* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 12
dananita spune:
Ah, Mihaser pentru refacerea florei intestinale sunt f bune inca doua siropuri: SANZYME si GRIPE. Pentru ca Alex nu suporta sa ia smecta cu apa ii amestec praful cu siropurile astea si le ia mai usor combinate ca sunt dulci.
Pupam!
ciuf spune:
Dananita, vai de mine ce emotie trasarati!!! Eu am patit-o cu un nepotel de-al meu, care pe vremea lui Ceausescu isi bagase intr-o nara o piesa foarte mica de Lego. Au ajuns cu el la Urgenta ca sa o scoata de acolo.
Cu copiii astia nu se stie la ce te poti astepta. Te surprind cu tot felul de prostiute, chit ca sunt mari sau mici. Trebuiesc supravegheati mai tot timpul.
Miha, cum mai este Cris? Ai intrat intr-o rutina cu ai tai copii?
Rocsana, iti dorim drum cat mai usor cu Maria. Ar fi grozav sa reusesti sa te vezi cu fetele sau macar cu Catrinel. Tu cum te mai descurci?
Delia, tinem pumnii sa fie bun rezultatul biopsiei. Tu cum mai esti cu examenele? Mai ai putere sa inveti? Eu am renuntat la o clasa ce trebuia sa o iau vara asta si nu imi vine sa cred cat de bine imi prinde o vacanta. Asa ma bucur ca pot sta mai mult cu copiii, sa ma pot bucura de ei. Delia, cu scoala asta pierdem prea mult timp din viata lor. Nu se merita sa faci o scoala condensata ca iti neglijezi copilul. Cel putin eu am ajuns la concluzia asta. Acum, vazand ce inseamna sa stau cu copiii, ma simt asa de implinita si fericita ca pot face ce vreau cu ei. Nu stam o clipa in casa. In fiecare zi mergem la piscina, le citesc povesti, ne jucam cu Lego, tot vine o prietena pe la noi, sau pur si simplu stam in fata casei cu orele. Ne stie lumea ca pe calul breaz. Zici ca avem yard sale in fata acsei, atat de multe jucarii sunt insirate. Vin copiii din cartioer si se joaca si ei cu ele. Noi dam startul la iesitul afara.
Cand sotul mi-a spus ca merit o vacanta am zis ca nuuuuuu, eu vreau sa le fac pe toate. Eh, uite ca nu merita sacrificiul. Am timp sa iau cursul asta si la toamna sau in vara. Ce daca termin scoala mai tarziu cu un semestru???
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Dananita,pui astia de om...nu pot fi lasati nesupravegheati 1 minut,caci uite ce se poate intampla si sub ochii nostri.Al meu,stateam ieri la telefon cu taica-su si sub ochii mei a desfacut un bidon de lapte si l-a turnat pe jos in sufragerie,...unde doamne multam nu este covor nici mocheta ci doar gresie.Bine ca a scapat micutul tau cu bine!
Noe,e vorba e o tumoare la gat,care a cam crescut vizibil in ultimul an.In cam 2 saptamani sper sa avem vesti bune,....si sa trecem cu bine si peste hopul asta.Si oricare ar fi rezultatul tot chemam barza caci se pare ca mandrul isi doreste mostenitori mai tare decat mine,iar pe mine ma incanta la maxim ideea ca nu doar eu i doresc.CIUF,stau bine cu invatatul,asimilez repede,...ceea ce ma deranjeaza ....la scoala, e ca ne da teme,...sute de pagini de completat,stii tu sistemul si i inteleg logica,doar ca imi consuma din timpul si asa scurt,pentru Rudy.Ma bucur ca ai renuntat la un curs si o iei cu pasi marunti si ca te bucuri din plin de minunile tale.Ceva poze recente ne mai pui?.Eu ma motivez la maxim cu ideea ca de pe 15 iulie pana la inceputul lui ianuarie,...imi iau o super vacanta in care sa ma ocup de barza si de Rudy,sa ma joc cu el toata ziua si sa ma plimb in fiecare seara si dimineata cu el prin cartierul nostru care este inconjurat de un super parc cu multi copaci,verdeata de te invita la plimbari.Si gandul ca o sa pot cum spui tu sa simt ca-i acord copilului timpul si atentia mea,ma face sa zbor.Intr-un fel poate si de asta e al meu(,poate ca nu am dreptate,dar stii tu cum mamele au tendinta de a se culpabiliza mereu) putin cam intarziat cu vorbirea fata de copilasi de la gradi de varsta lui.Bine,eu i multumesc cerului pentru un copil normal ,sanatos si frumos iar restul sunt amanunte caci mi-am promis solemn sa nu repet greselile unora din familia mea care pretindeau doar note maxime,...si cate si mai cate.Deci il vreau fericit caci bani,afaceri,imobiliare si toate cele are tata-su,si o sa se ingrijeasca maica-sa,adica moi, sa ramana in familie si sa fie administrate corect Si la urma urmei destept stii tu ,e cel care face alegeri bune pentru el,nu cel care e doar super-dotat si isi iroseste timpul si inteligenta te miri cu ce si cum.Miha,si Rudy,...a avut ieri 4 scaune plus 2 noaptea si azi deja 4 iar,tocmai cand spuneam ca ma pot relaxa,da de unde.O sa-l tin acasa deci saptamana asta,cum sa-l duc la gradi asa,...si sa speram ca trece in cateva zile cu regim si multe lichide.Am fugit si revin zilele astea.
catrinutza spune:
salutis, salutis...
Dananita...urgentisim da-mi si mie amanunte despre vaccinul pe care i l-ai facut lui Alecu berbecu'....pliiiiiiiiiz....ca sunt si io in cautare de ceva imunizare pe linia asta...ce te-a facut sa alegi vaccinul asta si nu pe ala Pneumo 23 sau ceva de genul asta? cine ti l-a recomandat, de ce si pt ce? zi tot, ca la Politie.....
Revin mai tarzior cu alte amanunte despre vacanta la mare...departare de casa....si dupa ce reusesc sa mai citesc din mesaje....pana atunci enjoy : http://good-times.webshots.com/album/563390920JajgAu
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
DANA, mi-e rau, ce soc!!!!!!trebe sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie… si nu iese tot timpul…. Oana a prins o bratara de-a mea pe care tot si-o baga in gura (in intregime), abia am asteptat sa i-o iau, ca nu e usor…
NSHIRO, suntem pe felie In 10 august cred ca ar fi bine! Venim la aeroport si vedem noi ce organizam pe acolo! super, abia astept!!! Iti dau numarul meu de mobil, si ne sunam, OK?
DELIA, poate dintzeaza si Rudy, mey…Tin pumnii cu biopsia! Ma bucur pt vacanta ta, si cred ca va fi super.
CIUF, suna tare bine ce povestesti tu acolo, totusi e misto o gradina la casa omului (sau o “fatza a casei” )
MIHA, danke pt link, l-am vazut pe Andrei frumuselul, si ma bucur mult pentru ei!
NOE, ce mai e nou la tine?
Ieri am fost la bazin cu oana… Inoata cu manecutzele, se da mare, merge la copii sa se joace, se arunca in apa, se ridica din apa si scuipa apa jmekereste, in jet, in sus Nu s-a mai dat dusa….a adormit in masina in drum spre casa.
Buni pleaca in 29…imi iau o saptamana liber pana vin parintii lui huzband… nu am ce sa fac, abia astept sa scap de bunici, nu mai vreau… nu mai vreau sfaturi, nu mai vreau control, nu mai vreau nimic. Vreau sa fiu numai cu oana si gata. Asa o relatie misto avem acuma….o sa vina “Oma” si parca vad ca se duce totul pe apa sambetei, ca asa se pricepe sa se bage intre noi….na ja.
dananita spune:
Salutare!
Catrinutza, vaccinul respectiv nu este o alternativa la Pneumo23 (il avem si pe acesta in frigider si asteptam sa ne facem bine ca sa-l folosim). Vaccinul este numai pt Haemophilus Influenzae si m-a convins unul din medicii Alecului. Argumentul cu laringita mie mi-a fost de ajuns.
zi buna in continuare!
alorea16 spune:
Salutare fetelor!
Am reusit sa intru pe furis la servici sa va pup dulce si sa reusesc sa citesc macar doua randuri despre voiSunt si in examene si nu mai reusesc sa fac fata
Fetelor care ati facut vaccinul contra varicelei? Cum au reactionat bebeii vostrii la vaccin? Doctorul ne-a zis sa facem vaccinul si sunt putin speriata de ce urmeaza. Noi dupa fiecare vaccin am avut reactii adverse.Oare cel contra varicelei este altfel? Unde se face?
Dana prin ce ati trecut.Andrei al meu tot ce gaseste asa mai mic baga in guraMai nou desface dopurile de la sticle si le baga in gura
Mihaser sanatate multa tizului
Catrinel si eu vreu sa-l dau pe " bebe" la inot dar e prea mic. Si ca sa-l duc la un bazin special pentru ei este foarte scumpAsa ca mai asteptam se ne facem mai mari.
ANA si ANDREI CRISTIAN
MA FAC DIN CE IN CE MAI MARE
dananita spune:
Alorea, noi am facut vaccinul pentru varicela (Varilrix) si n-am avut nici un fel de reactie!!
Cat despre inot, si noi asteptam ca si voi din aceleasi motive. incercam sa compensam facandu-i baie in apa cat mai mare in cada zilnic. E foarte incantat si deocamdata scoate singur dopul de la cada cand i se spune si iese cand nu mai este apa (mai caraie cateodata, dar nah!)
Abia astept sa plecam in concediu, deja avem bagajele facute in proportie de 70%
Sanatate! Pupam!
alorea16 spune:
Dana mersi mult de raspuns si concediu placut.Sa aveti zile frumoase!
ANA si ANDREI CRISTIAN
MA FAC DIN CE IN CE MAI MARE
Delia21 spune:
Catrinel,o sa verific daca dinteaza,...mai stii?Felicitari pentru Oana curajoasa,pe Rudy cred ca-l mai las cateva luni si mergem si noi la ceva lectii de innot cci deocamdata nu cred ca-i pregatit.I repetam chiar ieri in piscina sa tina gurita inchisa ,el nimic;asta e il as sa mai creasca 3-4 luni.Dar in schimb ma bucur ca nu-i e frica de apa,ba dimpotriva e ca o rata,ar sta toata ziulica in apa.Si relativ la mamici-bunici,....hm...te inteleg mai bine decat mi-as dori.Ma oboseau la maxim discutiile aprinse pe motive de nimic,genu cum imbracam copilul,caci nu-l infofolesc destul,cand la noi erau 30 de grade celsius,plus acuze ca din cauza neglijentei mele...se racise copilul ca nu-l invelesc noaptea,....si cate si mai cate,....asa ca mai bine sa ne ducem dorul una la alta,...macar vreun an asa,...ca sa mai uitam macar in parte.
Miha,abia acum reusi sa vad pozele cu papusa.Repet,e dulce de nu se poate.Am eu asa....ceva mai special pentru brunete,....Catrinutza,vazui pozele,deci ati fost la mare?