* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
aalina2003 spune:
Off..de cand ma tot chinuiesc sa scriu, dar calculatorul/tastatatura cred, fac figuri,sau e virusat, habar n-am, cert e ca atunci cand bat 2 litere sare cursorul parca ar intra pe alta pagina, care nici macar nu e deschisa..ma rog, acum merge, profit de asta.
Aida, la multi ani cu muuulta intarziere, sanatate din plin (asta o sa te ajute si la bb2,nu?) si un strop de noroc!
Oana, bine ai venit la ghiocei!
Mihaser, am vazut pooze cu micuta ta si mi s-a facut dor parca si mie de un bebe mic..si reactia lui Cri mi s-a parut grozava. Bravo lui!
Noe, cum mai e bunica ta? Unde sunteti acum? Sper sa fie bine deja!
Delia, si tu ai atatea pe cap (inclusiv un ex..), bine, nu la asta ma refer ci la scoala, biopsie si in acelasi timp,barza! Tinem pumnii sa iasa toate bine!Ma mir si de tine (si mai sunt mamici pe aici)de unde atata energie!
Dana, multe v-au mai incercat si pe voi in ultima vreme, mai ales pe Alecu, poate vara asta sa fie linistita si pentru voi!
Catrinel, off...atata te-nteleg cu socrii (si cu bunicii in general), cum nici nu-ti dai seama. Soacra-mea are impresia ca
daca-i aduce Anei dulciuri toata ziua,o sa-i cumpere,intr-un fel, atenti si afectivitattea..ma reped uneori in ea, plange,incerc sa explic..asa m-am saturat de ea,de nici nu-ti inchipui!A cumparat o bicicleta pentru Ana si acum vrea s-o car in masina tot timpul,ca poate vrea picea sa se plimbe, dar ea nici macar nu stie si nici nu vrea sa-nvete sa pedaleze, atucni de ce s-o car,doar fiindca a cumparat-o ea? Imi tot spune ca de ce a trebuie s-o duc pe Ana la gradinita (unde sta 3-4 ore pe zi,apoi o iau eu, inca nu lucrez), ca trebuia s-o las la ea (ca s-o transforme intr-o mini-Aglaia, asa o cheama pe soacra-mea) ,ca acolo e frig, ca uite si la serbare a plans, ca poate face asa mereu..
Nici Ana nu a primit nimic de la pediatra pentru scaune moi, mai putin de 6 pe zi,nici Smecta,nimic,in lipsa altor simptome.Mi se pare ca ceea ce aplica ea,seamana mult cu ce spui tu ca recomanda pediatrii in Germania.
Ana a avut 2 serbari (1 iunie=chipurile sfrasitul anului scolar,ca oricum nu se termina)la gradinita care nu i-au placut DELOC!
Azi ma-ntreba,in drum spre gradinita, daca si azi e serbare, ca ea nu vrea sa mai mearga. Tot timpul a vrut numai in brate la mine, a plans..nu stiu poate aglomeratie (muzica mult prea tare,clovni), galagia,nu i-au fost deloc pe plac, finndca altfel nu se comporta asa..au pus camere si o pot vedea on line si oricum,nu credca-ndraznesc sa ma minta educatoarele.Poate e pur si simplu prea mica pentru genul asta de manifestari.
In alta ordine de idei,plecam pe 1 iulie in Turcia, Antalia, undeva la un hotel ales de ceva prieteni de-ai nostri de care noi ne-am lipt ulterior. Sper sa fie bine, e prima vacanta cu Ana asa de lunga (ma rog, 7 zile, dar restul au fost foarte scurte) atat de departe.
Tot incer sa-i explic cu olita ce si cum,dar nu prea reuseste sa spuna din timp,uneori nici macar nu incearca. Chiar,intrebare pentru cei care sunt in plin proces "olita": cum ati procedat in vacanta? ati carat olita dupa voi?dar prin aeroporturi,etc? eu nu cred ca o sa fie pana atunci safe sa merg cu ea fara scutec, asa ca nu cred ca o sa car si olita.
parca mai voiam sa scriu ceva..ma-ntorc,daca nu face iar figuri tastatura!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaser spune:
Salutare!
Azi am fost la gradi desi kk tot moale facem...El e obisnuit sa bea sirop si acum l-am tot tinut pe ceai de menta si fara kinder...zici ca e pedepsit saracu`
Dana multumesc mult pentru informatii..o sa notez in agenda siropelele si cand o sa mai am nevoie le cumpar.
Doamne bine ca ati fost pe faza...ce intamplare idioata...Si eu ma cacai sa ascund tot ce e periculos si nu mai stiu pe unde sa le bag...Cristi nu baga in gura obiecte...insa nu se stie niciodata!
Concediu placut!
Ciuf incet incet intram si noi in ritm...ce sa facem? ma cam cert cu sotu`...ne tot pasam sarcini , le cam intarzii masa...si tot asa...Sper sa ma ierte ca-s asa cu capsa pusa uneori...insa am multe pe cap...Abia astept sa merg la mama...sa stau la soare si sa ma relaxez!
Delia imi pare rau ca si voi v-ati stricat la stomac...nici eu nu l-am dus la gradi vineri!
V-am vazut pozele! Mama ce sexy mama si ce ginerica cool! Ii sta super la costum si cu cravata!
Catrinelu` mama ce te invidiez daca o sa te intalnesti cu Rocsana si Mariuca!
Si eu ma bucur mult ptr Andrei si sper sa citesc curand ca merge in picioare, danseaza, canta...
Ce super e Oana! Si eu as vrea sa-l obisnuiesc pe Cri in apa...ce fain a fost la mare acum un an!
Cu bunicii te inteleg!
Alorea bafta la examene! Eu am scapat de ele...dar parca le duc dorul! Dar nu ma lua in seama...ca io mai imi doresc si un bebe...desi a abia facem fata cu 2! Pacat ca nu e si la noi ca-n Suedia sa putem avea cati bebei dorim fara sa ne facem griji ca nu o sa avem cu ce sa-i intretinem in viitor.
Fetele am visat aseara ca ma intalneam cu Poli...Oare ea ce-o mai fi facand? Am visat ca avea si o fetita...nu numai pe Nick
Va pup! Ma uit si io la poze de la mare cu Catrinutz!
aalina2003 spune:
Catrinutza, am vazut pozele si filmuletul de la mare..mey,da'adevarat pestisor ai tu acolo. Si ce de costumase de baie!! Mariucu e acum fara scutec tot timpul? Daca da, cum rezolvati urgentele de pe plaja, de ex?
mihaser spune:
Catrinel multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca!
aalina multumesc! imi pare rau ca au stresat-o astia cu serbarea pe fata!
Catrinutz am vazut pozele si filmuletele haioase! pupici plimbaretului din burtic!
catrinutza spune:
salutare fetelor...
Catrineleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii iar Oana sa ti le aduca pe toate la un loc...si sa scapi de sfaturi si indicatii
dananita...sarna de info...deci nu e vorba de 2 vaccinuri care se exclud...fac o vizita la pediatra sa vedem ce si cum...desi parca o aud...voi ati fost si la vreun pneumolog inainte de a hotara sa il vaccinati, ca noua ni s-a recomandat de la spital...
Aalina...pai urgentele gen lichid din pacate, pt ca se lua cu joaca, apareau la contactul cu apa...solidul din fericire il depunea la olitza in camera in fiecare dimineata la ora fixa, ca si eu m-am mirat de asta...asa ca am scapat destul de ieftior...
delia....ajutor, ajutor...da' parca dorul e mai safe pt nervi, nu????
La mare fo bine tare...din fericire prognoza meteo super trambitata cu tunete si fulgere si torentiale nu s-a adeverit...am avut o vreme superba, cu muuuult soare si apa calda, motiv de balaceala continua pentru pestishorul nostru...lasam deoparte incidentul cu uitatul biletului de cazare acasa si cu scheme de tip comando ca sa ne parvina, ca pana la urma s-a rezolvat ...
Din pacate eu am stat si salivat pe langa apa pentru ca oricat de clada parea mi-a fost teama ca pt bebe nu va fi chiar asa si mi-am zis sa nu risc, nici macar vreo infectie acum pe ultima suta de metri, mai ales ca anuntau ca e super poluata apa...drept care eu m-am intors cam la aceeasi culoare ca la plecare si ne-imbaiata...
Mariucu a fost tare fericit cu atata apa si "nisite" si disperata sa mearga la "popii"...vazand-o intre toti copii aceia care mai de care mai rautacios si mai egoist si care mai si altoiau, m-am felicitat pt ea...ea impartea de fiecare data, facea schimb si nu a intors niciodata lovitura (desi sunt tentata sa o iau pe urma ta Delia, cu lasatul sa raspunda la pocneli)...ea gasea razbunare pt ca nu vroiau sa imparta jucariile cu ea sa le ia si sa ii alerge toata plaja...eu o lasam un pic si pe urma ii cerea sa returneze jucaria sau sa gasim o cale de mijloc...m-am intristat putin pentru ca am sesizat ca saracuta nu-i nici cal, nici magar...cu cei de varsta ei nu reusea sa comunice pt ca era undeva deasupra lor ca abilitati si mod de interactionare, iar cei mari, pe care ii urmarea si le vroia compania in mod disperat, facand ce faceau si ei, era repezita si admonestata, i se smulgeau jucariile violent din mana, desi nu se jucau cu ele, era impinsa si bruscata, iar ea mititica plangea de dorul lor...asa ca tot timpul am fost un fel de arbitru ca sa nu se intample vreun accident, ceva...oricum, cum vedea un copil se ducea ca hipnotizata dupa el...nu mai auzea, nu mai vedea, noi puteam sa urlam si ea nu reactiona...asta a fost marea disperare a noastra...
Oricum constat pe zi ce trece ca parca pierd controlul asupra piticului...si degeaba le atrag atentia si celorlalti ca modul lor de interactionare cu ea ingreuneaza si mai mult lucrurile (totul spus pe ton ridicat, interdictii peste interdictii fara vreo explicatie, faptul ca mama socra se rezuma la supraveghere si interdictie si nimic mai mult, de parca copilul asta are nevoie doar de mancare si somn)...parca vorbesc singura si de abia astept sa ma intorc acasa sa incerc sa dreg ce mai pot...Traian saracul era disperat la mare ca nu o face pe mariuca sa ii raspunda la "comenzi"...i-am zis ca atat acasa ce are voie si ce nu la modul cicalitor (ca pe mien om mare si rational ma scot din pepeni), incat copilul a dezvoltat auz selectiv...demonstratia a fost simpla: i-am stigat cupilului atata "mariuca, bomboane"...sitit cu ce viteza a intors capul si i-am capatat interesul??? cu a luminii...
Asa ca te inteleg perfect catrinele cu vrutul sa ramai singura numai tu cu copilul tau, fara "intrusi" care din prea multa bunavointa si binevoire iti pun parul pe moate...
Hai ca am scris prea mult...ma fileaza astia ca nu ma intorc la munci...revin mai tarzior...
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
hepi bösdei tuiu dia mami
mi-a cantat azi Oana
Multumesc fetelor pentru urari!!!!!!
Mihaser cum reusesti tu sa fii asa atenta? esti grozava!
CATRINUTZA, wow, ai avut ceva de lucru la mare! Macar bine ca ati avut parte de vreme frumoasa si de balaceala. Cu gradinita cum mai e, ziceai ca aveai de gand s-o trimiti iar… poate nu i-ar prinde rau, imi amintesc ce bine se simtea. Imi dau seama ca tot ce construiesti tu e in pericol de distrugere – tare, tare frustrant!!!
ALOREA, DELIA, chiar asa…. Ma bucur ca ma intelege careva. Mama e mai OK, ma bazaie numai pe mine, o lasa pe oana in pace, si am cu Oana o relatie super – pe moment, pana vine socrela si efectiv se baga in sufletul Oanei, nu mai stie cum sa se pisiceasca si o tine numai in brate, ii da orice vrea, nu o lasa sa se joace cu copii, vrea sa se joace numai cu ea, se baga peste mine cand vreau sa fac ceva cu oana, si din astea……. Oana cand vede ca e asa bagata in seama si adulata, ii place, ce sa mai zic…. De Craciun o ajutam pe oana sa desfaca cadourile, si ea era tot in coasta mea, dar realmente imi intra in fatza “sa vada si Oma!” pana i-am zis ca de fapt mosul i le-a adus oanei…. DELIA, cred ca tu intrai odata in ea de nu-si mai revenea. Cateodata asa as vrea sa fiu ca tine!!
ALOREA, cu olita noi nu suntem avansati deloc, voi ati inceput operatiunea de mult? Ca parca as zice s-o reluati numai dupa vacanta…
Polixeni spune:
LA MULTI ANI CATRINEL!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!SA TE BUCURI DE FARAOANA SI DE FAMILIE!!
Miha !!Si zici ca mai aveam o fetita pe langa Nick...sa fie vreun semn???!!
Am vazut si eu pozicile cu micuta printesa ....Doamne ce copil frumos!!!Si imi place tare mult poza in care sta Cristi langa patut si o priveste!!!Aveti niste copii superbi!!
Eu am cam disparut de pe net pt ca nu am avut nici tel nici net si nici nu am lucrat.Dar acum am revenit la munca(sa vedem pt cat timp ...) si va citesc in fiecare zi aproape.
Cum se mai simte Cristi cu burtica?
Danaita imi pare rau pt ce ati patit...sper sa va reincarcati bateriile in concediu!
Delia am vazut si pozele voastre...ce frumosi sunteti si Rudy iti seamana atata de tare!!!Si zici ca ai petrecut bine la intalnirea de 10 ani...si noi am avut-o dar din pacate nu am ajuns.
Spor la invatat!!!
Catrinutza asa cum ziceam...Mariuca e o figura!!Iar tu esti o frumoasa cu burtik!!Lasa...sa nu mai incep eu despre socrii,mai ales soacre....ultima faza...aseara..ma suna pe la 11 seara sa-mi zica sa pregatesc copilul la ora 9 sa fie gata ca vine cu socru-meu sa mearga la plaja.Si ca spera sa stea cuminte ca altfel va trebui sa vad ce fac cu munca(cu alte cuvinte daca Nick nu sta linistit azi la plaja ,ea nu-l mai tine...) Nu-ti pot explica ca-mi venea sa-i zic vreo 2....da ii sunt recunoscatoare ca imi tine copilul(care de fapt e si nepotul ei si pt care a facut un adevarat show sa-i poarte si numele),dar asta nu inseamna ca imi poate vorbi asa.Putea sa-mi zica intr-un mod mai frumos.Adica m-a deranajt tonul ei ironic.Bineinteles ca azi dimineata cand a venit sa-l ia la ora 10 (nu la 9 cum a zis)nu a uitat sa adauge "Sa vedem cum se va comporta azi".Goooooooooooooooooodddddddd!!!Sunt tare curioasa ce bazaconii mi-o mai zice cand ma voi duce sa-l iau.Aaaa si nu ma intreba de reactia lui barbatu-meu ca nu cred ca mai are rost sa mai zic....
aalina draga de ea...dar de ce e asa de reticenta la serbari??cine stie cum percepe ea
catrinel supeeeeerrr !!ti-a cantat Oana!!!Sper ca ai inregistrat-o!!
Ciuf ce fain ca reusesti sa te relaxezi...si mai ales in asa companie!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE
CATRINEL!!!!
oau,azi schimbi prefixul!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mari78 spune:
La multi ani Catrinel ! Sanatate si numai bucurii iti dorim ! Te pupa Mari si Teo
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu