* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Catrinel_17 spune:
AALINA, da, Oanei ii e rau des in masina... din pacate. La drum mai lung ii mai dau Vomex. Uite, mai, cu soacrele astea care recupereaza....
MIHASERU, incearca cu apa cu putin bicarbonat inauntru... oanei asa i-am dat.
NSHIRO, ti-am trimis ieri sms!!
MICAALSA, ce mai faci? ma tot gandeam la tine si am tot uitat sa dau strigare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaser spune:
Catrinelu suna cam ciudat...bicarbonat??!!
Am facut un montaj www.onetruemedia.com/shared?p=3b0017a1548ab0f4ebe070&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Alinaalex, drum bun joi si va doresc o vacanta fara peripetii cu multe amintiri frumoase. La multi ani pentru astazi si o viata asa cum ti-o doresti tu.
Vai, Aida, ce nebuneli iti treceau tie prin cap! Ntz, ntz, ntz. Bine ca nu s-au adeverit gandurile tale si bucura-te ca de acum poti incepe operatiunea Kinder cu Surprize. Inca esti in puseu? Ce face Alex? Nu ai mai trimis poze sI sa stii ca le astept.
Delia, tinem pumnii sa fie un rezultat bun la al tau partener. Cum merg examenele?
Stefanna, de ce nu te duci la niste cursuri de comunicare? Ca tie iti trebuie sa vorbesti nu sa fii ascultator. Dar cred ca nu ai avea cu cine sa o lasi pe Bambi. Prin starea depresiva de care vorbesti tu cred ca am trecut fiecare, depinde de nivel. Noi cand am venit in USa nu aveam decat un singur prieten care era American si care nu statea dupa fundul nostru. Ne-a dat sfaturi bune si cam atat. Si eram singuri cuci. Sotul mai tot timpul plecat. Dar am reusit sa depasesc starea. Voluntariatul m-a ajutat mult iar apoi piticii. Deocamdata zic ca nu ma vad plecata de aici dar mai stii ce iti rezerva viitorul… Eu zic ca ar merita sa incerci acea licenta temporara.
Ana ce mai facusi cu inamicul PURICE? Cum va fericirati cu el? Cum ai reusit sa il faci pe Andrei sa faca la olita? Eu am inceput sa o pun pe Eva dar nu o fortez. Inclina mai mult spre WC. Oala e mai mult obiect de jucarie. Pe reductor pare mai serioasa.
Dana, vacanta cat mai faina! Va asteptam cu impresii. Sotul cat o sa poarte tichiuta? Merge cu ea in vacanta?
Catrinel, referitor la intrebarea despre expusul lui tati in fata Evei pot sa spun ca o face. Se mai fereste el dar daca se intampla ca Eva sa il vada nu o sa fuga vazand cu ochii. Iar eu nu ma feresc absolute deloc. Cat sunt mici nu prea ma jenez de ei. Dar cand vor fi mai mari nu ma voi mai simti eu bine sa imi plimb suncile/pieile prin fatal lor.
Eva nu se uita deloc la TV. Nu ii place Tv, dar in masina se uita la DVD din cand in cand, pe distante lungi.
Ce vacant faina o sa aveti. Sa faceti multe poze sa ne plimbam si noi pe acolo. Genial idée cu autotrenul. Nasol ca Onichka are rau de masina.
Noi acum am hotarat sa mergem in California. mexicul era la aceeasi distanta ca si California, insa nu atat de multe atractii ca in USA. este mai mult pentru adulti. Am zis ca acolo om avea noi timp sa ne plimbam cand or mai creste ei. Iar in California vrem sa vizitam ceva parcuri sa mergem la Disneyland. Sunt convinsa ca ai mei copiii vor fi in culmea fericirii.
Rocsana, eu sunt de accord cu laudatul. Il laud pe Luca pentru orice fleac. Si zambetul ce il are pe buze ma face sa c red ca este valoroasa lauda. Imi amintesc cata incurajare primeam de la profesoara de engleza. Tot timpul avea o vorba buna despre lucrarea mea. Chit ca nu era o lucrare de nota zece, poate era de 8, dar imi scria acolo cateva randuri spunandu-mi ca ii place ca incep sa imi castig increderea, ca imi dau drumul la compozitie si sa o tin tot asa. Alteori un “Valeria, you did a great job” ma facea sa ajung la cer. Asa si la copii. Daca eu m-am simtit la 33 ani asa de bucuroasa ca am primit o lauda ma gandesc ca si copiii ar reactiona la fel. De altfel, la Luca cand facea pipi la oala il felicitam, aplaudam toata, faceam un mare tam-tam. Mai lipseau baloanele in aer in baie .
Maria ce mai face? Cu ce perlute mai vine? Hai incanta-ne cu ele. Stii eu am evitat sa le vorbesc copiilor despre moarte. Am facut-o odata cand murise unul din pesti, nu stiu cat de bine a inteles Luca (la Eva nu se pune ca apre tare aeriana acusica, Maria ta e foarte avansata si inteleapta), am incercat sa ii explic ca nu putem inlocui sufletul care a murit. Chit ca vom cumpara alt peste care va arata cu cel dinainte, nu va mai fi acelasi. Are alta identitate. Nu il mai vedem si pace. Asa si cu oamenii. Unii mor de batranete altii rapusi de boli. Si crede-ma ca nu mi-a facut placere sa discut despre asa ceva, drept urmare nu am aprofundat subiectul.
Al treilea bebe nu mai facem. Numai daca se intampla un accident. Si cum nu folosesc contraceptive ca am eu asa o pasarica pe cap … mai stii.
Mihaser, las-o mai dezabracata in casa. Nu stiu ce alt sfat sa iti dau. Vaaai, ce dor imi era sa vad miscarile haotice ale unui bebelus. Cris e un fratior de nadejde. Sorry, sunetul am putut sa il aud. Eli e tare scumpa. Ai laptic sufficient?
Alina, cum se mai simte Ana? Iti doresc bafta multa in gasirea jobului dorit.
fetelor scuzati greselile dar azi imi uitai ochelarii acasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Catrinel_17 spune:
NSHIRO, voiam sa zic PM, vad ca l-ai primit! Vrem sa mergem si la Venetia, eu nu am fost! In italia am vazut numai Roma, putin napoli si coasta Amalfi (SUPERBA!!!) si lacul Como.
MIHASER, bicarbonat din ala cu care se mai spala unii pe dinti (io ) se mai ia pt arsuri la stomac... bicarbonat alimentar! reduce aciditatea...si pt ca transpiratia e acida, ataca putin pielea, daca dai cu bicarbonat dizolvat in apa, modifica spre normal Ph-ul pielii. Asa am inteles de la doctorita de aici, ca facuse si oana. dar parca mai citisem si pe DC.
tania2 spune:
sal,
Miha, dupa baie nu-i mai da cu nic, lasa pielea sa respire, atoderm este destul de bun daca folosesti si samponul de baie.
pentru hidratarea pielii este recomandat inainte de baie ulei de masaj sau alte creme.
Si Bia a avut aceeasi pr, stiu ca i-am dat si cu un preparat in farmacie dar n-au fost rezultate spectaculoase. Facea in special pe spate.
pupici
a, in apa de baie pune un saculet cu tarate de grau. E foarte bun.
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Qamar spune:
hello, fetele
mi-au revenit si mie energiile dupa un weekend in forta, in care am facut 9 ore pana la HD (vineri, prin BV, Fagaras, Sibiu...), sambata am fost in Mt Retezat la Rotunda si la un baraj de langa Hunedoara, duminica in Alba lu' Iulia la spital (buni e mult mai bine, vorbeste coerent, mananca singura, am vorbit mult, am plans, abia astept sa o vizitez iar, apoi in partea de est a Apusenilor, la casa strabunicilor, iar luni ne-am intors in Buc prin Transfagarasan- un drum superb prin munti, pe care trebuie neaparat sa il vedeti
(atencion, ca dureaza vreo 4 ore sa treci muntele!)...
Bia a fost rasfatata de evribadi, io am lenevit si mi-am facut provizii de filme si carti...Am fost plecati cu o masina de drive-test, un SsangYong Rexton, pe care il recomand din corason celor care vor o masina mare 4x4 si nu sunt dispusi sa dea fff mult pe ea- Rextonul asta isi face toti banii, mi-a placut mult..
daca vreti sa admirati ceva frumuseti naturale dar si construite de mana lui Homo Sapiens, puteti incepe cu pozele de aici
revin, cu raspunsuri la ce s0a mai discutat
Qamar spune:
Tania,
e mai bine Bia?sper ca au trecut toate problemele
Miha,
trebuie sa citesc si eu povestea nasterii, o sa o caut cand termin aici; sa mai pui poze cu bubulina micasi eu iti recomand bicarbonatul ala cu apa pt bubite insa, pana la urma, cea mai bune solutie e lasatul la pielicica goala, pe paturica absorbanta cat mai mult
si baia cu tarate!
Alinaalex,
ce frumos, Turcia, trebuie sa ajunga si mois pana acolodixtractie maxima! babystuff.nextvision e site-ul, mai pune un .ro la final!
Aida,
sanatate maximasi sa vina bebele cat mai repede
Alexandra ce jmekerii mai pune la cale?sa mai pui poze! ah, ti-am spus ca mi se pare ca semeni mult cu www.imdb.com/media/rm678665472/nm0001605" target="_blank">Amanda Peet?--am vazut azi un film cu ea si Ashton K si mi-am amintit
Ciuf,
noi dormim in prezent toti 3 in acelasi pat, noroc ca e mare! insa ma gandesc sa incerc varianta cu patutul ei, pt ca s-a facut f cald si deja e insuportabil --pt mine-- sa mai dorm la mijloc, ca sunt f sensibila la caldura...Nu stiu daca va fi de acord doamna Bia, om vedea...
La partea cu lauda- ce vroiam eu sa spun e nu ca nu vreau sa o laud ever pe Bia, ci ca incerc(am) sa nu transformam un act normal (acela de a face pipi/kk intr-un loc anume stabilit, ca tot omul-vorba Biei) in ceva fenomenal (chiar daca , pt mine, este, mi s-a parut incredibila azi Bia cand a facut pipi numai la olita, pentru prima oara ever, ..si asta fara stress sau insistente din partea mea; am lasat-o la nudul gol, i-am lasat olita in living si i-am spus ca, daca doreste sa faca pipi, poate folosi olita,...si a folosit-o
), sa faci pipi la olita/WC, sa te hranesti, sa bei apa cand ti-e sete, sa dormi cand ti-e somn- toate astea mi se par niste actiuni normale, firesti si nu imi doresc ca Bia sa foloseasca olita doar ca sa ma multumeasca pe mine si sa primeasca laude...Asa credem noi ca e ok...Nu e o regula, insa. La fel cum nu o felicit cu surle si trambite daca mananca tot ( nu vreau sa ajunga sa manance tot NUMAI pt a primi laude ci vreau sa manance atat cat ii e necesar) sau cum nu facem un eveniment din faptul ca atunci cand ii este somn seara ne spune "gata" si se pune pe perna....
Oare sunt coerenta in ce vreau sa dezvolt?sunt pro-lauda atunci cand e cazul insa nu lauda exagerata in cazul unor acte/actiuni firesti
BIneinteles ca ii aratam mereu aprecierea noastra si faptul ca este f important pt noi ceea ce face ea, asa cum poate. Insa eu raman la parerea ca --dupa cum spune semnatura unui membru de aici de pe DC--www.gurteen.com/gurteen/gurteen.nsf/0/FAF972901E0E4BA880256C35005BC369/" target="_blank">Rewards and punishments are just two sides of the same coin -- and the coin doesn't buy very much.(by Alfie Kohn)
Stefanna,
ce patanie de ziua tanoi am ramas odata blocate IN casa, aici, luase Dr toate cheile...insa am iesit pe geam
Pupici Biei frumoase
Alorea,
sper ca ati scapat de intruderbunica e mult mai bine, am stat de vorba cu ea duminica si era 80% coerenta...i-am promis ca atunci cand va fi bine de tot, ii voi povesti prin ce a trecut...Acum nu ii vine sa creada ce s-a intamplat...si nici nu insistam pt ca o intristeaza....
Dana,
vacanta placuta si sanatate sotului!
Catrinel,
vacanta megaplacuta si vouaBia mai intra peste Dr la dush, insa nu i se pare ceva iesit din comun. Nici noua. Cu mine sta mai mereu de vorba cand fac baie, mai ales ca suntem mult timp numai noi doua. Am citit undeva ca oricum ei nu prea fac diferenta asta dintre sexe decat incepand cu aprox 3 ani si un pic...Pupici!
Rocsana,
am scris mai sus despre laude; mai adaug doar ca, intr-adevar, fiecare pas nou e important pt juniori si trebuie ca ei sa stie ca ccceea ce fac e important. Eu ziceam doar ca nu pun accent pe laude atunci cand e vorba de ceva firesc, natural si care sta in puterea puiului de om
Miha,
ce simpatic e Cristi cu ritualurile lui
Aalina,
sanatate multa puiului
LA MULTI ANI, ALINA!!!!!
Ciuf,
again, ca citesc in ordine cronologicasi noi laudam Bia cand face ceva deosebit -prima pictura cu acuarele, de ex...[:x]
ma bucur ca ii este bine Evei la gradi, abia astept sa ajungem si noi peste mari si tari si sa inceapa si Bia "serviciul", aici are o prietena care merge la gradi si mereu imi spune ca vrea si ea..numai ca prietena e mai mare...
well, sper ca nu am uitat pe nimeni insa ochiul drept a vazut temator ca e aproape 2 noaptea si ochiul stang se zbate pe jumatate adormit...deci voi lua drumul patului ca am scris destul; noapte faina si racoroasa si o zi frumoasa, maine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Noe, ce ma bucur ca bunica e bine!!! Doamne, Dzeu a fost alaturi de dumneaei. Fug la treburi ca sunt cu nasul in oale.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
nshiro spune:
Mihaser mersic pt raspunsul cu anestezia. De ipubrofen chiar nu stie nimeni? Nu stiu ce sa-ti zic de bubitele de la caldura. Las-o cat mai lejer imbracata, manecuta scurta, chiar doua baite pe zi daca transpira. Aici din cauza umiditatii foarte mari mai toti bebelusii au probleme cu astfel de bubite care se zice ca apar de la transpiratie. Eu cu Maria nu am avut probleme ca am tinut-o numai intr-un singur body vara si cu aer conditionat... Ce frumos e montajul, se vede cat de mult isi iubeste Cristi surioara, iar ea e o dulce! M-au dus cu gandul la Luca si la Eva a lui Ciuf.
Alinaalex LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti! Bafta cu bebe doi si cu serviciul sa-ti fie pe plac!
Ciuf voi pe cand plecati in vacanta? Ce fain ca va duceti la Disney Land! Numai sa nu fie prea cald. Eu am patit-o acum cativa ani, am fost la Universal Studios (aici in Japonia) dar nu mi-a ars de nimic caci era o caldura infernala. Maria e ok, ma solicita la maxim ca de obicei. Perle.. nu stiu daca sunt chiar perle dar imi da niste raspunsuri... Chiar ieri ma gandeam dupa o faza de genul asta caci desi mi-am propus sa nu uit niciodata faptul ca ei copiii vad lucrurile altfel decat noi si sa incerc sa privesc ca ei (mai ales ca si lucrez cu copiii) gresesc si devin adultul sacaitor... Ii prindeam parul si ea a luat poseta in care ii tin elasticele de par si clamele si le-a imprastiat pe toate pe jos. Normal ca mi s-au aprins beculetele si m-am ratoit la ea "Mai mami de ce le imprastii pe jos?" Iar ea mi-a raspuns foarte senina: "Pentru ca ma joc". Pt. mine era mizerie. Pt ea joaca... deci prin deducie logica ar veni joaca = mizerie, ceea ce e o mare greseala. Apoi alta data cand m-a facut sa realizez ca gresesc m-a intrebat in timp ce o pacaleam ca sa manance tot desi ea dadea semne ca se saturase "De ce imi dai sa mananc atat de mult?" M-a blocat intrebarea si am renuntat. Am intrebat-o si eu: "Te-ai saturat?" "Da." "Nu mai vrei?" "Nu." Ei, atunci nu-ti mai da mama..."
Inchid ca s-a sunat. Revin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
fetelor, multumesc mult pt. urarile de ziua mea!
bb2...hmmm...vad ca nu se arata inca, fix de ziua mea a venit si CM, halal cadou
n-am petrecut cine stie ce, la servici am facut doar un mic chefuletz cu colegii, ca-n fiecare an. Acasa inca nu, ca tre sa fac bagaje, ramane pt. w-e urmator, cand venim acasa.
Sotul m-a surprins placut, m-a cadorisit cu un buchet mare de 34 de trandafiri si unul alb in varf, plus un tel Nokia si un epilator, pe care mi l-am dorit demult. Cam atat.
Noi plecam astazi la Cluj, stam la niste prieteni pana maine, ca tre sa fim in aeroport maine la 8 dimineata. Is cu casa-ntoarsa pe dos, fac bagaje, adun una-alta, ma rog, pe picior de plecare.
Sper sa ne intalnim la Belek cu Alina si Ana
O sa facem muuulte-multe poze!
Fug la treaba v-am pupat!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre