* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

haha, Bia a facut kk la olitza in a2a zi de folosire
fara stress, plans sau...bomboane dupa

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe,bravo pentru Bia,inseamna ca atat momentul cat si modalitatea au fost bine alese.

Rocsana, eu stiu ca o prietena de-a mea,care anascut in SUA, a luat ibuprofen tot timpul sarcinii,cand avea dureri/contractii. Nu stiu nimic despre doza. Nici in Ro nu se da nimic pentru PapII,cica I e numai pentru calugarite..

alinaalex,la multi ani frumosi alaturi de Marc si de toti cei dragi,sanatate din plin si..vacanta frumoasa deocamdata, bebe o sa vine si el cand nu te astepti, o sa vezi!Ne vedem la Turcia (asa spune Ana)!

Mihaser,am citit si eu povestea veveritei..da'atunci nu puteam sa scriu,acu' ma duc savad filmulete.

multumesc pentru urarile de sanatate.mica mea e cu febra de luni,de azi cu antibiotic (pediatra plecata laBucuresti,sfaturi prin telefon)..off..sper sa fie bine pana plecam.are gatul rosu,sper sa fie doar atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Alina, n-am primit nici un nr de tel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

acuma am trimis mailu'

adresa mea e alinaschmidt_74@yahoo.com

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
Am trecut sa va spun ca va pup si imi este dor de vremurile in care stateam si eu mai mult pe net dar asta este.
Am citit un pic din urma si vreau sa-i urez si eu bun venit Oanei
De asemenea vreau sa urez La multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritelor din luna iunie
Eu inca nu am plecat in concediu o sa plec in august cred cu familia la mare
Ali este in general bine in afara de isteriile de plans care inca nu ne-au trecut dar la care eu si tati am inceput sa lucram. In sfarsit si-a dat seama si tati ca a rasfatato prea mult si acum incercam sa-i imounem anumite reguli.
Am inceput in we sa mergem la strand aici in Pitesti Si ali este f fericita sta numai in bazinul mare cu colac bineinteles.
Cu soarele nu avem probleme nici unul asa ca tin ac pct de vedere stam bine.
Incerc si eu sa-i las parul lung ca pana acum nu am tuns-o decat periuta dar nu vrea sa stea cu nimic pe cap , adica agrafe sau banderole.
Va pup dulce mai vb ca tr sa pregatesc cina pt sotul meu care din pacate mananca de regim pt ca este bolnavoir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Bine v-am gasiiiiiiiiiiiiiiiiit!

LA MULTI, MULTI, MULTI ANI, STEFANNA, ALINAALEX SI DOINA_CEL! SA FITI FERICITE ,IUBITE,RASFATATE (DE SOTI SI DE SOARTA)!
Stefanna, sa dea D-zeu sa ti se implineasca visul si sa te apropii de Romania si...de Bambi!Si sa redevii cea care ai fost, vesela si exuberanta.
Alina, sa-ti aduca Marc tone de zambete pe chip iar barza, o fetita (concediul asta poate fi ideal pt. conceperea lui bb2)
Doina_cel,Andrei ti-a facut deja un cadou,inregistrand progrese uimitoare.Sa dea D-zeu sa urce in fiecare zi cate o treapta importanta si sa-ti stearga si cea mai mica farama de lacrima de pe chip.Restul nu mai conteaza...

Ne-am intors duminica si am avut timp(printre picaturi) sa citesc tot! Deci sunt la curent cu ceea ce s-a intamplat si scris.
Va voi povesti pe scurt despre vacanta in Turcia, la Royal Wings care-si merita cu varf si indesat reputatia de "hotel excelent,ideal pt. copii etc".
Asadar am plecat duminca(12.06) cu inima stransa din cauza companiei aeriene (din nefericire au fost fondate temerile mele,fiind cea mai nasoala experienta "aeriana" traita)
Thea a fost foarte cuminte "in aer" chiar daca m-a asasinat cu intrebari de genul : "cand ajungem la mare?" , "se vede marea?" etc sau number one in topul de vacanta:"mergem la Doamne Doamne?( asta in timp ce-i aratam norii pufosi prin care tocmai treceam si incercam sa nu se prinda ca ne zdruncinam strasnic).In caz ca am uitat sa va spun,mie mie groaza de zborul cu avionul
La intoarcere zborul a fost mai nasol iar compania Jetran Air s-a intrecut pe sine la capitolul nesimtire si lipsa de respect pt. clientii sai.Intarziere mare, neprofesionalism etc. Asta asa, ca sa evitati astfel de experiente (desi am inteles ca aproape au monopolizat cursele charter anul acesta, dat fiind ca actionar principal este...cine este.Search pe Google..)

Pe scurt:
- Hotelul, mancarea, serviciile, personalul etc au fost de nota 10.
- Thea a mancat mai bine decat anul trecut (adica 8 cartofi in loc de 4 la care se adaugau fistic, alune, prajituri, muuulte sortimente de painici si lipii, pizza cu cascava, si muuulte acadele.)Acadelele erau pretul platit de noi pentru cateva momente de liniste. A baut si lapte (ceream si primeam oricand cutii de lapte pasteurizat(n-am inteles decat ca avea 1,5 grasime) si s-a delectat cu multe lichide: apa "maiala", suc de visine, de portocale (facut cu storcatorul propriu in camera), alte sucuri si, in fiecare seara savura un cocktail pt copii "in 3 culori" pe una din terase. Nu mai poate sa bea decat cu paiul...mai nou
- Desi ne propusesem sa scapam de suzeta in acest concediu,n-am reusit,ba mai mult, a stat cu susu in gurita intr-una si cu Bute in brate la fel. "Echipa" susu-Bute (ca nu se poate decat cu ei impreuna!) a fost omniprezenta cu noi si arhicunoscuta de toata lumea.Prietenii cu care am fost inca mai fac poante pe tema asta.Bute a fost dat cu crema inainte de fiecare iesire la plaja (factor 50, of course).Si...tot e rosu!
- Thea a dormit 8 nopti din 10 cu noi, astfel incat Pisa (carata si ea in bagajul personal roz si mic,cu care tot tati s-a luptat de fapt!) a beneficiat de propriul baby coat. In prima noapte a si cazut din pat (ne-am trezit cu ea plangand...la picioarele patului de mama focului!). Are un nou text cand vrea cu noi in pat: "mami,ma ubesti si pe mine un pic,in patul maie?" Si daca nu percutez incepe cerseala violenta : "mami,ubeste Thea,acuuuuuuu!"
Slava Domnului acasa doarme in patul ei! dar mai vrea un pic de iubire dimineata...in patul maie.
- Pe balconul cu vedere la mare, unde speram sa bem un vin rece dupa adormirea copilului, am iesit doar pentru a pune rufe la uscat.
- Thea a fost mofturoasa mereu, i-a curs nasul 7 zile, apoi a inceput sa tuseasca si a facut si un pic de febra. Pt. ca nu era obisnuita cu ore de trezire atat de matinale (8-8.30) facea un ditamai circul pana ieseam din camera, nu voia haine pe ea, nu voia pampers, nu voia sa se incalte, nu voia nimic!
- Am luat cu noi 22 de pampersi si ne-am intors cu 4, in conditiile in care ne propusesem sa mai luam de acolo.Nici prin cap nu ne-a trecut ca va fi o aventura sa-i punem copilei scutecul. Abia o prindeam sa-i punem scutecul, urla, incerca sa-l rupa, se trantea pe jos. Nu ne gandeam ca exact in Turcia va simti ca trebuie sa scape de el. Si daca kk a facut in pampers sau in locuri rezonabile, pisu a facut pe unde nici nu va puteti gandi. Inclusiv tinandu-se de fata de masa a unor suedezi, in timp ce flirta cu unul din baietii lor, deci in timpul mesei. Imediat s-a uitat la mine si a inceput sa planga ( ca de fiecare data).
- Fiecare seara se incheia cu Minidisco, parc de distractii, plimbare pe malul marii si...cocktail. Si in momentul in care incepeam sa-mi savurez "Sex on the beach-ul"(dupa ce-si termina ea "3 culorile") eram trasa de maneca spre camera insistent. O data ajunsa in camera, susu si Bute erau aruncati cat colo si Bubu decreta: "acum,dansam!"( E adevarat, la 23-24 ii sarea copilului somnul)
- Noile sandalute de silicon(culmea!) de la Zara i-au facut rani in a doua zi, astfel incat nu s-a mai incaltat decat cu Crocs in restul vacantei)
- A facut o iritatie pe piele de la caldura si nisip iar eu am uitat acasa tocmai Cutadenul, singurul bun in astfel de situatii.
- Si-a facut bezele non-stop cu oricine (cu si fara suzeta!) si, cum vedea pe cineva zambindu-i, spunea "hello si goodbye"
- Ne-a mancat ficatii unul cate unul, ne dorim o vacanta fara ea, doar a noastra, dar nu stiu daca vom rezista.
- Noi, inafara de a o sluji clipa de clipa si de a o vedea fericita si linistita pe Thea,n-am facut nimic deosebit.Nici n-am fi avut timp de altceva.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Vad ca se dezbate din greu subiectul "soacre-poame acre!" Din acest ciclu va ofer una proaspata.Vin socrii la noi aseara (desi venisem de duminica) si, dupa ce toate discutiile purtate m-au enervat au pus capac spunandu-mi ca Thea arata rau, a slabit, e incercanata si trista etc. Intr-adevar ieri s-a intrecut pe ea si voia sa stea numai cu mine, numai la mine in brate (asta se intampla de cand am venit acasa si sta efectiv lipita de mine).Ieri insa a fost cam molesita de caldura iar ei i-au adus niste cornuri cu nuca (din comert).Desi le-am spus ca nu este tocmai cea mai portivita gustare i le-au indesat pe gat.Ca urmare, dupa ce i-am dus acasa si Thea a baut intr-una apa in masina, cum am intrat in casa a vomat enorm (doar lichide+ ceva ce arata a coca). C. s-a apucat sa-i povesteasca soacrei si azi m-a sunat sa-mi spuna ca "fetita arata foarte rau, ca daca noua nu ne pasa o duc ei la spital, ca are o tuse ciudata si ar trebui sa-mi pun semne de intrebare, pt. ca ea a avut cazuri de astm in familie".Am crezut ca mor si imi venea sa-i inchid telefonul in nas. I-am amintit doar ca a avut si cancere si poliomelita si schizofrenie in familie si nu mi-am pus intrebari, ca ar fi insemnat ori sa nu ma mai marit ori sa nu fac copii. Hei si e intelectual!
Am dus-o insa azi pe Thea la doctor si i-am relatat discutia cu miss A.Copilul este sanatos, are doar o secretie in gat si este usor iritata si mi-a spus sa ma ghidez dupa propriile simturi...ca sunt cele mai bune. Este evident ca nu i-a priit marea si schimbarea si ca a slabit un pic insa este normal, asa cum tot normal este sa nu se simta bine pe canicula.
Revin

Mergi la inceput

Am pus poze incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2443257860079410238CqvRXD

Sunt fara comentarii...inca si nici nu am apucat sa le corectam ochii rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Halii doua inghetate si acum ma doare capul de la prea mult dulce.
Azi fusei cu piticii la piscina. O vreme faina, o apa de nu iti mai venea sa iesi din ea, echipat copiii cu arsenalul de anti/inec. Staturam vreo doua ore ca deja piticii dadeau semne de oboseala. Paparam o ciorbica de perisoare ce am facut-o ieri si la nani cu ei.
Evuta in continuare e incantata de gradinita. Numai ca acum ma intampina cu zambetul pe buze.
Nu imi vine sa cred cat ma simt de linistita si fericita ca am renuntat la cursul ce trebuia sa il iau vara asta. Cand stau acasa avem diverse activitati. Incerc sa combin anumite activitati casnice cu cele ale copiilor. Am reusit sa imi fac ordine in dulapuri, si mai ales in cutiile cu jucariile copiilor. Nu pot sa cred cate jucarii pot avea copiii astia. Si stiu ca toate vor ajunge la donatii.
Luca acum este fascinat de animale. Am cumparat o carticica cu enciclopedia naturii unde citim despre animale si plante. Este foarte interessanta cartea pentru un adult cat si pentru el, fara sa il plictiseasca o clipa. In fiecare zi citim 3 foi. Nu vreau sa accelerez ritmul pentru ca altfel ar intra pe o ureche si ar iesi pe cealalta. Deci faptul ca ii dedic copilului meu din timpul meu este exact ce imi doream.
Azi sotul se duse la inmormantarea sotiei unui coleg de-al lui, care biata femeie era intr-o continua lupta cu boala nimicitoare. Si sotul a venit acasa sa isi schimbe tricoul ce il avea pe el si era negru ca cica trebuie sa se imbrace la camasa cat mai colorful. Si il imbracai in rosu . Oricum interesanta conditia. Imi amintesc cum este la noi. Sa fii imbracat in negru din cap pana in picioare. Nah aici este alta cultura.
In we asta ne-am propus sa cutreieram muntii. Fiecare va avea in spate, in rucsac, cate un copil, si ne vom catara pe munte.
Va era dor de asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123203
Andreea, frumoase pozele. Iar Thea e o rafinata domnisoara asa cum o stim. Despre vacantele petrecute cu copiii ... ce sa spun. Ne dedicam timpul lor. O sa avem noi destul timp la batranete sa calatorim singuri, ba poate ne-am dori si atunci sa ii avem langa noi. Parca am mai scris ca motivul pentru care ne-am decis sa mergem in California a fost copiii. Acolo se vor simti ca pestisorii in apa. Nimic nu ma face mai fericita cand ii vad pe ei bucurosi. Cat ne-or buzunarele ii vom plimba. Pana la urma am zis ca astea ne sunt acum prioritatile. Copiii si educatia lor. Vrem sa ii tinem angrenati in cat mai multe activitati, iesiri.
Referitor la Crocs aici sunt la mare cautare. Daca mergi in parc vei realiza ca trei sferturi din pitici au incaltari din astea. Cu ei pot merge, alerga, catara. Insa conditia este sa fie Crocs. Nu altceva. Gasesti si aici o copie a lor la Wal*mart, ii iei cu $10, insanu te tin mai mult de cateva luni. Iar Crocs costa $25. I-am luat si eu tatei si chiar eram curioasa de reactia vecinilor. Ma asteptam sa aud "vai, vine din America incaltat in cauciuc. Saracu'" Si nah ca imi spuse tata ca au aparut si pe acolo incaltari din cauciuc insa materialul este diferit.
De asemeni, Noe, vazui si pozele voastre. Tu tot timpul ma atingi la coarda sensibila cu pozele despre pitoreasca Romanie. Cate locuri as vizita si care imi plac, sufletul imi este tot acolo unde m-am nascut.
Bia este o frumoasa. Ce mare i-a crescut parul!!! Tu arati foarte bine. Asa e ca ai mai slabit un pic?
Retinut faza cu laudele la pitici. Sa nu ma intelegi acum (cu toate ca am recitit mesajul scris de ieri la serviciu in care spuneam ca il laudam pe Luca pentru orice fleac) ca l-as lauda pentru un pahar cu apa care il bea. Daca ma scarpin un pic la ceafa cred ca mi-as aminti ca am facut-o si pe asta cand era intr-o stare de deshidratare de eram aproape sa ajungem la spital. Dar am inteles unde ai vrut sa atingi si asa e. Nu are rost sa lauzi copilul pentru anumite treburi care le va face oricum in viata.
Am vorbit cu pediatra despre pusul la oala. Si mi-a recomandat sa o fac de la trei ani. Daca vreau pot sa incep de pe acum sa ii fac cunostinta Evei cu oala. Asa ca o pun ostentativ in living si i-am explicat ca daca ii vine sa faca pipi sa se aseze pe olica. Si Evuta mea s-a dus pe covorasul din baie, s-a asezat pe ciuci si a dat drumul . Nah, acum era in zona, aproape de WC.
Astazi tata isi cumpara un Cielo din '98. Nu stiu cat de bine este ca a optat o asa masina, dar la bugetul de il avea cam la asa ceva se limita. Insa amandoi sunt tare fericiti de noua lor achizitie. Mentionez ca au avut un Oltcit de are au fost tare atasati sentimental. Cielo asta e singura lor masina mai rasarita. Noi nu am putut sa ii ajutam cu bani sa isi fi luat ceva mai bun din motive de scoala si gradinita. Si chiar sa fi avut bani ai mei nu accepta un sfant de la noi. Ba dimpotriva inca cred ca ei trebuie sa ne ajute pe sarmanii de noi. Deh, astia sunt parintii. Cat traiesc vor sa isi ajute copiii. Asa as vrea sa fac si eu cu ai mei, sa nu ma pomenesc ca ma transform intr-o americanca egoista cu vila in Hawaii si copiii sa fie in lipsa de bani . Sa fim noi sanatosi.
Hai ca incerc sa pun si eu ceva poze cu ai mei pitici. Sa vedeti ce mari s-au facut. Evuta la ultimul control a fost cotata printre cei mai inalti copii, e slabuta ce-i drept, dar cica are dimensiuni de topmodel.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, minunate poze!!!! superbe peisajele si voi vad ca v-ati simtit bine de tot! wow, tur de forta!

MIHA, tare de tot montajul, Cristi cu Eli sunt super, e grozav cum are el grija de surioara!

ANDREEEEAAAAA.... foaarte misto pozele! Thea v-a tinut pe toti la respect, cam bag io sama! ma bucur ca fost bine excelent in vacanta!!!!

Mergi la inceput