prietenei tale lasa de dorit si mai bine lipsa. Nu iti este prietena buna daca nu are intelegere pentru tine si se supara ca ai avut curajul sa ii spui un adevar. Sterge-o din capul tau.
Miha, tinem pumnii acum ca a plecat mama. Nu o sa va fie usor. Incearca sa ai o rutina si apoi, odata intrata in ea, o sa va fie mai usor. Cum doarme ziua Eli? Eu zic ca e bine ca e vremea frumoasa ca poti sa ii scoti pe amandoi afara. Ai baby carrier? Ca nu ai avea nici o treaba cu asa ceva. Pe Cristi il poti pune in carut si va puteti petrece mult timp prin parcuri.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Miha, tinem pumnii acum ca a plecat mama. Nu o sa va fie usor. Incearca sa ai o rutina si apoi, odata intrata in ea, o sa va fie mai usor. Cum doarme ziua Eli? Eu zic ca e bine ca e vremea frumoasa ca poti sa ii scoti pe amandoi afara. Ai baby carrier? Ca nu ai avea nici o treaba cu asa ceva. Pe Cristi il poti pune in carut si va puteti petrece mult timp prin parcuri.
O sa incerc Ciuf! Tu stii prea bine cum e cu 2...ca seamana cazurile noastre...Si intre Eva si Luk tot 2 ani sunt, nu?
Eli doarme bine...mai ales noaptea! Am si marsupiu si carut...dar parcul e departe ar trebui sa merg cu masina si mi-e teama...In timpul zilei se circula ca naiba...o sa o scot in fata blocului...Dar deocamdata mi-e teama ca au fost niste radiatii prin Slovenia.
Tot asa ii adorm si eu pe ai mei...ca si tatal tau...Eli in stanga si Cristi in dreapta...apoi o iau pe Eli in sufragerie si pe Cris il las in camera lor
![](icon_smile_big.gif)
mihaser spune:
andreea g aveti niste poze superbe...e tare haioasa Thea...mai ales in ultimele poze!
laura ioana ce-ti mai face printesa?
De la Noe aveti cumva vesti?
Va pup!
Catrinel_17 spune:
OK, deci tati a plecat in Romania ieri la petrecerea de 20 de ani de la treminarea liceului, sa te tii chef. oana a fost destul de trista, toata ziua a fost intoarsa pe dos, a vrut numai in brate, era total abatuta, nu a mancat bine... a facut kk iar de vreo 3 ori, moale, sa mor nu alta. Seara, tot vedeam ca isi baga manutzele in gura, ma gandesc, ia sa ma uit putin. Ei bine, ii ies maselutele de jos, din spate. Inca nu au strapuns, si pana strapung e dureros rau, mai ales la masele, stiti si voi. A adormit greu, s-a trezit noaptea... Distractie
Poate nu e nimica cu burtica, sa fie numai de la masele?? Dar de 2 luni??? Desi feelingul meu asta e, ca nu are nimica la intestine. Dar nu vreau sa stau cu frica, vreau sa stiu pe ce picior dansam si ma duc la eco. Sper sa nu-mi chinuie tare copilul. Ieri i-am luat produse fara gluten, am dat o avere. 5 (CINCI) felii de paine fara gluten costa 3,25 euro . Vom vedea.
NOE, ma gandesc la tine. Ploua cu vesti proaste. Imi pare asa de rau, iti tin pumnii tare sa fie bine. E fantastic ca a rezistat operatiei!!!
CIUF, m-am distrat de milioane cu povestea ta. Auzi, disco in biserica, ce idee! Nu ma mir ca aveau acustica buna. Si Evei ii dau maselutze?
ANDREEA, ma uit diseara la poze. Nu trimite pliz homeopate, ca aici ploua cu ele. Ce nu se gaseste sunt picaturile alea de plante care regleaza digestia, na, ca am uitat cum le zice. Pupici Theei! Wow, a inceput deja cu intrebarile grele?
OANA, bine ai venit printre noi. Ti-am vazut minunea mica in poze! Wow, ce s-a gandit sa-si cumpere din banii aia?
mari78 spune:
Mesaj de la Diana in legatura cu bunica : "Sunt ceva mai optimisti doctorii, a deschis ochii dar nu raspunde la stimuli" . Diana suntem cu gandul la tine si ii dorim multa sanatate bunicii !
