Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_and spune:
Giulianna eu la Sanador am reusit sa ma programez mai repede la eco dar sincer nu mai stiu daca era 4d ca eram la inceputul sarcinii. Suna si intreaba. Si eu as face eco in fiecare saptamana dar daca vrei doar pentru poza mai bine lasa-l pe bebe sa stea linistit acolo ca sta bine merci.
Anca eu ma simt mai bine ca am scapat de tot de sangerari. Mai avem dureri din cand in cand dar sunt normale si nu ma mai sperii. Ca si tine cred, ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi in plus pe care o petrece Mina in burtica. Si de iesit am inceput sa ies mai des si sa fac si miscare. Daca poti sa iti inchipui ca la inceput am facut febra musculara de la mers pe jos dupa atata repaus.
Vroiam sa va intreb daca voi suferiti de calduri. Eu inainte de sarcina eram o friguroasa - si la 40 de grade afara eu dormeam cu sosete in picioare si in maneca lunga. Acum nu mai suport nici un cearceaf pe mine noatea sa ma invelesc, simt ca ma topesc de caldura si in plus am mare nevoie de aer, daca nu e cel putin un geam deschis simt ca ma sufoc.
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
300 spune:
JulyMorning te ti-a facut anesteziepentru lucrarea de la dentist? Si eu mai am o masea de reparat si una de 'pus' i am amnat totul de teama anesteziei. Dr. mea mi-a facut inainte de sarcina o anestezie pt o plambitza normala... Desi i-am zis c anu mi-e frica de durere.
20+
anca81 spune:
Andreea, ma bucur ca esti bine. De calduri nu sufar inca dar simt mereu nevoia sa am un geam deschis in camera, sa fie aer curat.
fetele, ne vedem maine la povesti!
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
a-rose spune:
andreea, te inteleg perfect. si eu, ca tine, friguroasa, cu sosete, mereu papuci prin casa, imbracata gros, maini si picioare reci tot timpul. acum, insa, simt ca dogoresc. ca sa nu mai zic ca nu am mai avut mainile si picioarele reci, ceea ce ma uimeste si ma bucura mult. probabil ca se intampla in sarcina, asa am citit.
rose
JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by 300
JulyMorning te ti-a facut anesteziepentru lucrarea de la dentist? Si eu mai am o masea de reparat si una de 'pus' i am amnat totul de teama anesteziei. Dr. mea mi-a facut inainte de sarcina o anestezie pt o plambitza normala... Desi i-am zis c anu mi-e frica de durere.
20+
300 nu mi-a facut anestezie pentru ca radacina era buna (doar nervul scos mai demult) si maseaua era sparta, doar un colt ramas. Asa ca mi-a pus pivot si coronita. Mi-a amortit nitel locul cu niste spray cu lidocaina.
Giulianna ecografii ceva mai ieftine fac la Marie Stopes, dar nu stiu sigur daca au si 4D, trebuie sa suni. In rest 4D sigur au la toate centrele mari: Sanador, Medsana, Medlife, CMU, etc.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
zambetmic spune:
anca, pana la medicii competenti si cu suflet pe mine m-au terminat asteptarile din fata cabinetului de la stat unde n-ai un scaun sa stai, si te survoleaza coloratii ... si microbii de la diversi ce sunt bolnavi si fara bun simt ... asa ca degeaba e medicul bun daca ma umplu de nervi pana ajung la el si ma pot imbolnavi ...
nu vreau puf, imi doream conditii decente si eu n-am gasit ... poate nu m-am dus unde trebuie
giuliana, eu te inteleg cu dorul de bebe, la fortis la iosup e 200 ron si daca te duci cu cd iei si filmulet acasa
, bafta!
21+ cu
fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)
ratonelu spune:
buna burtici,
in primul rand va multumesc [pentru urari,inca n-am sarbatorit....poate diseara...sa vedem cand ca acum imi trimisei soata s-o ia pe soacra-sa din spital s-o aduca la noi acasa![]()
yupppiii....o sa stea toata saptamana la noi ....chiar daca e asa operata..tot cred c-o pun sa-mi faca gris cu lapte...ii dau scaun sa stea in fata aragazului![]()
glumesc...
io tanjesc f mult dupa perioadele alea cand eram la mama acasa.....chiar daca nu=-mi lipseste nimic cu soata...dar mama e mama.![]()
am vazutr ca sunt fete care au probleme cu constipataia...
la mine..culmea....e invers acum...adik pana sa raman graviduta am fost vesssniiiiccc constipata ..si acum....stau foaret bine la cap asta.
dulcolaxul nu e o solutie,parrerea mea,eu am luat multa vreme...si ajunsesem sa iau 4 pastile ...si nika.
pe mine ma ajutau capsunile...in schimb...
acum e sezonul lor....poate va ajuta.
si lapte batut..la prima ora,rece de la frigider,pe stomacul gol.
sper sa va ajute.
pup toate burticutele....
si ...burticuta care a cazut pe scari.....s-a intors de la eco?
am vazut ca sunt vreo 16pagini de citit....dar inca n-am citit tot(ast in cazul in care s-a scris deja despre asta).
carla 22+
angelynna82 spune:
eu si inainte si dupa ce am ramas insarcinata aveam/am probleme cu constipatia...dar nu-i bai ca se rezolva ![]()
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
andy.p spune:
Mai da ce spor aveti
,pana ajungem noi toata lumea pleaca
.Programul meu acuma de sfarsit de an scolar e groaznic,parca nu mai apuc sa ma odihnesc si as vrea sa stau mai mult cu voi ,dar nu reusesc.Da las'ca vine ea vacanta...
Andreea multumesc ,esti o dragutza ca de obicei
.Sa stii ca si eu mor de cald in ultimul timp,eu friguroasa de felul meu.
a-rose conteaza ff mult sa fii optimista si sa vezi lucrurile cat mai frumos.si tu vad ca esti o optimista.
23+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Burtici care deja v-ati cumparat carucioare, pe ce v-ati bazat cand l-ati luat: greutate, protectie, material, de vara si de iarna?
eu am destule dubii in ceea ce priveste cumpararea unuia deoarece stau la etajul 3/4 in bloc fara lift si am neaparat nevoie de unul usor, dar care sa fie si util, sa fie usor manevrabil, incapator si sa aiba diverse accesorii: spatar reglabil, cos si gentuta pt carat diverse, aparatoare pt picioare si tantari.
Vreau si eu idei de la voi.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!