Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
a-rose spune:
multumesc, anca ! 
medicul meu a zis sa-l intrerup. cel la care am facut 4 D a zis ca e bine sa-l iau in continuare. l-am intrerupt o data si a fost groaznic. plus ca mi-e frica sa nu patesc la fel si acum, cand medicul este in concediu. asa ca... m-am hotarat sa reduc la 2/zi . eu acum ma simt bine, merg la serviciu, bag chiar si ore suplimentare !
rose
anca81 spune:
quote:
Originally posted by a-rose
multumesc, anca !
medicul meu a zis sa-l intrerup. cel la care am facut 4 D a zis ca e bine sa-l iau in continuare. l-am intrerupt o data si a fost groaznic. plus ca mi-e frica sa nu patesc la fel si acum, cand medicul este in concediu. asa ca... m-am hotarat sa reduc la 2/zi . eu acum ma simt bine, merg la serviciu, bag chiar si ore suplimentare !
rose
Ai mare grija cu efortul si cu orele suplimentare. Iti doresc in continuare multa sanatate si o sarcina cat mai usoara si lipsita de contractii.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
piolica spune:
La multi ani Ankussa! 
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!!!ANKUSSA Sa ai parte numai de impliniri si fericire si sa ai un BB sanatos si cuminte!
Diana
26+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
_giulianna_ spune:
Buna fetelor si felicitari tutror pentru burticile dragute si pentru bebeii maricei si sanatosi!
Vreau sa va intreb ceva: voi ati facut eco 4D, fara morfofetala ma refer. Imi trece mie un gand prin capsor de cateva zile si nu-mi mai da pace...
Vreau sa-l vad pe bebe, de cate ori am fost la eco nu l-am vazut bine bine, asa cum se vede la 4D, as vrea o poza, sa ma uit la el mereu cand mi se face dor...
Intrebarea era: avand in vedere ca nu vreau cu morfologie numai o eco de rutina dar 4D sa fie...stiti voi unde-as putea sa o fac? Unde-ar fi cel mai mic pret? Am cautat dar n-am gasit nimic concludent...
26+ cu
Eduard
andreea_and spune:
Anca si Ratonelu aniversare fericita astazi! Cu piele, cu magura
dar mai ales cu sotii vostri si cu bebeii scumpi din burtici!
Andy galro, CD27 multumesc pt felicitari!
Clau
si multumesc pt tot!
Ramonzca foarte frumoase pozele, placut si burtica si mamica si patut si mai ales Tina cea scumpa cum doarme ea in patul lui bebe!
Freshanana
multam de intrebare, am petrecut frumos, am iesit la un restaurant unde am papat cam mult si apoi ne-am retras acasa ca doi porumbei si..
a fost frumos hi hi. Felicitari pt AMR, doar 100 zile, pe mine ma cam apuca panica.
Anca ma bucur ca ai reusit sa returnezi telefonul la munca, stiu cat stres ti-a provocat chestia asta. Si mai mult ma bucur sa aud ca e Carla bine, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa ajungi pana la saptamana 40!
Diana, andy p, piolica felicitari pt schimbarea semnaturii!
Kid m-am indragostit iremediabil de Dexter!! Este superb, eu oricum am o slabiciune pt pisicile "blue". L-ati castrat? Am reusit in sfarsit sa vad poza cu Alexandra, e atat de dulce! Si ce par are, sa-ti traiasca printesa, e o frumoasa!
Eva bafta cu mutatul! Cred ca bebe Luca va fi cel mai activ bebelush, sa va pregatiti sufleteste sa alergati dupa el non-stop cand va incepe sa mearga, dragul de el.
Musette cu sanii si eu patesc la fel de prin luna a 2-a. Acum ce-i drept parca mai putin dar trebuia sa-mi schimb bluza de pijama sau maieul in fiecare seara.
Alinush cum sa arunci mama pisica pe geam? Mai adu-i una, poate se mai schimba
.
Ilia felicitari pentru vestile bune de la eco! Ai vazut ca e totul bine, sper ca te-ai linistit
.
La multi multi ani Ankussa!!
A rose din ce am mai auzit de la fete stiu ca nu e bine sa intrerupi brusc utrogestanul. Incearca sa-l reduci treptat si vezi cum reactioneaza corpul tau.
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
clau_geo spune:
Giuliana cred ca poti face oriunde 4d insa pretul cred ca e ca la morfologie, nu cred sa gasesti optiune de eco 4d fara morfologie. Incearca insa la Medlife, Sanador, Medicover (parca avea asa ceva) sau Medsana.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
anca81 spune:
Andreea, multumesc pentru urari
Tu cum te mai simti? Tot acasa?
Giulianna, eu nu l-as mai stresa pe bebe cu o eco 4D daca totul e in regula la morfofetala, nu ai contractii sau dureri si daca el misca si e vioi. Cred ca ti-e dor insa mai bine astepti urmatoare ecografie care se impune in mod normal in sarcina. Parerea mea.
Musette, tot vroiam sa te intreb daca ai luat pana la urma uleiul cu migdale de la Greenland. Sa stii ca sunt fanul no. 1 al acestei firme, si crede-ma sunt dependenta de creme si cremutze si am incercat foarte multe variante. E cel mai hidratant produs pe care l-am folosit vreodata. Si un pont, incearca si uleiul de corp si masaj cu papaya, are in componenta ulei de migdale insa miroase divin. Na' ca ar trebui sa ma plateasca astia pentru reclama.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
a-rose spune:
Ai mare grija cu efortul si cu orele suplimentare. Iti doresc in continuare multa sanatate si o sarcina cat mai usoara si lipsita de contractii.
iti multumesc anca ! sa speram ca totul va fi bine ! eu ma simt atat de optimista si atat de bine cu sarcina, cred ca este foarte frumos ce ni se intampla si tocmai de aceea izgonesc din minte toate gandurile astea negre! incerc sa savurez la maxim tot, fiecare miscare a anei, fiecare compliment la adresa burticii si a mea... ma incanta tot ! si cand imi vine cate un gand negru, Ana imi mai trage cate una si eu ii zic : bine mama ca esti acolo si imi dai cate un semn ! parca ma simte si atunci poc ! cand vad ca nu reactioneaza, imi pun eu mana pe burtica si atunci, poc! asa ca... totul este frumos, fara col deschis si scurt, fibroame si alte golanii din astea

andreea_and
, asa voi incerca si eu, nu ca medicul eu mi-ar fi zis ceva in sensul asta....dragutzul de el...
rose
anca81 spune:
A_rose, ce frumos ai scris
Asa e sa stii, gandirea pozitiva m-a ajutat si pe mine mult cand eram in spital. Si bineinteles micuta mea printesa care se misca non-stop si-mi "soptea" ca totul e in regula.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas