* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Stefanna spune:
ca de obicei, iote si io shontanc shontac la coada cardului...
CATRINEL sa iti cante si sa te incante Oana toata viata ta, pe care ti-o doresc frumoasa, linistita si fericita.LA MULTI ANI... poate pen'ca esti gemenuta de a mea de aia mi-esti asa draga?!
Am sters-o ca abia ce am venit de la aeroport, ca au plecat ai mei, si Bianca plange si o cauta pe mama si ma intreaba din secunda in secunda unde este Bambi.. sper sa supravietuim despartirii... nu pot sa va spun cum arata mama la plecare, mai ales dupa ce Bianca a simtit ca nu e gluma si ca Bambi se departeaza prea mult de ea,si a inceput sa urle Bambiiiiiiiiiiiiii unde peci?! SI cand plecam de la aeroport mi-a zis asa printre sughituri "maini pun la nenia sofelu sa duca atobusu la Lomania"....
pupici calzi ca plange puiul
Stefanna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana_1976 spune:
Rocsana, am gasit linkul. Este aici.(despre intrebarile copiilor ref. la imbatrinire si moarte)
Nu stim nici acum ce "gen" are bebelusul, fiindca la ultima ecografie (cea morfologica) nu a vrut sa ne arate nimic...In fine, nu conteaza...sa fie sanatos si sa nu aiba "sexul nedeterminat" asa cum spunea o prietena de-a mea.(aici pe constatarea nasterii se bifeaza in casute fetita, baiat, sex nedeterminat )
Iti multumesc pentru sugestia de nume.Suna foarte frumos!Cind ma gindesc la "Manon" imi vine in minte un roman frantuzesc.(sau incuec eu "borcanele"?!)
Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Qamar spune:
hello, fetele!
dupa o jumatate de zi de balaceala si chestiuni domestice, sper sa doarma Bia cat de cat sa am si eu timp sa mai scriu pe aici
o sa incerc sa raspund asa pe fuga, ce imi mai amintesc...
Delia,
cum e cu biopsia? sper ca e totul in regulaexamene mai ai?succes!
LA MULTI ANI, CAT, cu mare intarziere si sanatate maxima
Tania, Miha, Zentel-ul asta de care vorbiti si care e intr-adevar anti-paraziti nu e prea strong pt puii nostri? si noi o sa ducem Bia la analize si sper sa nu gasim ceva viermisori, desi nu ar fi exclus cu atatia "iubitori" de caini in cartier, care "iubesc" cainii aruncandu-le cate-un os peste gard dar lasandu-i pe strazi plini de viermi si de purici...bleax...
Rocsana,
neaparat sa dai un semn de viata cand ajungeti in Ro, mi-ar placea mult de tot sa ne vedem
Dana,
ce patanie cu puiul tau!....eu sunt destul de relaxata cu chestiile astea pentru ca vad ca Bia nu are tendinte, insa ma cam sperie si pe mine ceilalti parinti care ne mai viziteaza: mvai, fistic? daca ii ramane pe caile respiratorii?bine ca s-a terminat cu bine
Ciuf,
ce frumos va petreceti voi ziua cam asa e si pe la noi, joaca multa si distractie, iar in cele mai multe dupa-amieze se aduna la noi majoritatea copiilor din cartier...io am propus o data sa facem cu randul, sa mergem in fiecare zi la alt copilas acasa, insa pt cei mai multi e mai placut sa fii musafir
Mie imi face placere, ca vad ca Bia se simte bine....noroc cu vremea frumoasa ca stau toti in curte, in casa nu vreau sa imi amintesc ce aveam de strans dupa
dar oricum, alta ocupatie n-am..Pupici!
Catrinel,
ce frumos ca ii place Oanei sa inoatesi Bia ar sta cat mai mult afara in piscinuta, pacat ca e micuta..dar aici in Buc nu prea am incredere sa o duc altundeva....Stiu cum e cu bunicii...Pentru noi e mult mai bine -desi dificil uneori- sa avem numai noi grija de ea, cred ca as face cu nervii daca ar tb sa stau cu socrii,cu ai mei ce sa mai zic..
de ex, uite ce discutii avem in prezent cu socrulne-a spus ca ...din cauza ca nu mancam carne, suntem SATANISTI
asta weekendul trecut;
intre timp, de curiozitate, am vorbit cu o prietena adventista si am rugat-o sa imi spuna parerea Bibliei vis-a-vis de vegetarianism- ea spune ca pana la Potop oamenii nu prea consumau carne, asa ca...no comment...
si degeaba, tot nu s-a oprit, ieri m-a sunat sa imi spuna ca, daca vrem sa ii demonstram ca nu suntem satanisti, nu tb neaparat sa mancam carne, ci sa ne punem o icoana pe perete..
mey, fetelor, mi se pare mie sau e aiurea rau de tot ce se intampla?....
Dana, Alorea,
noua ni s-a recomandat varilixul numai inainte de a o introduce in colectivitate, adica i l-as fi facut inainte de gradi..daca nu merge la gradi, nu-si prea are rostul...
Alina,
bunica e mai bine, de 2 zile mananca si a inceput sa recunoasca persoanele din jurul ei! si nu mai are nici febra data de pneumonieurmeaza recuperarea, f grea..dar e bine
Si noi avem pb cu socrii si dulciurile....nici nu mai zic nimic ca ma enervez,,,
Catrinutz,
ce frumosi sunteti!
Poli,
pupici maximi!
Rocsana,
Bia nu face la olitza, insa am inceput sa o las fara pampers prin curte...de laudat eu NU am de gand sa o laud prea tare daca o sa faca la olita, pentru ca mi se pare ceva normal, natural...E ca si cum as lauda-o ca se hraneste cand ii e foame sau ca bea apa...Dar aici sunt eu mai "complicated"
Mariana,
multumimtoate bune voua!
Bafta Evei la gradi!!
Stefanna,
imi imaginez cum va simtiti cand se pot intoarce bunicii?...
Stefanna spune:
NOE sper sa fi prmit pe messenger si al doilea mesaj al meu .. cel cu scuze.Sint prea repezita.Nu stiu cand vor mai veni... sintem si noi incurcati cu mutle, pt ca undeva in creier ne sta o intoarcere in Europa....le luam incet cu rabdare si sper ca si cu intelepciune.
Fetele care ati mai avut bunici la ajutat, nu v-am auzit ca bebeii au suferit la plecarea lor.Eu sint disperata.Bianca e cuminte, dar are o fata trista, si cum aude o usa spune ca vine Bambi.Se uita dupa avioane pe cer, ca sa le ceara sa o aduca pe Bambi la ea.Azi am vb cu mama, si asta mica a inceput sa planga si sa zica"bambi, nu mai poti sa ubesti pe Bia".. si mama i-a zis ba da , te iubeste bambi.Iar bianca i-o serveste, nu mai poti ubi pt ca esti la Lomania(la Bia iubitu e sa o iei in brate si sa o pupi din crestet pana in talpi).De unde pana acum cerea olita aproape la fiecare pipi( nu aveam mai mult de un accident pe zi), azi toata ziua a facut pe ea, si nici dupa ce era uda nu zicea nimic( ceea ce pana acum nu se intampla).Sint tare trista ca sufera asa de mult....
cam asta e cu noi.Ma duc sa imi fac treburile, cat doarme.va pup fara exceptie.
Stefanna
mariana_1976 spune:
Noe, asa cum probabil stii, aici la suedezi oamenii nu prea au (adica mai deloc) icoane in casa. E chiar un pic ciudat sa ai...
Daca mai face aluzii, eu propun sa-i spui pe un ton pacifist ca in Noul Testament nu se pomeneste de vreo icoana, in afara celor care reprezentau politeismul.
(si daca nu te crede, poate sa caute si el insusi pina...se satura fiindca chiar nu exista)
Intr-un capitol (sa vad daca-l gasesc in romaneste) unul dintre ucenicii apostolului Ioan pictase figura "mentorului", iar Ioan ii explicase ca ceea ce facuse era copilaresc si imperfect si amintea de vechile religii)
STEFANNA nu stiu cind mai intru, de aceea as dori sa-ti urez "La multi ani cu sanatate", multe impliniri, dragoste si clipe de neuitat alaturi de cei dragi!
Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
tania2 spune:
Salutare,
Sunt tare trista, si cu moralul la pamant, dupa incidentul de joi Bia nu se simte prea bine.
A facut 2 zile febra, apoi i-au iesit afte pe buza de sus, acum are si gingiile imflamate, nu papa deloc o vad din ce in ce mai trista si fara putere
Dr a zis ca a fost o enterocolita dupa ce abaniut varsat de vant (slava cerului ca nu a fost) si zice ca nu e nimic grav.
Cu giardia nu am rezolvat nic, crede ca nu are, asteptam rezultatul la copro de la budimex, ce ti-e si cu dr astia, nu a crezut, eu, facandu-i analizezela la un lab partic.
Si uite asa, zilele trec, Bia mananca doar lapte, astazi a luat o ligura de supa , sper sa se rezolve ca ma duc cu capul.
Astazi am inceput sa plang in fata ei, este pentru prima data, a venit la mine si m-a luat de gat spunindu-mi "of, doamne", asta inseamna ca m-a iubit, eu ii spun mereu "of doamne cat de mult te iubesc".
Noe, Zentel a zis ca nu,(mi-au recomandat cei de la laborator), Bia nu poate lua medicamente, nici macar vitamine fara autorizatia dr de spital.
Ma bucur ca bunica ta este mai bine.
Pupici, vezi cu Bia ta, viermisorii astia nu prea glumesc, se iau f usor, si din apa de la robinet, asta inseamna ca tre sa ai totul steril ceea ce este imposibil
Stefana, pupici Biei sa-i treaca dorul repede, las-o cateva zile in pace, icearca sa iesiti cat mai mult pe unde-i place ei.
Saptamana viitoare plecam la mare, asta ma mai bucura putin.
pupici
P.s. metode de convingere sa pape, pleaseeeeee
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Qamar spune:
LA MULTI ANI, STEFANNA si toate cele bune vouasper sa nu mai fie trista Bia si sa va revedeti rudele curand
am primit mesajul 2, ti-am si raspuns tot pe messenger
Mariana,
daca ma uit bine in jur, in casa asta nu avem mai nimic pe pereti, in afara unui tablou in bucatarie (IKea, niste pietre/flori pozate) si cateva minuni in camera Biei...am zis sa o lasam cat mai intacta pt cand plecam....
iar icoane nu am tinut niciodata pe pereti, dupa cum ii spuneam si Stefannei, pt mine credinta se tine in suflet, nu pe perete...
Problema cu socrul e ca nu poate nicium accepta o parere diferita de a lui.... insa de data asta chiar a exagerat...
sanatate multa
Tania,
io am un fix cu laptele ala e cu sau fara lactoza?nu o deranjeaza si el la stomacel? nu stiu daca ai citit mai inainte, insa iti recomandam un lapte special fara lactoza, pt copilasi, parca si Milumil si Humana au...Cu viermisorii ai dreptate si o sa ma mobilizez cat mai repede sa vad ce si cum, mai ales ca la noi in cartier apa e fff infecta si mi-e teama sa nu fi luat ceva de pe vreun vas spalat de mana, ca restul merg la masina...Sper sa ii treaca Biei si sa va bucurati de concediu
am fugit la somn ca pic, noi la 22 pm eram in metro ...cred ca ne-a afectat caldura
tania2 spune:
Sal,
Noe, nu e de la lapte, eu cred ca nici enterocolita nu a fost pentru ca a avut un singur scaun si nici ala prea moale, ( in aceasta perioada a mancat unt cu paine, suc de fructe cu morcov mar si portocala, cartofi prajiti) aftele dupa parerea mea au aparut pe fond de imunitate scazuta , Bia de 3 saptamani fiind racita.
Ea mananca nestle junior, au zis fara lactoza daca are mai mult de 3 scaune pe zi.
La inceput au banuit o simpla raceala mers pe panadol si pivalone in nas, apoi au zis ca poate fi ceva alergic dat Claritine si sinupret, ca “nu se aude nimic la plamani si nu are rosu in gat”, apoi Ambroxol si aerosoli cu ventolin si in final augumentin ca era copilul rau de tot.
pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Qamar spune:
fetele, cautam 1-2-3 persoane pentru joburi de update in firma (de la actualizat modele de masini pana la scris articole pt masini.ro/culinar.ro)- cerintele sunt...cunostinte computer (de baza) si cred ca se poate lucra si de acasa (insa nu sunt 100% sigura, desi avem 2 angajati care lucreaza de acasa)
daca stiti pe cineva interesat,dati un semn pe PM sau la noemi@mirabilis.ro
danke