Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by zambetmic
vreau sa vina joooooi vreau sa vina jooooooi
mi-e dor de guguloiu meu sa vad daca e bineeeeeeeeeeenu ma bagati in seama prea mult ... hihihi
ceva agitate pt eco de azi, asteptam vesti bune
eu azi ma minunam ca deja de termina luna mai ... ajungem la jumatea anului
parca ieri eram crizata in saptamana 5 si acum nu stiu cand a trecut timpul ... si sunt in 22
ce trece timpul ...deja ma gandesc ca maine poimane o sa am guguloiu in brate
duminica am fost si am vazut o fetita de 2 luni, asa mititica si draguta
am intrebat mamica ce nr erau hainutele si a zis ca 50-56, deci am comandat exact ce trebuia pt inceput, tinand cont ca mititica aveam cam 4.8 kg ... chiar daca va fi guguloiu un bebe mare, sigur ii vor veni
va pup cu drag pe toate burticile20+ cu
fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)
eu abia astept saptamana viitoare
ca atunci imi vad bebeluAsteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
musettepink spune:
Piolica
si Cleo
merci mult de raspuns.E putin aiurea senzatia,o sa-mi cumpar tampoane din alea pt sani sa le pun in sutien.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
24+
LUCA
ilia_99 spune:
hello, fete cucuiete! am fost la echo, suntem bine, ufffff!!!!
bb n-a stat o clipa locului, se intorcea pe toate partile, a cascat - cred ca l-am trezit din somn - si-a bagat degetul in gura, se lupta cu cordonul, ffff simpatic. are in continuare puta, ba ne-a aratat-o fara jena, asa ca nu mai sunt sanse sa fi gresit dr, ca acu' am vazut si eu. are 211 gr si totul e in parametri normali! colul meu 39 mm si inchis, IR-uri f bine... ce sa mai, m-am linistit! DPN dupa UM 12.10, dupa VG 27.10, Om videa acu'! Aaaa... am schimbat semnatura!
Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat, va pup si va imbratisez!
18+
angelynna82 spune:
Felicitari ilia_99
si te 
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
alexa si mami spune:
eu am profitat de pauza, mi-am facut piata, am mincat, acum astept sa se faca 2 sa plec acasa:)
alexa si
mami
angelynna82 spune:
bravo, si noi am mancat, sefii mei sunt plecati dar plec pe la 5 de la munca :((
Asteptand un ingeras 20+
piolica spune:
ilia, ai adus numai vesti bune de la eco. bravo!
alexa si mami, ce te invidiez, iar eu lucrez pina la 6. of-of-of.
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by zambetmic
vreau sa vina joooooi vreau sa vina jooooooi
mi-e dor de guguloiu meu sa vad daca e bineeeeeeeeeeenu ma bagati in seama prea mult ... hihihi
ceva agitate pt eco de azi, asteptam vesti bune
eu azi ma minunam ca deja de termina luna mai ... ajungem la jumatea anului
parca ieri eram crizata in saptamana 5 si acum nu stiu cand a trecut timpul ... si sunt in 22
ce trece timpul ...deja ma gandesc ca maine poimane o sa am guguloiu in brate
duminica am fost si am vazut o fetita de 2 luni, asa mititica si draguta
am intrebat mamica ce nr erau hainutele si a zis ca 50-56, deci am comandat exact ce trebuia pt inceput, tinand cont ca mititica aveam cam 4.8 kg ... chiar daca va fi guguloiu un bebe mare, sigur ii vor veni
va pup cu drag pe toate burticile20+ cu
fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)
Zambetmic mai ai putintica rabdare ca acum vine joi si o sa vezi guguloiul ca e bine sanatos si se dezvolta normal

23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
anca81 spune:
Am revenit de la consultatie.
Bebelina mea e bine sanatoasa si creste, e mai maricica cu cateva zile. Eu nu prea...iarasi m-a atentionat medicul ca voi naste prematur din cauza contractiilor si ca trebuie sa am foarte mare grija sa nu se deschida colul. Colul este 35 mm, masurat ecografic (nu transvaginal), ceea ce e OK. Dupa 15 Iunie merg din nou la Cluj, sa ma vada si celalalt doctor. Bineinteles ca in clinica privata din Baia Mare nu pot naste prematur, asa ca se pare ca voi naste in Cluj, la stat. Oricum, nu conteaza locul, sper sa ajung la cat mai multe saptamani si sa fie totul bine. Cel mai mare hop este saptamana 32, trebuie sa ajung cu orice pret pana acolo iar apoi, cel mai sigur ca voi fi internata in Cluj si voi sta sub monitorizare permanenta.
In concluzie, locatia mea in urmatoarele saptamani/luni va fi "in varful patului", dupa cum medicul mi-a recomandat (din nou) 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
kid2003 spune:
Bravo, Ilia, te-ai linistit 
Va multumesc pentru aprecieri. Da, sunt mortali amandoi si se inteleg de minune, de-asta militez pentru pastrarea bietei pisicute in caz de bebe. Si da, Alexandra are parul cretz- cretz, la fel ca si mine. Nu cred ca o sa i se mai schimbe. E scumpa, dar nu prea seamana cu mine, ca eu sunt bruneta cu pielea maslinie si ochii caprui si ea e blonda cu ochii verzi. Poate fetita din burtica sa aduca cu mine sa nu mai zica lumea ca sunt bona sau mama adoptiva ![]()
bb2