Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by piolica

ilia, ai adus numai vesti bune de la eco. bravo!
alexa si mami, ce te invidiez, iar eu lucrez pina la 6. of-of-of.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Eu stau pana la 5 asa ca iti tin companie

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, si capsorul Carlei este mai mic cu 2 saptamani decat varsta sarcinii masurata ecografic. Explicatia doctorului meu e ca din cauza pozitiei pelviene capsorul e mai turtit si mai greu de masurat. Dar cica e OK. Tie ti-a mai spus ceva medicul despre asta?

Eva, Dyanira, Musettepink, Clau_geo, CD27, 300, Piolica si multumesc mult pentru galerie si urari.

Kid am vazut acum si poza Alexandrei, e o scumpete! Foarte dragute pozele cu ea si cu Dexter. Pune-ne si cu tine cateva, sa-ti vedem burtica.

Eva si bafta multa in cautarile pentru noul apartament. E scump bebe Luca, ce frumos povestesti nazdravaniile pe care le face!

Ilia, felicitari pentru baietelul sanatos. Vezi, ti-am spus noi sa stai linistita, el e bine protejat in burtica lui mami.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Am revenit de la consultatie.

Bebelina mea e bine sanatoasa si creste, e mai maricica cu cateva zile. Eu nu prea...iarasi m-a atentionat medicul ca voi naste prematur din cauza contractiilor si ca trebuie sa am foarte mare grija sa nu se deschida colul. Colul este 35 mm, masurat ecografic (nu transvaginal), ceea ce e OK. Dupa 15 Iunie merg din nou la Cluj, sa ma vada si celalalt doctor. Bineinteles ca in clinica privata din Baia Mare nu pot naste prematur, asa ca se pare ca voi naste in Cluj, la stat. Oricum, nu conteaza locul, sper sa ajung la cat mai multe saptamani si sa fie totul bine. Cel mai mare hop este saptamana 32, trebuie sa ajung cu orice pret pana acolo iar apoi, cel mai sigur ca voi fi internata in Cluj si voi sta sub monitorizare permanenta.

In concluzie, locatia mea in urmatoarele saptamani/luni va fi "in varful patului", dupa cum medicul mi-a recomandat (din nou)

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Ma bucur ca sunteti ok si pentru siguranta voastra sa faci asa cum ti-a recomandat doctorul

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by anca81

Am revenit de la consultatie.

Bebelina mea e bine sanatoasa si creste, e mai maricica cu cateva zile. Eu nu prea...iarasi m-a atentionat medicul ca voi naste prematur din cauza contractiilor si ca trebuie sa am foarte mare grija sa nu se deschida colul. Colul este 35 mm, masurat ecografic (nu transvaginal), ceea ce e OK. Dupa 15 Iunie merg din nou la Cluj, sa ma vada si celalalt doctor. Bineinteles ca in clinica privata din Baia Mare nu pot naste prematur, asa ca se pare ca voi naste in Cluj, la stat. Oricum, nu conteaza locul, sper sa ajung la cat mai multe saptamani si sa fie totul bine. Cel mai mare hop este saptamana 32, trebuie sa ajung cu orice pret pana acolo iar apoi, cel mai sigur ca voi fi internata in Cluj si voi sta sub monitorizare permanenta.

In concluzie, locatia mea in urmatoarele saptamani/luni va fi "in varful patului", dupa cum medicul mi-a recomandat (din nou)

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Ancutule, ma bucur ca bebelina e bine. ai mare grija de tine, o sa fie bine! noi sintem alaturi de tine

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kid2003

Bravo, Ilia, te-ai linistit

Va multumesc pentru aprecieri. Da, sunt mortali amandoi si se inteleg de minune, de-asta militez pentru pastrarea bietei pisicute in caz de bebe. Si da, Alexandra are parul cretz- cretz, la fel ca si mine. Nu cred ca o sa i se mai schimbe. E scumpa, dar nu prea seamana cu mine, ca eu sunt bruneta cu pielea maslinie si ochii caprui si ea e blonda cu ochii verzi. Poate fetita din burtica sa aduca cu mine sa nu mai zica lumea ca sunt bona sau mama adoptiva

bb2

Din cate stiu eu din auzite nu i se mai schimba daca pana acum nu s-a intamplat, oricum ar fi e frumoasa foc

Asteptand un ingeras 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ilia! ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba. ma bucur ca e bine bb dar si mamica lui. Piolica, si eu tot la circei ma gindeam sa treaca. Musette, asa am patit la prima sarcina, e normal, sinii isi incep marea misiune.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Felicitari Ilia pt bebe boy nerusinos si sanatos. Ma bucur tare ca sunteti bine si bb miscaret si jucaus.Doamne ajuta in continuare

Anca esti tare domne, colul e bun, Carla ce sa mai zic e Doamne ajuta bine, insa mami trebuie sa te odihnesti neaparat la pat, solutia mea este sa iti umfli o saltea de plaja sa o indoi si sa stai cu bazinul si picioarele ridicate pe ea. Ajuta la detensionarea uterului si la urcarea placentei. La mine vad ca a dat reezultate bune si sper ca si la tine v-a avea efectul scontat. si sa fie bine in continuare. cat pt contractii intreaba dr daca nu trebuie sa iei tratament in continuare cu scobutil si nospa.

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, mie mi-a zis doctorul sa nu-mi fac griji ca totul este OK si nu e cazul sa repetam ecografia. ma duc la el pe 9 mai, o sa vad ca o sa-mi spuna atunci.
Ma bucur ca fetita ta e bine si creste. si sint ferm convinsa ca totul va fi bine, o sa ai tu grija sa fie bine.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau_geo, iau in continuare tratament, nici nu s-a pus problema sa renunt, inclusiv Gynipral. Am sa incerc chestia recomandata de tine insa cu o pernita sub fundic, saltea n-am

Piolica pe 9 Iunie cred ca ai vrut sa scrii ca mergi la eco, nu?

Noroc cu voi ca trece timpul repede, daca tot nu pot sa merg la plimbarici in timpul zilei

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ilia felicitari pt baietel. sa fie santaos si sa creasca mare mare. felicitari si pt noua semnatura

anca felcitari si tie pt printesa, sa creasca mare si sa stea cat mai mult la mami in burtica. deci diseara sa inteleg ca vei sta pe canapeaua de piele imbracata, ca dc ai contractii nu cred ca ai voie sa faci prostii

25+
AMR 100 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput