* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Mihaela,fuga la dr! Nu-l mai lasa sa manance prajituri sau alte chestii cu oua nicaieri in afara de acasa. E epidemie de salmonella, nu stiu de ce nu se anunta oficial, dar spitalele stiu din surse sigure ca sunt pline! Oricumsper ca ai ajuns deja la un medic!!! Eu n-am mai asteptat sa vina sotul, am chemat un taxi si totusi "a fost cam tarziu"!

Alina,Tania multumim de urari.

Diana, la mai mult de 4 scaune (foarte) proaste pe zi si daca mai si varsa tot ce bea (chiar daca dadeam cu lingurita la 5min!! apoi mai e si reflexul acela de voma, cand ar vrea sa vomite si nu mai are ce, asta e un mare semn) e clar ca nu ai ce sa faci! Eu cand am ajuns la spital ca sa ma interneze am spus ca a avut mai multe scaune si ca a vomitat de mai multe ori ca sa-l trateze cat mai repede.

Fetelor, la noi nu se termina! Alecu are laringita! Azi la 15.40 am facut o programare la ORL la medlife. Sper sa nu ajungem la cortizon ca asta e singurul lucru care-l poate ajuta in problema asta. Noroc ca noi am facut vaccinul pt haemophilus influenzae si din pct asta de vedere suntem asigurati. Laringita impreuna cu virusul asta poate sa fie fatala si de f multe ori asa se combina.

Un we minunat va doresc si multa multa sanatate voua si celor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cat! Multa sanatate si fericire!

Fetele am mers aseara la medic cu Cri pe o ploaie torentiala si e decat deranjat la stomac...I-am dat smecta si ceai de menta...La virusi ar fi facut febra mare...Vad ca deja isi revine!

Va multumesc mult pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Mihaela, ma bucur pentru voi!!!

Delia, bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pradatu spune:

Buna fetelor,intram si noi pe fuga.
Alexandru e cam mofturos,nu prea are pofta de mancare,poate o fi caldura de vina.
Mihaser am citit si eu patania puiului tau,si ma bucur ca e mai bine.Eu ii dadeam lui Alex pilaf(orez+un morcov ras pe razatoarea m
ica),si ceai de pojarnita(e un pic ciudat la gust)plus hidrasec.
Revin mai tarziu,ca nu ma mai lasa alex,s-a plictisit de jucat singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, chiar asa, macar blog sa-ti faci (scrisesem blög, NOE , a fost super povestea ta! Parc-as fi fost acolo…. sunteti foarte activi!!!

ANDREEA, vacanta placuta!!! Sa va distrati si sa va odihniti bine!

DANA, mai, dar va urmareste ghinionul!! Sanatate maxima si putere!

MIHA, pe noi nu ne primeste la dr numai daca diareea nu trece dupa 3 zile, sau daca e combinata cu febra 2 zile. Zice sa tinem regim, etc, multe lichide, tralala. Si aici nu se da smacta sau alte anti diareice la copii sub 3-4 ani. Ei zic ca bacteria se elimina singura. In fine. Se recomanda capsule cu probiotice, si alea chiar sunt bune si au ajutat. Probabil asta e si Ecoflorina.

La noi e mai bine cu dintii, vad ca are o pauza de dureri, imi pica si mie bine cateva nopti dormite.

Mergi la inceput

Fetele va multumesc pentru mesaje!

Ne-a dat sa luam hydrasec, smecta 3 pliculete pe zi si sumetrolin...Nu i-am dat decat smecta...Probiotice vad ca sunt numai pentru adulti, air ecoflorina nu stiu ce e.

I-am dat azi mar copt cu biscuiti, paine prajita, ceai de menta...Vad ca face caca mai normal si nu mai are miros asa urat. De pe la 10 nu a mai facut caca.

Tania eu stiu ca Zentel e bun pentru paraziti.

Fetele am vazut poze cu andrei al doinei...e asa scump...a scapat de oxigen si deja merge in 4 labute...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHA, bine ca sunteti mai bine!!!!!!!! unde-s pozele lui Andrei?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17

MIHA, bine ca sunteti mai bine!!!!!!!! unde-s pozele lui Andrei?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Dana mi s-a facut pielea gaina cand am citit ce ati patit... Fereasca Dumnezeu... Te admir pt taria ta.

Mihaser bine ca sunteti bine...

Eu am intrat sa va spun ca am facut rezervarile pt venit in Romania luna viitoare. Voi veni numai eu cu Maria (cine stie cum ma voi descurca atatea ore pe avion..) vom ajunge pe 17 iulie noaptea tarziu si vom pleca pe 10 august dimineata devreme. Daca anul trecut nu am reusit sa ma intalnesc cu nimeni, promit ca anul asta voi reusi cu siguranta!

Catrinel, this is especially for you , vom merge cu Lufthansa si vom face escala in Frankfurt. Pe data de 17 iulie (joi) vom sta intre 10.30 si 15.40 iar la intoarcere pe 10 august (duminica) de la 7.45 la 14.30. Daca aveti timp si placere, daca se poate de la munci si daca aeroportul nu e departe tare mi-ar placea sa ne vedem sa cunoastem si noi una bucata falcoshica de Oana.

Mergi la inceput

ecoflorina=lactobacili

nu stau mult ca iar sunt daramata. Putin mai devreme am crezut ca innebunim. Sub ochii nostri Alex si-a bagat in nas cereale din orez expandat si nu mai putea respira. De fapt, totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda, cat sa intorc eu capul si sa iau biberonul si in acelasi timp sotul meu aduna un castron de pe jos (aruncat de Alex). Nu stiam ca pot sa ma dezbrac si imbrac in mai putin de 5 secunde, dar am avut noroc pt ca speriat fiind a inceput sa planga si odata cu mucisorii au inceput sa se vada si boabele, le-am aspirat repede cu batista bebelusului si problema a fost rezolvata, dar am tremurat amandoi 3 ore dupa aceea. Acum cateva zile isi bagase in urechi alte cereale putin mai mari, pe care le-am scos cu usurinta! Acum sper ca a inteles ca nu trebuie! MARE ATENTIE! A inceput perioada cu bagatul si indesatul in gaurele

Somn linistit!

Mergi la inceput