* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
Andreea, tot am vrut sa-ti zic, Bubu e curatica si elegantissima in toate pozele! pai sa-l vezi ce Marc in ce hal e cand iesim afara! si la cresa schimba 2 randuri de haine pe zi! pfai, si ce-i mai place sa se tavaleasca prin nisip, pe burta pe toate toboganele, prin iarba...seara, cand intam acasa musai sa-l bag direct sub dus (unde sta cam o juma de ora, ca nu mai e chip sa scot in graba de acolo, sta si se joaca cu apa)
Aaa, si are o noua pasiune: se priveste in oglinda, se distreaza cu "Mac din oglinda", e mare fan pantofi cu toc, pe toti mi-i scoate si-i insira pe hol, apoi se incalta pe rand cu ei si ara casa, cu o poseta pe brat
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Alinaalex, "Mac" sa se ia de mana cu Evuta. Au multe in comun.
Catrinel, si Eva are scaune dese (pana la patru pe zi) si moi si ma si gandeam ca or fi fost de la antibiotic. Insa ... azi ma uitai in gurita ei si i se vede rasarind maseluta de jos . Parca ti-am zis ca Eva saliva la greu, asa siroaie. Eu sunt sigura ca nu e nimic nasol la Onichka.
Si zici ca sotul e la distractie? Pai e de invidiat. Sa fie singurel, fara codite, parca as vrea si eu o asa escapada.
Ne bate gandul la anul in vara sa venim in tara. Luca pleaca in februarie cu mama si va sta pana in vara.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
![](images/user_woman.png)
oana_pradatu spune:
Andreea eu am un singur baietel....celalt copil este vecinul meu.
Catrinel , Ale nu sa lasat pana nu a luat cutia cu bani din dulap...bani destinati pentru o noua masina.
Alinaalex multumim ca ne'ati trecut in listuta...ce bine aratam si noi acolo langa voi
Revenim sa va mai povestesc de Ale
oana_pradatu spune:
Of sper sa scap de moderare....
Despre Ale nu pot sa spun decat ca e tareee obraznic.Nu stiu daca si ai vostri sunt la fel....nu sta locului 5 min...il cert si el rade cu gurita pana la urechi...se catara peste tot.
Are si unele defecte...daca nu ii convine ceva musca si pisca mai ceva decat tata puricilor
Vreau si eu o parere...cum se descurca copii vostri la cresa...ma refer la o cresa de stat ca una particulara e prea costisitoare.
Noi l-am inscris pe Ale din toamna.
Sper sa se acomodeze bine.
Copii vostri au acleasi "calitati" de a face mici isterii cand nu li se permit anumite lucruri .
oana_pradatu spune:
Alinaalex si Ale este la fel...cel putin daca il scap in parc, este imposibil sa nu se murdareasca.Pentru papuci are si el o mare pasiune.
De apa nici nu ma vorbesc, nu iese din cada pana cand nu ramane cada goala si daca se poate sa opresc apa de jos, sa vada el k nu mai curge la robinet.
Pupici si o seara buna.
mariana_1976 spune:
Sunt cam suparici fiindca sotu' a facut o boacana mare in seara asta in timp ce eu eram afara cu aia mici...(a ars in cratita un pic cartofii fiindca uitase de ei si au ramas fara apa )
LA MULTI ANI AIDA, ITI DORESC SANATATE, O FAMILIE FERICITA, MULTA DRAGOSTE si...IMPLINIREA DORINTELOR!
Oana bine ai sosit la noi!
Al meu era mai nazbitaios cu citva timp in urma, acum e doar usor incapatinat.
Catrinel am citit de Oana si sper sa fie bine. Eu nu m-am dus la intilnirea de 10 ani si apoi tare mi-a parut rau...Am primit poze multe dar nu e acelasi lucru...
Delia spor la invatat! Mi se pare foarte buna decizia voastra cu luareunei pauza in favoarea familiei...
Alinaalex eu am multi pantofi, sandale, cizme, botine, saboti, adidasi...si Markus le scoate la iveala atunci cind se supara pe noi ca nu-l lasam sa faca ceva care e interzis...(sa puna mina pe cutite de exemplu)
Elvie am avut o situatie destul de asemanatoare cu aproape 4 ani in urma. Nu m-a mai sunat, nu am mai sunat-o...In schimb sotul si soacra ei ma mai saluta cind din intimplare ne intilnim prin oras...Cred ca nu si-a dat seama ca ai avut defapt o intentie buna si daca nu, atunci pierderea este a ei oricum...
Mari imi pare bine ca acum Teodora doarme mai bine.La copiii mai mari am observat ca gradinita a fost benefica in multe aspecte.(socializare, educarea atentiei, dezvoltarea vorbirii...)
Noe ma gindesc la tine si sper sa ne dai vesti...
Ciuf ce idee interesanta cu discoteca aia! O sa incerc sa ma uit si la poze in seara asta...
Ce parere aveti, o fi adevarat articolul de pe DC cu numele rare care, dupa niste cercetatori aar aduce ghinion purtatorilor?
(eu tocmai aveam de gind sa-i gasesc un nume mai "neobisnuit" lu' bebe #5)
Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
gabi_fer spune:
Am reusit sa pun si eu poze noi http://picasaweb.google.ro/gabiferf/Vara2008
mariana_1976, eu nu cred in superstitii, daca nu mi-as fi dorit de mica sa am un copil cu numele de Alexandru sau Alexandra, sigur Alex ar fi avut un nume cat mai ciudat.
Noe, Asteptam vesti bune.
Va doresc o Duminica frumoasa!
Ameera spune:
Noe, ma gandesc si eu la tine, imi imaginez prin ce treci , imi sunt inca proaspete in minte experientele similare cu bunicii mei... iti doresc multa putere si sper din tot sufletul ca va fi totul bine
.
Aida, La multi ani!
Catrinel, s-ar putea sa fie de la masele... si la Sara au durat vreo 2 luni problemele cu maselele, asa ca n-ar fi exclus. Sper sa fie ok la ecografie.
Andreea, foarte frumoase pozele voastre (mi-a placut, printre altele, momentul de tandrete cu piticul). Succes din toamna cu gradinita. Nu cred ca e cazul sa dispere soacra, ca nu e musai sa faca toate bolile posibile :) Noi de exemplu am scapat usor, singura data cand s-a imbolnavit mai grav a fost mai mult din cauza mea :( , pt ca nu am luat masuri la timp.
Mariana, eu una nu cred catusi de putin in superstitii, articolul nu l-am citit, deci nu ma pot pronunta, dar parca nu-mi vine a crede ca exista o explicatie acceptabila pentru faptul ca un nume ar aduce "ghinion". Daca nu m-as fi hotarat irevocabil pe la 16 ani ca daca o sa am o fetita o s-o cheme Sara, sigur ii cautam un nume mai special. De fapt, chiar am vrut la un moment dat sa-i dau un al doilea prenume mai neobisnuit, insa apoi mi-am zis ca e suficient un singur prenume. Btw, ti-am trimis un PM , sper ca a ajuns cu bine.
Ne-am prezentat si noi in cele din urma la controlul de 2 ani... doar cu vreo 2 luni intarziere . Asa ca am aflat si eu cat mai masoara si cantareste copilu’ ca n-aveam habar ( 87 de cm si 12 kg).
Avem si noi serbare saptamana viitoare, dar am scapat usor de data asta cu costumul, ca va fi doctor, si am rezolvat problema cu o camasuta mai lunga alba, mai trebuie doar sa-i cos o cruce rosie pe piept, ceea ce, la maiestria mea in domeniu, este o mare provocare.
Week-end placut in continuare!
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
mihaser spune:
Neata! Aida multa sanatate si multe bucurii! O barza prin apropiere cu un surior ptr Alex!
Ameera bafta la serbare! Si io sunt catastrofa la cusut!
Oana am crezut ca ai 2 baietei si cred ca am indus-o in eroare si pe Andreea...poate o sa ai pe viitor!
Gabi sunt superbe pozele cu Alex! Ce curatel e el in permanenta...si Cristian se poarta de obicei curat...dar mai are zi zile proaste!
Mariana si io am citit articolul cu teoria despre numele rare...sincer eu cred ca sunt superstitii! Pune ce nume iti place tie si o sa fie ok!
Alina te pup!]flo]
Duminica placuta tuturor!