Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ciao fetele!!!
Anca eu nu am apucat sa intru azi de dim sa iti fac galerie asa ca iti fac acum din urma (sper ca se accepta) si tot acum vreau sa te felicit si pentru Carla care este in grafic....nu iti face probleme cu masuratorile pentru ca mi-a explicat si mie dr ca abia dupa 30-35 de sapt vor fi cele mai concludente.....acum ca trebuie sa continui tratamentul si sa te odihnesti mult, asta e....vezi tu ca facem orice pentru bebeii nosti!!! Ma bucur mult pentru voi si D-ne ajuta sa stea cat mai mult Carla in burtica!

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ilia dragutz drul tau

bitza sorry chiar nu te-am vazut. eu ma orientam dupa burtica ta. cd implineai tu un nr de saptamani stiam ca la 2-3 zile urmam eu si ma bucuram

25+
AMR 100 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Andy. Nu-mi fac probleme cu masuratorile ci doar din cauza mea si a contractiilor. Dar gata, nu ma mai gandesc la nimic rau, atitudinea pozitiva face mult si am ajuns sa ma conving de acest lucru in ultimele saptamani.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

iliama bucur ca bebe este bine si nu a patit nimic...aveti grija de voi

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca incearca sa te gandesti la altceva decat la contractii si va fi ok totul

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico te declar responsabila cu prezenta, parol
Multam de intrebare, am terminat pe ziua de ieri... ca mi-a dat analize de facut (urina, glicemie, d-astea uzuale) si nu mai vreau. Plus ca cica totusi sa mai facem o eco peste vreo 2 sapt / Cica sa incerc la Herghelegiu. Am sunat azi... prima programare libera: la inceputul lui octombrie .
Deja am fost la doctor cat n-am fost adunat in toata viata asta a mea mica-micutza. Ii ziceam lu' al meu aseara ca termin cu copilul asta (na poftim exprimare de mama normala ) si nu mai calc pana la pensie pe la doctori. Asa ca azi am intalnire cu ala de familie.
Stomatologul cre'ca nu mi-a finisat suficient molarul, ca am impresia ca musc numa' pe el; el baga mana in foc ca in 2 zile nu o sa-l mai simt.
anca si ilia felicitari pentru vestile bune!
kid nu o fi blonda fiica'ta, da' la trasaturi asa, seamana cu tine (cel putin zambetul de la tine il are, clar)

Gata, in grup ca tre sa fug la doctor si iau prescriptiunea. O zi faina si mai racoroasa (ce misto o sa mearga JE prin soare acu')

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ilia felicitari pt nazdravan lasa ca asa e bine, sa fie fasnet, si sa arate ce e, nu ca guguloiu meu ce a facut data trecuta misto de noi

anca, important e sa fiti sanatoase, e bine ca este ok calrla, chiar daca verful patului iti va fi cel mai bun prieten
este mai greu, dar noi iti suntem alaturi, iti iei si laptop-ul tot acolo sus in pat si te descurci

ce ma enerveaza chestia asta cu prematurii la particulari .. adica te duci si te monitorizeaza toata sarcina, si daca ai probleme iti dau cu picioru si d-zeu cu mila, tre sa te descurci
nu mi se pare normal ...

21+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

zimbetmic, io inteleg fisnet, da' chiar cu picioarele cracanate sa vaza tot poporul...? m-am inrosit toata acolo, copchil obraznic, auzi la el.. iar la asta cu prematurii ce sa-ti zic, ei au facut spitale sa se imbogateasca, asa la nasteri si cezariene vine banul usor si efortul nu e ff mare. eee, sectie de Terapie Intensiva pt prematuri, incubatoare, pulsoximetre, sonde, echograf, personal calificat, garzi..... pai astea costa dom'le, nu e asa usor.. de aia nu se complica si te trimit la stat.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

zimbetmic, io inteleg fisnet, da' chiar cu picioarele cracanate sa vaza tot poporul...? m-am inrosit toata acolo, copchil obraznic, auzi la el.. iar la asta cu prematurii ce sa-ti zic, ei au facut spitale sa se imbogateasca, asa la nasteri si cezariene vine banul usor si efortul nu e ff mare. eee, sectie de Terapie Intensiva pt prematuri, incubatoare, pulsoximetre, sonde, echograf, personal calificat, garzi..... pai astea costa dom'le, nu e asa usor.. de aia nu se complica si te trimit la stat.

18+

Lasa, e bine feciorul ca e dezinhibat, in schimb ma ingrozeste ceea ce ai zis despre terapie intensiva la prematuri, cum este posibil sa nu dispui de tot ce este necesar????

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca ma bucur tare mult ca e in grafic Carla si poate va creste mare chiar daca vei naste prematur!
Faza cu trimisul la stat....am trait-o pe propria piele, asa ca pt mine spitalele particulare raman "cluburi de fitze" (ne etalam hainutele, se da mancare buna, Tv in camera, sot cu tine, dar de bebe uita pe traseu...)
Kid pupici printesei mare si motanului, care e superb!

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput