* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Qamar spune:
hello:)
vedeti ce varcolaca sunt, asa-mi trebuie daca am dormit 2 ore cu Bia la pranz...maine cred ca o sa ma trezeasca Dr cu Rammstein la maxim, fie ce-o fi, acum nu am somn...
Carmen,
welcome back! "isteriile" astea sau cum le-o zice fiecare trec...calm mult si rabdare...si cand nu mai aveti, ganditi-va cat de perfect era puiul cand avea una sau doua zile...si nu uitati ca e acelasi puisanatate sotului!
Andreea,
chit ca imi da cu virgula de fiecare data cand deschid poze --netul!!-- am stat aprox 35 min sa vad pozele voastre; deci, e clar. Doamna Thea s-a simtit f bine in vacanta
Se vede ca i-a priit la maxim,....sper ca totusi v-ati odihnit si voi cat de cat. Inteleg perfect ce descrii tu acolo, noi 2 nu prea mai indraznim sa mergem cu Bia sa luam masa in oras, de ex, pentru ca se plictiseste repede si vrea mereu sa faca ceva..nou. Asa ca mai bine comandam. Cat despre vacanta, am epuizat pana acum o mare parte din munti (
), urmeaza sa facem si ceva ture prin Delta si prin Vama Veche (deh, tineretile si nostalgia lor
)....vreau sa vedem (toti) cat mai mult din tara inainte sa fim prea departe...Ca tot era vorba de slabit, arati minunat, eu inca mai am de lucrat (in gradina, eventual
) pana la silueta de acum 2 ani,,,
Ciuf,
ma bucur ca iti plac pozele...Si ma bucur ca avem cat de cat timp (chiar si asa, pe fuga) sa vizitam si sa revedem cat mai mult din RO, pentru ca locurile astea cu siguranta imi vor lipsi. Si mie imi face mare placere sa te citesc, cat despre sfaturile si parerile tale vis-a-vis de educatie/copii, eu una le-am luat mereu in serios pt ca stiu ca esti o mamica frumoasa si plina de dragoste pt pui
Ca pana la urma asta conteaza, chiar daca uneori metodele difera
olitza- si la noi era planuita pt 3 ani, insa de cand cu caldura, Bia sta mai mult dezbracata prin casa/curte si olita s-a nimerit in drum. Oricum, eu ma bucur mult ca o considera interesanta si vad ca e f mandra de ea cand imi arata ca a facut pipi
multu' pt compliment, desi eu inca nu sunt multumita de ce vad in poze, tare mi-ar placea sa am 2 ore de vreo 2 ori pe saptamana sa fac niste sport undeva...
Catrinel,
ma bucur ca ti-au placut pozele
si acum trebuie sa iti spun ca Dr a ramas fascinat de ideea cu autotrenulparca zicea Miha ca o sa fie si la noi, cred ca el va fi fan...Ii place f mult sa conduca insa vineri, dupa 9 ore de condus, parca era cam palid...si la drumurile de aici, mamma mia, faci cu nervii. In 9 ore am fi traversat toata Europa pe drumurile de la vest de Budapesta...
ceva noutati cu Oana?--poze--
azi la 8pm noi eram in Hornbach, cautam scoarta ornamentala pt gradina...am gasit, insa numai in saci cu o cantitate de aprox 20 de ori mai mare decat aveam nevoie..deci am zis pas
ne-am intors cu multe decoratiuni(inutile, dealtfel...) --luate de mois, ofcors-- si un broscoi decorativ pt gradina- desi in urma cu cateva zile gasisem si unul adevarat...
inspiratia mi-a secat, ochii mi se incetosaza, respiratia mi se-ngreuneaza si somnul ma mangaie pe la gene...cred ca e momentul sa ma alatur oamenilor normali si sa ma duc la schlafen
also, noapte buna!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delia21 spune:
Noi avem vesti bune,tati nu are cancer!!!!Suntem super-fericiti si avem inca un motiv mare de bucurie pe langa asta,nepotica mea de 15 ani a intrat cu brio la liceul pe care eu l-am absolvit si care e si cel mai bun si cel mai cel,...pe bune.Deci...doamne multam,e de bine.Pe langa asta ,azi am dus odorul la tuns si i sta minunat.Cam atea sunt noutatile despre noi.
MIHA,unde ai povestea nasterii lu gaza mica ,vreau si eu sa o citesc,pliiiiz!Ciuf,se apropie cu repeziciune, testele finale deja.La partiale m-am descurcat minunat,adica am un singur 80%,restul peste dar nici un 100%,si la cat am invatat,...mai ales pe ultima suta de metri,sunt super-multumita.Si la finale am timp de invatat si...bag iara niste note...asa pe masura ca sa nu-mi stric reputatia si...e bine.Ma vad pe 7 iulie cu "barza',care-i medicul meu de fertilitate,..si sper sa-mi dea unda verde la bebe.Cand m-am vazut ultima data cu el,gasise vreo 3 fibroame uterine mici,cel mai mare avea 0.8cm in diametru,...si a strambat din nas,..ca ar vrea sa le scoata de acolo,...si am vorbit si cu nasa,...si ea mi-a zis ca-mi cam cauta asta nod in papura....Felicitari pentru Eva cu gradinita,Rudy nu plangea in primele luni,...si acum il duc doar 3 zile pe saptamana si alea doar pana la 12 la amiaza de vinovata ce ma simt de plansetele lui.A inceput sa fie mamos de tot,bag seama.Andreea,foarte fain ca ati fost in vacanta!O sa fug si eu sa vad pozele caci prin partea aia de lume nu o sa ajung prea curand.NOE,felicitari si pentru gaza ta ca e cuminte si foloseste olita cu incredere.Noi,....nu ne grabim,sunt prea comoda si am prea multe chesti pe cap deocamdata ca sa ma stresez si cu asta.Dar cand iau vacanta aia prelungita pe care o astept ca pe Hristos,vreau sa aducem si noi olita din garaj caci o bate prafu acolo,...si cine stie,...ramane de vazut cat de tare o sa-i placa sau nu la Rudy de ea.![](icon_smile_big.gif)
catrinutza spune:
salutari fetelor...
Andreea...vizionat poze...citit povestea...si parca m-am cam ragasit pe mine si pe Traian in aventura Marea 2008 cu Mariuca la purtator...cat despre ineptiile socrilor nu mai comentez...aseara socra-miu o facu copil anormal pt ca era ora 10 jumate seara si ea nu se culcase...asta in conditiile in care in camera ei se lucra de zor la instalarea tevilor pentru centrala, iar prietenul care a venit s ane ajute venise si cu baiatul lui, una din marile iubire ale Mariucului...dar dde unde sa stie socra-miu la ce ora se culca de fapt in mod frecvent nepoata-sa daca el vien de la serviciu, mananca si se baga la televizor si se uita la toate variantele de stiri, emisuni polititce si mai stiu eu ce alte nebunii???? sa mai zic cat m-a deranjat apelativul de "anormal"? nu mai e cazul sa comentez....dar dupa cum mai ziceam, macar de la socrii mei n-am pretentii de 'telectuali, ca sunt oameni simpli, fara prea multa scoala...la tine lucrile mi se par si mai grave din pacate...
Pont pt susu....luati-va un Shushu ca al nostru ( evorba de catelu' ridicat la rang inalt in familie de acum)...ajuta la scapat de suzete instantaneu...noi suntem inca in sevraj dupa 'uzeta" disparuta brusc si dintr-o data dintre noi, dar macar acum incepe sa intrebe de ea razand....sper sa nu vorbesc prea devreme...
delia si aida...ma bucur pentru vestile bune referitoare la starea sanatatiii...
Diana...felicitari pentru utilizarea olitzei...uite ca ea a vrut sa fie domnisoara mare mai devreme de 3 ani ...
Cat despre laude...e bine sa fie si laude si incurajari, eu ma bucur cu ea de fiecare realizare, rad cu ea cand rade si e fericita de realizarile ei...noua poate ni se par lucruri banale, dar pentru ei sunt adevarate cuceriri in a deveni adulti responsabili, increzatori in sine, etc, etc...si eu zic ca daca exista o limita in a lauda (adica nu tii un discurs pompos despre marea minune, dar macar un bravo spus din inima) nu cred ca va duce la transformarea copilului chiar intr-atat incat sa faca lucrurile ca sa te multumeasca...nu contest acest risc, care este absolut real si posibil, dar conteaza fff mult zic eu si explicatiile pe care i le dai, tonul, stilul...mai ales ca ei realizeaza ca in multe privinte au o incapacitate de a se descurca....
Ca de obicei dau si io cu parerea, nu cu parul
Miha...vazut si montajul tau...Crsti e topit, clar...cel putin acum la inceput cat nu-i invadeaza prea tare teritoriul ....sper sa fie bine si mumos si la noi, ca eu inca am emotii..si parca cu cat se apropie dead-line-ul parca tot mai tare se infinge morcovelul...si atunci ma gandesc la voi si mai prind curaj...
carmen...succes...important, zic eu, e sa fiti amandoi parintii pe aceeasi lungime de unda, sa nu va subminati unul pe altul in fata copilului, chiar daca in private va scoateti ochii cu care a avut sau nu dreptate si sa ii explicati mai aels copilului de ce se schimba unele reguli...s-ar putea sa inteleaga din prima si sa nu fie nevoie de prea multa munca de lamurire...la noi uneori mai functioneaza chestia cu "nu este posibil pentru ca...si daca vrei sa pierzi timpul plangand in loc sa facem nu stiu ce, asta este...te inteleg, dar lucrurile nu pot sta altfel"...ceva de genul asta ...i sunt convinsa ca intelege muuult mai bine decat da semne...cica e importanta consecventa si sa nu fie pre amulte reguli de urmat, interdictii...ca nu le tin ei minte chiar pe toate...teoria ca teoria, dar practica ne omoara.....
Alinelor...sa aveti o super vacanta, iar daca reusiti sa va si intalniti ce fain ar fi...
despre noi...bebeshnely se dovedesti a fi, cam cum era si mariucu, un maricel si un grasunel, face tumbe de zici ca acum iese pe unde poate, joaca bambilici cu ficateii mei (ce a mai ramas din ei)...in rest ne topim la foc continuu...
Pe Mariucu vroiam sa o duc la gradi particulara de la 1 iulie, gasisem ceva, eram super entuziasmata, dar m-am cam dezumfalt un pic...nici eu nu prea stiu exact de ce...probabil ca e teama de noi episoade de boala si sigur nu m-ar incanta sa vina acasa cu vreo viroza ceva in conditiile in care va fi si bebeshneli micut...pe de alta parte m-ar ajuta tare mult ca o parte din zi sa o am libera pentru a-i acorda toata atentia lui bebeshnely, iar cand o aduc acasa pe mandra sa ma dedic ei si relatiei lor...frumos spus, nu?! ca din carti...sunt convinsa ca ei i-ar placea tare mult, mai ales ca-i dispareata dupa copii si sa se joace cu ei, n-as mai vedea-o cum vrea sa alegre la joaca dupa un anumit tip de copii (de o anumita nuanta a pielii, cu care n-as avea absolut nimic daca n-as vedea conditiile in care traiesc...imunizare, imunizare dar parca nici asa)...si totusi inca stau in cumpana...
Sunt convinsa ca nu voi conta pe prea mult ajutor din exterior din momentul in care revin acasa, if you know what I mean, si nici nu mai astept prea multe...dar noi sa fim sanatosi...
Revin...
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salve!
Bag repede 3 randuri... Doina, multa sanatate lu` Andreiutu` sa va lumineze viata!
Multumesc mult pentru sfaturi in legatura cu pielea sensibila a printesei...Pricepu` si capul meu treaba cu bicarbonatu`...de fapt si eu il fol ptr spalaturi mai intime....Ce concentratie sa fac? Tot 2 linguri la un litrude apa?
Andreea am vazut pozele...Sunt super! Thea e fotomodel! Am vazut si a cui e compania...e de pa aici!
Fetele au venit socrii aseara...Iar ne-am imbolnavit....Cri era disperat...sa capteze el toata atentia...si daca nu se uita toata lumea la el...i se citea tristetea pe fata.
A ramas si soacra-mea afis! Nu mai stia cum sa se imparta. Nici nu prea au stat cu Eli ca nu au putut de el...Ti se rupea sufletul cand il vedeai cum cersea atentie ca milogu` ... of of of
Va pup! Sper sa pun si ceva poze curand!
Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122527
Aalina multumim!
mihaser spune:
Noe am vazut si pozele voastre! mi-ati facut o pofta de duca...deja la anu` ma vad la hotelul Andreei din antalya
alorea16 spune:
Buna fetelor!
Cum va descurcati cu caldura ? Este foarte cald si la servici nu avem aer conditionat si ma topesc, ... bine nu ca as avea acasa De "inamic" am scapad dupa am facut curatenie generala.Acum suntem bine doar caldura ne mai supara.De examene aproape am scapat mai am unul duminica si gata apoi pot respira si eu linistita.
ANDREEA GEORGIANA super pozele.
MIHASER am citit povestea veveritei si am vazut si filmuletul. Sunt tare scumpi amandoi Sanatate multa! Mi s-a facut si mie dor de un bebe mic... Ii ador cat sunt de frumosi cat sunt mici ...
LA MULTI ANI ! DOINA_CEL si ADIBAL multa sanatate si tot ce va doriti
ANDREEA GEORGIANA spune:
Traiasca aerul conditionat!
Este ingrozitor de cald iar la mansarda (unde-mi desfasor munca in 70% din timp) este de-a dreptul insuportabil.Sau...ar fi fara a.c.
Ne-am hotarat sa o trimitem pe Thea la munte o saptamana (impreuna cu fetita unor prieteni, cu 10 luni mai mare si cu bona ei). Asadar maine plecam spre Brasov cu 2 maimute mici (si 2 mari- bonele).Am emotii mari, intrucat nu stiu cum va reactiona fara mine, avand in vedere faptul ca este nedezlipita de mami a ei in ultima perioada. Trebuie insa sa se obisnuiasa si cu compania altor persoane. Pe tati al ei il aduceau din fiecare tabara inapoi dupa 2 zile (banuiesc eu ca mai mult gasea soacra bete-n roate)din varii motive :plangea copilul, nu manca nimic, erau purici etc. Evident ca a inceput sa-mi spuna ca suntem inconstienti sa lasam fata singura, "cum o sa se inteleaga cu un alt copil?" etc. I-am spus ca trebuie sa se inteleaga, e normal sa se inteleaga pt. ca...este un copil normal si nu un neadaptat. Si oricum vreau sa-i mai facem un fratior.Stupoare!!! Cum, "sa fim nevoiti sa impartim dragostea pt. Theuta, nu este prea crud pt. ea?". Simt ca mooor si nu pot sa-i spun ca este ciudata si anormala!
Eu mergeam in cate 3 tabere pe an + forum pionieresc si abia asteptam sa plec. Veneam dintr-una si mama imi spala hainutele repede pt. a-mi face alt bagaj, pt. alta plecare. Eram topita dupa experiente noi, colectivitate, am si acum prieteni cu care m-am cunoscut in tabere. Niciodata nu am plans dupa ai mei, nici macar atunci cand ma supara vreun copil ori eram bolnavioara. Cred ca aceste experiente,departe de casa m-au ajutat enorm sa ma formez ca om si sa-mi dezvolt independenta.Nu mai spun ce amintiri am din expeditii (in Apuseni si cu pluta pe Dunare).E adevarat, acum nu stiu daca as avea curajul sa o trimit pe Thea, avand in vedere ce vremuri sunt acum si, mai ales, ce oameni bantuie "liberi" prin societate.
Delia, frumoase pozele din Ro. Banuiesc ca Rudy a fost in centrul atentiei. Ce bine ca ati scapat de suspiciunea de cancer!Brrrr, mi se zbarleste parul si cand scriu acest cuvant.Vacanta placuta!
Dananita, cate ghinioane ati putut sa aveti,Dumnezeule!!!
Sper sa aveti un concediu fruos,normal,cum bine ti-ai dorit si sa va intoarceti sanatosi. Noi inca nu am inceput "umplerea" gaurelelor, ne rezumam doar la explorarea lor.Deocamdata. Avem niste prieteni care erau non-stop la spital cu fetita,pentru scoaterea diverselor obiecte din diverse orificii.
Tania,Thea a avut giardia anul trecut (desi inca sunt sceptica cu privire la diagnostic).I-am dat ceva homeopat si Zentel (recunosc sincer, nu toata doza prescrisa). Acum nu o mai suspectez de paraziti, la cat mujdei papa (cu placere!).Cat despre metode de convingere sa pape, nu cred ca exista. Poate doar sa-i interzici sa manance ceva si atunci sigur va face invers.
Alinaalex,concediu placut si Marc papacios! Stiu cum e sa ai un pui mamos, traversam aceeasi etapa.Nu spun ca nu-mi place sa o vad cum se lipeste de mine si se pisiceste dar vreau sa se poata adapta si altor conditii/persoane.
Noe, am vazut pozele si mi s-a facut un dor de duca...prin Romania!!!Noi vom face un tur de Maramures la sfarsitul lui iulie(o saptamana), impreuna cu niste prieteni buni.Fara Thea, pt. ca este inca mica si nu intelege mare lucru,inafara de faptul ca ii este foame,somn,cald,rau de la masina etc.Si astept sa creasca si sa guste aceste plecari.O duc insa in draga mea Bucovina spre toamna, atunci cand vom boteza o fetita la Humor. Bia cum s-a comportat pe drum.Noi am facut traseul vostru acum 4 ani,cand eram tineri si...fara obligatii.Sanatate maxima bunicii tale si sa-i dea D-zeu zile multe pt. a se bucura si Bia de ea!
Catrinel,ha,ha! Super faza cu "uitatul in pasa".Cunosc modelul!Iar "sa nu mai prind picior de bunic in zona" m-a dat pe spate.Oana nu doarme noaptea? Sa stii ca tati al nostru se rusineaza sa il vada Thea dezbracat( asta la mare, pt. ca acasa avem baia noastra, complet izolata de "aria ei de acoperire" si nu ar avea ocazia sa il vada la dus.Inca.)Dar bunicile se oripileaza numai la gandul ca am sta dezbracati in fata copilului.Mama s-a suparat ca am invatat-o pe Thea ca doi oameni care se iubesc se pupa.I se pare ca suntem de-a dreptul indecenti.Ce sa mai zic... Eu trag sperante ca se va intelege Thea cu bona si in deplasare si astfel vom evita sa o lasam cu mama atunci cand mai plecam pe undeva(desi poate ca-i nedrept sa le rapesc placerea asta!).Socrii nu s-au oferit sa stea cu ea mai mult de 2 ore (nici nu m-as ingesui sa o fac!).Sunt prea ocupati sa-si faca traseul celor 30 de zile prin Europa
Mihaser,cat de dulci sunt puii tai!Trebuie sa fii tare mandra...si obosita. Theei ii trec bubitele cu Cutaden. Este uimitor cat poate fi de eficient.Ii dau inclusiv pe julituri,muuulte la numar.
Alorea,eu i-am facut Theei Varilrix-ul la 2 ani si un pic si nu a avut nicio reactie(la niciunul,de fapt nu a avut). Bafta la ultimul examen!
Revin.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aida_o spune:
Va poftesc la capitolul 55, aici.
Rog un moderator sa inchida acest capitol, multumesc.
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)