Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ilia, explicatia pt neprimirea de prematuri o stiu, dar tot nu mi se pare normal
anca, si la mine tot sambata e ziua cand se schimba semnatura si in jurul careia graviteaza numaratu' si saptamanile

21+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

zimbetmic, da' ce e normal in tara asta? Doamne ajuta sa n-avem nevoie niciuna dintre noi de spitalele de stat si cu atit mai putin de sectiile de prematuri,ca mie mi-a ajuns experienta trecuta pt doua vieti!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

anca, ma bucur mult ca fetita este bine, de o nastere prematura ma tem si eu, asa ca te inteleg perfect. eu am decis sa traiesc prezentul si sa ma bucur pentru fiecare zi/ saptamana/ luna care a trecut cu bine ! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

fetelor, va rog sa-mi spuneti daca voi mai luati utrogestan ! medicul meu mi-a zis sa-l opresc insa cel de la TM a zis ca poate fi luat pana in saptamana 34. eu am mai incercat o data sa-l intrerup si a fost groaznic, am ramas in medical cu contractii si repaos la pat si mi-a crescut si nr. de utrogestan la 3. acum medicul meu pleaca in concediu si ma tem sa-l intrerup pentru ca nu se stie daca o sa ma simt bine sau nu si in acest caz... te miri pe unde mai ajung si pe la cine...

si inca ceva: ma mananca sanii de moooooor !!!! ma dau cu mustela, 2/zi, parca s-a mai ameliorat putin, dar nu semnificativ ... voi patiti la fel? nu am nici un fel de scurgeri insa nu mai pot ! ma scarpin non - stop !

kido, m-am indragostit de alexandra ta ! si dexter e nr. 2 pe lista favoritilor !

22+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetele, v-am pupat! ma duc acasa, poate mai vb pe seara. aveti grija de voi si de burtici.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

si de la mine si sarumana pt urari fetelor (Freshnana, 300, Eva aveti neste pupici si de la mine ). Nu prea simt eu ca e ziua mea azi desi mi-am luat liber (si azi si vineri dar ca sa lucrez la un proeict la master nu sa stau si io frumos macar in varful patului :-(). Ata ete, ce sa faci...da` apropos fetelor simt cum mi se cam topeste inteligenta si ca nu mai pot scoate un cuvant normal din gurita-mi proprie. Slava Domnului ca anul asta am avut numai proiecte de facut si nici un examen ca nu stiu cum as fii putut memora ceva in halul in care sunt.
In rest nu prea am ce sa va spun decat ca tot nu pot tine mancarea in stomac, ca dau la boboci cel putin 1 data pe sapatamana , ca nu pot tolera foarte multe feluri de mancare si totusi am pus pe mine 7 kile. De unde sa nu ma intrebati ca nu stiu iar la al doilea scan bebe era bine mersic si grasan.
In rest toate ok, ma bucur cel putin ca deocamdata trece timpul foarte repede si ca mai e un picutz pana la sfarsitul lui septembrie. Apropos fetele am uitat sa va spun ca DPN mi s-a modificat in 29.09, asa ca Alinushca (ce credeti ca nu va citesc si nu stiu cine e MC cu lista? :-)) te rog sa-mi modifici cand ai tu timp datele si sa-l treci si pe Vladut acolo. Mersic mult.
Fetele ma duc inapoi la treaba, va pup pe toate inca o data si ne mai vedem vineri.

PS ma intreba cineva cum e vremea in Anglia, ca sa zic asa e "rubbish" ieri a plouat azi e innorat si mai incolo..surpriza o sa ploua iar. :-(

22+ Vladut grasan :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ce mai fac burticile?
Eu am o dispozitie si mai proasta: azi mi-a spus sotul meu ca sambata e intalnirea de 10 ani a lui de la terminarea liceului si tare as vrea sa mai merg(2 din colegii lui de liceu mi-au fost mie colegi de facultate si tare bine m-am inteles cu ei) dar nu stiu cum sa fac.O sa credeti ca sunt nebuna: in loc sa merg sa ma internez mie imi arde de intalnirea de 10 ani.Chiar nu stiu ce sa fac....offff

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Zambetmic, Sanziana, Ilia, A_rose si va multumesc pentru sustinere.

Sincera sa fiu nu m-am dus la clinica asta privata din Baia Mare pentru fite ci pentru ca medicul pe care l-am ales este venit din Cluj, auzisem ca e foarte bun si doar aici avea program. Si intr-adevar m-am gandit ca daca voi avea probleme, ma va trimite in Cluj cu o recomandare din partea lui. Si uite ca asa a si fost. Ce ma intereseaza in primul rand la un spital/clinica e sa aiba medici COMPETENTI si cu SUFLET si sa dispuna de aparate pentru monitorizari si urgente, respectiv neonatologi priceputi. In rest conditii am acasa, si cu bebe in camera si cu sotul in pat , nu mor nicaieri cateva zile.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ankussa

A_rose, eu iau in continuare Utrogestan, 2/zi intravaginal (dimineata & seara). Crede-ma, m-am saturat de el pana peste cap, mi-e rau cand trebuie sa-l pun insa de fiecare data cand l-am intrerupt contractiile s-au intetit si m-am simtit rau. Asa ca merg inainte pana in saptamana 32. Vezi si tu ce spune medicul tau.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by Ankussa

si de la mine si sarumana pt urari fetelor (Freshnana, 300, Eva aveti neste pupici si de la mine ). Nu prea simt eu ca e ziua mea azi desi mi-am luat liber (si azi si vineri dar ca sa lucrez la un proeict la master nu sa stau si io frumos macar in varful patului :-(). Ata ete, ce sa faci...da` apropos fetelor simt cum mi se cam topeste inteligenta si ca nu mai pot scoate un cuvant normal din gurita-mi proprie. Slava Domnului ca anul asta am avut numai proiecte de facut si nici un examen ca nu stiu cum as fii putut memora ceva in halul in care sunt.
In rest nu prea am ce sa va spun decat ca tot nu pot tine mancarea in stomac, ca dau la boboci cel putin 1 data pe sapatamana , ca nu pot tolera foarte multe feluri de mancare si totusi am pus pe mine 7 kile. De unde sa nu ma intrebati ca nu stiu iar la al doilea scan bebe era bine mersic si grasan.
In rest toate ok, ma bucur cel putin ca deocamdata trece timpul foarte repede si ca mai e un picutz pana la sfarsitul lui septembrie. Apropos fetele am uitat sa va spun ca DPN mi s-a modificat in 29.09, asa ca Alinushca (ce credeti ca nu va citesc si nu stiu cine e MC cu lista? :-)) te rog sa-mi modifici cand ai tu timp datele si sa-l treci si pe Vladut acolo. Mersic mult.
Fetele ma duc inapoi la treaba, va pup pe toate inca o data si ne mai vedem vineri.

PS ma intreba cineva cum e vremea in Anglia, ca sa zic asa e "rubbish" ieri a plouat azi e innorat si mai incolo..surpriza o sa ploua iar. :-(

Ankussa 22+ Vladut grasan :-)

Ankussa

LA MULTI ANI ANKUSSA!!!!!!!!!!!
am vrut sa fii on line cand iti spun , sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume.

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by piolica

ilia, ai adus numai vesti bune de la eco. bravo!
alexa si mami, ce te invidiez, iar eu lucrez pina la 6. of-of-of.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

si io lucrez de la 10 la 6.. si ajung aici la 9, ca plec o ora mai devreme cu barbatu-meu ca sa merg singura prin tot orasul. Lucram in aceeasi cladire.

20+

Mergi la inceput