Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by anca81
Clau_geo, iau in continuare tratament, nici nu s-a pus problema sa renunt, inclusiv Gynipral. Am sa incerc chestia recomandata de tine insa cu o pernita sub fundic, saltea n-am
O burtica mititica25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Sa incerci sa te odihnesti cat mai mult si fara efort sau stres

Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
ilia_99 spune:

tare bucuroasa sunt, multam fetelor...
anca, ma bucur tare ca ai venit si tu cu vesti bune si ca e bine Carla, da' sa stii ca eu imi fac griji pt tine: sa stai in pat, numai in pat si sa fii cumintica. Si sa bei multe lichide, macar 3 L, hidratarea reduce contractilitatea. 

18+
felicic76 spune:
anca81: nu mai este mult pana cand o vei vedea si tine in brate pe Carla.Pe la Nasterea unei stele am citit povesti cu mamici care au avut problemute in timpul sarcinii, credeau si ele si drii ca vor naste prematur si pana la urma au ajuns la termen! Varful patului a ajutat
!
illia:
vezi ca te speriasi degeaba? lui chiar i-o fi placut putina adrenalina si balans de la mamica!
kid2003: minunea blonda si creata o vazusem, dar Dl Dexter e bengos rau, domle'!
alinuta: tu faci piata in timpul programului? inca o data jos cu palaria
!
vecinico: nu ai terminat cu drii ieri? ce faceti voi?da un semn....
monique: te strig si eu.....undeeeee estiiii? Concediu, ha?
Vasile
18+
bibinika
foto
bitza2008 spune:
salutari tuturor!
Freshana
n-ai avut ochi pt mine ieri!!!Dar am intrat si sunt ok, citesc zilnic, chiar dak nu intru!
Ilia, felicitari pt "puta"dezinhibat!!
Anca, vestile sunt bune!DAca esti fetita cuminte si asculti pe nenea doctorul totul va fi perfect!
Kid ai un motan frumos tare si o fetita absolut superba!!Faci copii frumosi sa stii!
25+
LUCAS
AMR 15 saptamani!!!
anca81 spune:
Freshanana, ce scumpa esti! Mi-a si iesit din cap scenariul dat fiind vizita la medic. Imbracata, bineinteles

Ilia, Felicic, Bitza 

O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
piolica spune:
Anca, ce ti-e si cu neuronul asta... da, am vrut sa scriu 9 Iunie. eu nu mai stiu in ce data sintem, la mine totul se masoara in lungimi de bebelina, grosimea burtii, saptamini si alte nebunii. 
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
Apropo burtici cele care sunteti din sectorul 5, am pus eu candva datele si link-urile necesare pt indemnizatii aferente dupa nastere, insa acelea sunt valabile pt sectorul 6. Pt sectorul 5 are cineva idee unde le gasim, pe net sau este necesar sa mergem la primarie sa le luam?
Eu am cautat pe net dar in sectorul de rahat in care stam nu exista site al primariei si nici cel al protectiei copilului.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
anca81 spune:
quote:
Originally posted by piolica
Anca, ce ti-e si cu neuronul asta... da, am vrut sa scriu 9 Iunie. eu nu mai stiu in ce data sintem, la mine totul se masoara in lungimi de bebelina, grosimea burtii, saptamini si alte nebunii.25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Eu trebuie sa-mi pun absolut toate programarile in agenda telefonului, ca altfel sigur as uita de toti si de toate. Pentru mine saptamana incepe sambata, cand se implineste inca o saptamana de sarcina. Asa ca te inteleg perfect!
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
ilia_99 spune:
mai felicic, crezi? sa mai incerc niste scari...? sau poate niste bungee...![]()
![]()
![]()
dr mi-a si zis: vedeti ce-i mai pregatiti de acu' incolo!
18+
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by clau_geo
Apropo burtici cele care sunteti din sectorul 5, am pus eu candva datele si link-urile necesare pt indemnizatii aferente dupa nastere, insa acelea sunt valabile pt sectorul 6. Pt sectorul 5 are cineva idee unde le gasim, pe net sau este necesar sa mergem la primarie sa le luam?
Eu am cautat pe net dar in sectorul de rahat in care stam nu exista site al primariei si nici cel al protectiei copilului.23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
Daca nu au site mai bine te duci la primarie, acolo vei obtine informatii necesare
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1