* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Catrinel_17 spune:
Hai sa va mai zic de noi. Dupa regimul fara lactoza oana a fost mai bine, dar nu chiar de tot. O zi bine, doua nu. Adica face odata kk OK, si apoi iar e molicel. Eu zic ca e mai moale decat face ea normal, dar acuma zau ca mnici nu mai stiu cum ar trebui sa fie, cum facea ea inainte!! Asa ca am dus din nou o proba de scaun, si mi-au spus sa ma programez sa facem o ecografie la intestin, este un Dr. care are un aparat performant. Asa ca am sa sun, sa ne programam, macar sa stiu o chestie.
Dr. a zis ca sa ne ingrijoram daca face mai mult de 4 scaune pe zi, indiferent de consistenta. Na ja, poate nu e nimic si eu ma dau cu capul de pereti aici.
Maica-mea e total panicata (ea a avut o colita rea de tot cand a fost tanara si nu a scapat de spaima niciodata…)… dar chestia e ca ma sperie si pe mine, imi transmite o stare total aiurea. Si cand eram eu bolnava, era asa de ingrijorata, ca nu se putea comporta normal si ajungeam sa ma abtin sa tusesc, ca sa nu se supere/enerveze/ingrijoreze - ea!
DANANITA, imi pare asa de rau! Ai grija de tine…. Of, prin ce ati trecut si voi!
NOE, dar ce a patit? A avut un accident?
MIHASER, am vazut pozele cu bubulicea dulce!
mari78 spune:
Diana, ma rog si eu la Dumnezeu sa fie bine, ai incredere in medici si asa este, azi e o zi mare si vreau sa cred ca va fi bine ! Sunt alaturi de tine. Sanatate multa !
Dananita, cate probleme...imi pare rau pentru pierderea sarcinii. Va doresc multa sanatate!
Miha, e o dulce Eli ! Doarme ca un ingeras. Sa stii ca eu vad doar o poza, ce fac gresit ?
Delia, bafta la examene, asteptam povesti si poze.
Catrinel, multa sanatate si voua ! Doamne ajuta sa fie bine totul in urma ecografiei, ai sa vezi ca o sa te linistesti.
Catrinutza, da' unde ati fost de ati vazut caluti? Pe unde va plimbati ? Vad ca si Mariuca e topita dupa animalute. Si Teo zmotoceste pisicul vecinilor care sta mai mult pe la noi.
Oana, bina ai venit in grupul nostru.
Intreba cineva de analize si imunizari inainte de gradi. Noi nu am facut nimic, pentru ca am inceput gradi brusc, adica azi ne-am dus sa vedem daca sunt locuri, maine am si dus-o (nu mai aveam cu cine sa o lasam acasa). Eu nu am sa-i fac imunizari, Teo mananca foarte multe legume si fructe crude, prefera ciorbitele de legume celor de carne. Ea a avut pana acum o imunitate excelenta . Pana la varsta asta nu a avut niciodata febra sau tuse, doar mucisori de cateva ori si majoritatea datilor cand apareau dintisori. De un an nici macar mucisori nu a mai avut, pana am ajuns la gradi . La o saptamana au inceput, dar fara alte simptome, asa ca doar ii aspiram cu batista bebelusului.
Va spuneam ca nu a plans la gradi. La inceput doar, pentru ca o ducea buni. Dar cand am dus-o eu , am lasat-o plangand...Acum o duce tati si la fel plange, dar din ce in ce mai putin si doar cand o lasa. Pe urma colaboreaza foarte bine, mananca si doarme acolo fara probleme. Pe 19 iunie avem serbarea de sfarsit de an si a invatat poezie (Papadia), iar costumatia trebuie sa fie tot de papadie . Chiar, stie cineva din Bucuresti daca as gasi de inchiriat/cumparat asa ceva ? Ma gandeam daca nu gasesc, sa-i cumpar o rochita galbena sau o rochita cu papadii , dar nu cred sa gasesc, ca nu prea e floare papadia asta...
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
Qamar spune:
mai fetelor, multu' mult pt mesaje
Catrinel, nu stiu ce lucra ea prin curte si i s-a facut putin rau de la tensiune, a vrut sa urce scarile sa mearga in casa si acolo a cazut si s-a lovit la cap....
Tocmai am vorbit cu maica-mea si se pare ca a iesit din operatie, e un lucru incurajator ca a supravietuit operatiei, neurochirurgul a ramas siderat de cate hemoragii avea intracraniene....INSA...i-au gasit un inceput de bronhopneumonie, facuta ori in spital cand au intubat-o ori cand a cazut pe scari, o fi vomitat, etc...iar asta e f grav dupa o operatie pe creier...Urmatoarele 2-3 zile sunt critice, acum depinde doar de organism....Maica-mea mi-a mai spus ca, la modul cel mai realist, speranta e de 20%.....
Noi o sa mergem totusi maine la RmValcea sa fim mai aproape, ca acolo se pare ca nu avem cu ce ajuta....si nici n-as duce Bia prin spitale....
Nici nu mai stiu ce sa mai zic, bunica-mea, in ciuda problemelor de sanatate date de varsta, e o persoana f vitala si energica....
Sper din tot sufletul sa reziste si sa raspunda organismul la antibiotice...