Catrinel, iti trimit rata ? Vad cum ma intalnesc sau cum fac sa ajunga (rata) la Andreea si sa o dea prietenei ce vine la Frankfurt. Imi dai un semn, da? Acum daca zici ca vin maselutele, se prea poate sa fie kk moale de la ele. La Teo intotdeauna a fost asa, plus mucisori.
Ciuf, ce drag imi este de voi, ca familie, tot timpul aveti ocupatie in weekend, sunteti tot timpul impreuna, experimentati lucruri noi. La mine , in weekend mai mult treburi in casa, curatenie, mancare, mai vin prieteni la un gratar, dar nu ne mobilizam sa plecam , sa vedem si alte locuri... Bravo voua ! Sa stii ca si Teodora adoarme doar daca stau eu langa ea, in pat. De cand merge la gradi a inceput sa doarma mai bine, adica au fost doar vreo 3 nopti cand s-a trezit, in 2 saptamani. Saru mana ca te-ai oferit sa cauti costum, pana la urma am mai cautat pe net (nu am gasit nicaieri in RO costum de papadie) idei si cred ca o imbrac in rochita galbena sau cu ceva floricele galbene si ii prind codite cu pufi galbeni .
Andreea, ce cocheta e Theea ! Sa stii ca si eu stau sa ma gandesc daca sa o tund pe Teo sau nu. Parca mi-e draga cu codite. Eu nu am tuns-o deloc pana acum, insa are parul foarte des pentru un copil de 2 ani. Si zici ca ne trimiti fotograf la serbare ? Abia astept ! Unde mergeti la mare ? Plecam si noi in 21 iunie in Bulgaria.
Pupici !
edit sa corectez
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
hop si eu de dupa canapea...
imi pare rau sa citesc despre asa vesti triste...
Dananita, imi pare rau de pierdere...of, sper sa treceti peste problemele de sanatate si sa fiti ok. Suntem alaturi de tine. Pupici lui Alecu berbecu.
Noe, totusi e bine ca a supravietuit operatiei! da, din pacate in asemenea cazuri se poate muri dintr-o pneumonie, pe baza imunitatii f. scazute. Sper din tot sufletul ca bunica ta sa treaca peste hop-ul asta si sa fie bine! eu am suferit mult cand mi-am pierdut bunica.
Catrinutza, aveti grija de voi, in special de bebeschnelly ! vai, prin ce-ai trecut si tu! bine ca e totul in regula.
Ciuf, mai, ce chestie, colega ta chiar de la o luna a mers cu bb la servici? asa as fi lucrat si eu , desi nu stiu cum vine aia sa si lucrezi si in acelasi timp sa ai grija de copil, eu cu Marc n-aveam timp de numic altceva, in afara de plimbari.
Oana, bine ati venit! bagam repede ghiocelul pe lista!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
nu mai stiu cine intreba de imunizare inainte de gradi, noi n-am facut nimica in sensul asta, nu i-am dat nimic, nici n-am avut probleme in primele 4 luni de colectivitate, adica Marc n-a racit deloc pana in februarie. Si nici in continuare n-o sa-i dau nimic pt. imunitate, mai ales ca el mananca multe fructe, practic nu exista zi fara fructe, la cresa are masa de fructe la ora 11, plus mananca intotdeauna bine, deci nu cred ca e cazul. In ultimul timp a mai racit usor, de genul tuse si niste mucisori, dar de astea am avut si inainte de gradi.
In rest suntem ok, eu stau cam prost cu timpul, mai ales de cand a venit caldura si suntem pana seara tarziu afara.
Ne gandim si noi la concediu, anul asta mergem in Turcia, in principiu in septembrie, ca inca n-am facut rezervare, dar daca gasim ceva oferta last-minute poate ajungem acolo la sf. lui iunie.
Marc a avut serbare de 1 Iunie la cresa, de fapt au organizat ei o mica petrecere pt. copii, cu tortulet si suculet. A fost frumos. Noi nu avem vacanta la cresa, fiind privata, e permanenta, deci n-avem serbare de sf. de an. Doar de Craciun si Pasti primesc vacanta, in rest, cand vrem noi, numai sa anuntam dinainte.
Sambata trecuta am fost nasi la un cuplu la a doua casatorie (ea -47, el-44), cu copii mari, deja studenti. Ne-am simtit tare bine, au facut o petrecere discreta ,in familie cu putini invitati, a fost super.
vaaai, ce ma calca pe nervi reclama asta!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!