* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nshiro spune:
Catrinel LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Ce frumos ti-a cantat Oana azi... Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Abia astept sa ne vedem! Eu nu stiu cum ma voi descuca cu telefonul daca reteaua la care sunt conectata eu aici in Japonia (caci sunt mai multe) merge si in Europa. Voi merge la reprezentanta sa intreb inainte de a pleca. Oricum keep in touch! Ziceai de operatiunea oala. Si la noi e zero. A stat pe ea si a facut de vreo cateva ori doar in ziua in care i-am cumparat-o. De atunci nu mai vrea. Si stiu si de ce. De lene. Mai usor e in pampars. Nu s ecere niciodata. Daca o pun eu la wc se intampla sa faca. Dar faza dura saptamana trecuta eram in piscina (unde nu intra cu pampars) si imi spune ca face kk. Alerg cu ea la wc si face... Pt prima data cand se cere. Dupa vreo cateva ore face iar... in pamparsi de data asta. Normal... se stia in siguranta... Si desi am laudat-o si ridicat-o in slavi, nici ca s-a mai cerut de atunci.
Catrinutza v-am admirat pozele si filmuletele. Ce frumos face Mariuca puzzle. Bravo ei! Si ce balaceala pe capul ei la mare... Maria s-a uitat la ea cu ochiii cat cepele.. I-ar fi placut si ei...
Ciuf v-am admirat si pozele voastre si povestirile.
Noe ma bucur ca bunica e mai bine. Am admirat-o si pe zana voastra in poze.
Nu stiu ce voiam sa mai zic si cui ca-s cam adormita la ora asta, inchei cu ultima perla a Mariei de ieri care m-a lasat masca... Imi spune dintr-o data in timp ce-i pregateam geanta de gradinita "Mama, daca Maria ar muri ce te-ai face?" Eu nu am folosit NICIODATA expresia/ cuvantul asta... iar tati nici atat... Iar mai devreme vorbea cu vara-sau (in clasa 1) si ii povestea nu stiu ce. Eu am prins doar "si zburau bebelusii" De unde le scoate... nu stiu...
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI CATRINEL!!!
Iti doresc multa sanatate, multa fericire alaturi de cei dragi si implinirea dorintelor!
Rocsana si eu sunt uimita de cit de multe "ginduri precoce" are Mariuca ta! (din cite stiu eu, in general,de-abia in jur de 3 ani incep intrebarile "existentiale").
Erau pe DC niste discutii pe tema asta, daca le gasesc iti dau linkul.
Mihaser aveti o printesa tare frumusica! De-abia acum am reusit sa vad toate pozele...Mi-a placut cum ai povestit nasterea Elianei si numele ei mi se pare foarte foarte frumos!
Catrinutza ce lunguta pare Mariuca din carusel! Tie iti sta bine in rosu, ce bine aratati impreuna! Citi cm avea la 2 anisori? Aa, chestia cu "interdictiile": aici ne sfatuiesc sa le spunem "asta nu o poti primi sau atinge acum, in schimb "ailalta" da..." In felul asta saracu' copil se simte mai putin frustrat...
Noe sper sa se refaca bunicuta ta...
Bia este super cu buclitele ei! Ce frumos i-ati amenejat in curte!
Polixeni eu daca soacra ar zice ceva de copil, m-as face ca nu cred...) "vaaai, da el este atit de linistit si cuminte acasa! Poate l-o fi deranjat ceva in "atmosfera" casei dvs? Sau poate il deranjeaza ca nu ii este inteles corect comportamentul?"LOL
Ameera, inca o data multumesc pentru listuta!
Mai intru dar recunosc, tot nu sunt cu cititul la "zi"...
Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Catrinel, cele mai frumoase ganduri iti trimitem. Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi. Tare mult mi-as dori sa reusim sa ne cunoastem. Poate la anul, in aeroport. La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
tania2 spune:
La multi ani! La multi ani! La multi ani!
Catrinel, sa ai parte de tot ce este mai bun , sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi, sa fii fericita toata viata iar oana sa-ti cante asa frumos de fiecare data!
Pupici multi de la noi
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Qamar spune:
LA MULTI ANI, CATRINEL!mucho amor si sanatate maxima, zile frumoase langa Oana si toate cele bune celor dragi
---pot sa jur ca am mai scris urarea o data azi ..insa vad ca a disparut---
Delia21 spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca LA MULTI ANI CATRINEL,sanatate,fericire si tot ce-ti doresti tu scumpa sa ai parte!
Poli,tare ma bucur ca ai dat un semn de viata!Multumim de complimente!Si,...o surioara pentru Nick,...pe cand?![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Noe, ce iti face bunica? cum se mai simte?
Eu sunt la serviciu, Eva e la prima ei zi de gradinita. Vad ca nu ma sunara sa ma duc sa o iau. Trecura vreo 5 ore de cand am lasat-o acolo. Sunai sa vad ce face si cica e cumintica. Se joaca si ea pe acolo. Imi pare rau ca nu stie si ea o boaba engleza. Ah, ba da. Stie Yucky poopy cand miroase urat sau nu ii place ceva. Cred ca e frustrata rau ca nu intelege. Educatoarea imi spuse sa ii scriu pe o hartie cuvintele de baza in romaneste ca sa o ajute pe Eva sa ii fie mai usor.
Vazui ca romanii luara bataie. Cum fuse jocul? Slab?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
nshiro spune:
Ciuf bafta la gradi!
Mariana eu cred ca ea nici nu stie ce inseamna cuvantul moarte... a auzit expresia pe undeva si s-a trezit vorbind... plus constructia gramaticala. Caci a folosit conditionalul foarte corect "daca ar muri" ceea ce in vorbirea de zi cu zi nu o face... nu are ea exprimare asa de complexa... vai ai ajuns deja in sapt 37... pana la urma la ce nume te-ai oprit? E tot fetita? de curand am auzit pe aici un nume mai neobisbuit de fetita dar care mie mi-a placut mult si m-am gandit la tine. E vorba de "Manon".