Ce ironic, nu?supravietuieste unei operatii f grele pe creier si...totul depinde de o pneumonie?
Mari, pupici multi Teodorei, m-am gandit la voi zilele astea...Poate ne vedem weekendul viitor, we asta chiar daca nu se intampla asta cu bunica, aveam de facut un drive-test prin tara....
Catrinel, sanatate maxima Oanei...fa tot ce trebuie, echo, etc sa fiti linistiti
Miha, e o mega-dulce veveritza mica!
Catrinutz, va pup de la distanta, super pozele cu cai
Nu mai stiu cine ce a zis, ma duc sa pregatesc bagajul pt maine...Maica-mea m-a sfatuit sa imi iau si haine negre
mari78 spune:
Diana, ma bucur mult ca a trecut cu bine operatia. Eu tot vreau sa cred ca va fi bine. Antibioticele isi vor face efectul, ai sa vezi. Doamne, nu mai vreau sa mai aud de probleme de santate si de spitale, e greu atat pentru cel bolnav cat si pentru apropiati. Sanatate multa !
Si eu as vrea sa ne vedem, weekendul asta suntem insa si noi prinsi, mergem la un botez duminica (la Studiourile Media Pro, in Buftea), iar sambata avem totul de pus la punct pentru saptamana ce urmeaza...
Va pup mamici si ghiocei !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noe, ma rog pentru bunica ta,a voastra.Stiu ce este in sufletul tau, pt. ca mie nu mi s-au vindecat ranile pricinuite de moartea bunicii mele nici acum.Roaga-te si spera, poate totusi D-zeu va asculta ruga ta intr-o astfel de zi.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Reclama asta ma omoara cu zile. Si nici macar Thea nu suporta marca asta
Nshiro, acum ca te-am zarit prin zona, nu scapi fara alte cateva vorbe.Si poze!
Oana,bine ai venit printre noi.Ai unul sau doi pitici, ca sunt cam nedumerita?
Catrinel,sa stii ca sunt cu urechile ciulite, doar aflu de cineva care vine la Frankfurt,sa va trimit niste chestii homeopate.Mai ai ajutoare?
Dananita,imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa cev!Pupa-l pe puiul convalescent si...privirea inainte!
Delia,abia asteptam impresii si poze!
Elvie,"prietena" ta a avut reactia tipica a unei persoane invidioase si,iarta-ma,prost crescute.Mai pune poze cu Lara,pls!
Mari,incearca pe c a r n a v a l f i e s t a. c o m.Au o gramada de costume.V-am trimit un super fotograf la gradi pt. sedinte foto profi cu piticii (mai e si celebru!)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Miha,Eli este o dulceata! Sa stii ca nici eu nu pot vedea mai mult decat o poza. Seamana cu Cristian.
Tania, felicitari pentru rezultatele bune si pentru fetita...si mai buna. Si Thea este cuminte (in cea mai mare parte a timpului) si foarte blanda cu ceilalti copii din parc.Sincer, doar in prezenta unui singur copil (deja celebrul Matei)o ia un pic razna.
Alorea,nu prea exista antidot pentru rasfatul bunicilor si,mai mult ca sigur, este firesc sa fie asa (intr-o oarecare masura).
Claudia_d,unde esti? ce se intampla cu voi?
Ile, Cat, Serj, Liliprejbeanu, Addiana,mi-e greu sa cred ca nu va mai aruncati ochii pe aici, macar din greseala.
De Anairda si baietelul ei mai stiti ceva?
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noi incepem sa facem cunostinta cu fiecare particica din natura, cu o curiozitate si uimire iesite din comun. Zilele trecute a cazut in iarba din curte un pui de vrabiuta,in timp ce udam gazonul.L-am luat si l-am pus intr-o palariuta(era ud si speriat) si Thea a fost nedezlipita de el pret de vreo 2 ore,pana cand s-a uscat si si-a luat zborul.Evident, a trebuit sa raspundem la zeci de intrebari: de ce a cazut?nu-l tinea mama lui de mana?Unde-i mama lui?Ce papa,cu cine face nani etc.Ieri am gasit un carabus in iarba si a trebuit sa povestim si despre el.Nu mai vorbesc de caini,pisici,porumbei si alte vietati...comune.Ii plac statuile si este mereu in cautarea lor. Mai nou, imi aduce in fiecare zi flori din parc (zice ea,deja rupte "un pic") si multe alte "cadouri":pietre,corcoduse,un buzunar plin de nuci etc. E fascinata (mai nou!) de bebelusi si vrea sa impinga orice carucior cu bb in el.Ii saluta pe majoritatea vecinilor (deh,are si copilu' preferinte) si acestia sunt topiti dupa ea, mai ales ca-i intreaba mereu "esti OK?"
Ii este frica in continuare(sau sila,nu m-am prins) de musculite si nu suporta sa-i intre pietricele in pantofiori. E fascinata de sirene si,ori de cate ori le aude( adica de n ori pe zi,ca stam landa o unitate de pompieri) trebuie sa inventam motivele alarmei.
Acum ne pregatim sa plecam la mare(pe 12) si inca ma gandesc daca o tund sau nu.
Revin.
[/quote]