* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
dananita spune:
Hehehe,
pe noi tot ne urmaresc ghinioanele: de ieri mi s-au inflamat niste ganglioni la gat si dr zice ca de la aer conditionat!? si am primit doar antiinflamatoare, iar sotul meu tocmai m-a sunat ca este sedat ca sa fie cusut la cap intrucat si l-a spart...Neeeext??
Fetelor va rog sa ne tineti pumnii sa avem un concediu ok! Nu vreau sa fie grozav, vreau sa fie NORMAL!
Va pupez!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Qamar spune:
ooof, dana, ce rau imi parete pup mult ca sa fie mai bine....
de la aer conditionat? mira-m-as....Bia a stat in AC din ziua 1, in masina, la firma, etc...si nu a avut probleme...puteti eventual sa incercati sa curatati filtrele, stiu ca daca se aduna praf, etc pot aparea probleme (de tipul alergiilor...)
si despre sot...cum a reusit???sper sa treaca bine peste "reparatii"
Catrinel_17 spune:
multumesc fetelor inca odata!!!!!!! sunteti grozave!!!
STEFANNA, la multi ani si zile senine!!!!
IMi pare rau ca Bia e asa trista, trebuie neaparat sa o scoti din starea sta, fa ceva interesant, mergeti la zoo, sau unde nu ati mai fost!!!
TANIA, stiu ca la giardia copii beau mult lapte, pt ca viermisorii prefera laptele, citisem ca e unul din simptome... da-i fara lactoza, macar, cum zice si NOE!!
NOE, am ramas cu gura cascata.... deci una mai groasa nu am citit de mult!!!
MARIANA, io zic ca e baiat!! sa stii ca venim in iulie in SWE la prietena mea!
am rezervat calatoria pt Italia, mergem cu autotrenul... urcam masina in tren, calatorim noaptea cu vagon de dormit, si cand ajungem acolo suntem fresh si avem si masina
intru mai tarziu
dananita spune:
Diana, este vorba de AC de la birou care ne vine prin tavan si fiecare si-a indreptat fantele spre vecini...:D adica spre mine(eu sunt in colt), ca asa sunt eu fraiera si nu comentez. Dupa ce ca sunt ca la congelator ma mai sufla si vantul...
Al meu sot s-a bagat sub un dulap sa-si puna aparatura in functiune si cand s-a ridicat a uitat de dulap si s-a lovit fff tare chiar de muchie. Mai devreme asteptau si neurochirurgul. Sper doar sa nu fie grav!!! Stau ca pe ghimpi si imi vine sa
Vorbim mai tarziu!
dananita spune:
LA MULTI ANI, STEFANA!! MULTA SANATATE SI FERICIRE SI MULTE PUPATURI DE PESTE MARI SI TARI!!
aalina2003 spune:
Stefanna, la multi ani si o viata buna sa ai, asa, dupa inima ta!Cat despre Bia, incearca ceva nou o sa uite, dar dureaza un pic.
Tania, asa stiu si eu, lapte mult=paraziti intestinali, Ana a trecut printr-o faza din asta, dar pediatra ei, care are si competenta in homeopatie a spus ca deocamdata sa incercam un tratament homeopat pentru 1 luna si apoi sa vedem ce mai e. Ea doar a banuit ca are paraziti, nu am dus nimic la laborator pentru ca se pare ca analiza este corecta numai daca trei probe consecutive ies "paraziti absenti". Deocamdata e in plin tratament homeopat si a mai renuntat la cantitatile de lapte pe care le bea. De convins ca manance ..hmm..nu cred ca ai cum, din pacate.
Dana,..vacanta NORMALA!..off, sotul tau a facut si o radiografie,un RMN, ceva?
Noe, inseamna ca bunica ta e o femeie puternica si o sa fie bine-bine! Medicii ce mai spun? Au re-evaluat pronosticul?... cat despre Bia veselia..mey, daca nu plecati, poate deschideati o gradinita!!!
Qamar spune:
mey, fetelor, am asa o lene azi...
ma tot tarasc afara cu bia, stam putin si pe urma inapoi in casa...e asa o vreme aiurea, cald rau...vreau zapada
nu i-am pus nici piscina azi ca cica ploua...unde e ploaia aia?
Dana, succes sotului, sper totusi sa nu fie grav
Catrinel, autotreeeeen?ce faaain, vreau si eu!!!!!dixtractie maxima!
Alina, se pare ca tocmai s-a hotarat ca poate fi mutata la Hunedoara, ceea ce e extrem de bine, nu mai face nici bunicul naveta de la tara la Alba, e si maica-mea in spital, avem si o verisoara chiar la terapie intensiva....Asteptam recuperarea....gradinita...hmm...nu ar fi fost o idee rea, insa tare mi-e teama ca as fi avut mari discutii cu parintii, din cauza "regulilor" mele pt Bia....reguli care ..nu exista
aalina2003 spune:
Noe, cred ca ploaia voastra s-a mutat la Tulcea, ploua de rupe ..si din cauza asta Ana doarme de 2 ceasuri, ceea ce se-ntampla extrem de rar.
Catrinel, unde in Italia mergeti? Si cand?
Qamar spune:
inca astept ploaiaam si adormit cu Bia putin, acum simt ca imi explodeaza capul
am uitat ceva in mesajele anterioare: mai, fetelor, daca va intereseaza sa comandati hainute de calitate fff buna pentru copii dar si pt voi, jucarii, cosmetice de la firme precum Marks and Spencer, Mothercare, Boots, etc la preturile lor originale de pe site-uri (deci nu la preturile astronomice cu care ajung la noi in magazine), dati un semn pe PM/mail si va recomand o prietena care le poate aduce de acolo f avantajos..
eu de ex am facut o comanda de vreo 7 mil in care au intrat: 2 perechi de bluejeans pt dragos, 1 tricou pt el, o geanta de vara pentru mine, o rochie eleganta bia, pantaloni scurti, pantaloni 3/4, pantaloni lungi, 3 maieuri de vara, 3 tricouri de vara, o bluza eleganta, o fusta de bluejeans, chilotei, o pereche de papucei sport f moi, o carte cu primele 100 de cuvinte, etc iar curierul mi le-a adus la usa...noah, mie mi s-a parut comod si ok asa, iar calitatea e superrrr
(pi es: n-am niciun castig material din afacerea respectiva, doar ca vroiam sa v-o "sharuiesc" si voua, in caz ca va intereseaza...eu abia astept sa fac o noua comanda cu ceva haine si pt mine)
tania2 spune:
sal,
uf, m-am urcat in masina si m-am dus direct la budimex, nu de alta dar se pare ca ii apare si un herpes pe buza de jos, concluzia stomatita acuta, "vai saraca, cum sa manance, are niste dureri.....", unde pana acum credeau ca sunt mofturi , ca vreau sa ingras copilul.
so, avem tot felul de siropuri pentru clatit gura, nu stiu cum o sa reusesc, Bia nu ma lasa nici sa ma uit, iar pentru giardia mi-au dat Albendazol.
N-am auzit de el, acum intru sa vad ce si cum.
V-am pupacit , merci de sustinere si incurajari.
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url