Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

clau eu inca nu l-am luat dar m-am documentat foarte mult si vreau sa ma orientez dupa un carucior 3 in 1 si vreau sa ma ghidez dupa urmatoarele criterii:
1.sa nu fie greu si sa fie usor de manevrat (cu inchidere si pliere dintr-un singur buton)
2.husa detasabila care se poate scoate si spala
3 sa il pot folosi si ca si carucior sport mai incolo cand creste bebe
4.sa aiba port-bebe sau macar o scoica care se poate folosi si ca port-bebe dar si ca scaun de masina
Pana aici ar fi cele mai importante. Celelalte cum fi manerul reversibil nu e neaparat sa fie reversibil ca ma pot descurca si daca e intr-o singura pozitie; cosul de cumparaturi il au cam toate carucioarele si gentuta in care sa tii biberoanele iar este optionala...eu cel putin nu plec niciodata fara geanta de acasa.

sper sa iti fie de ajutor

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

anca, pana la medicii competenti si cu suflet pe mine m-au terminat asteptarile din fata cabinetului de la stat unde n-ai un scaun sa stai, si te survoleaza coloratii ... si microbii de la diversi ce sunt bolnavi si fara bun simt ... asa ca degeaba e medicul bun daca ma umplu de nervi pana ajung la el si ma pot imbolnavi ...
nu vreau puf, imi doream conditii decente si eu n-am gasit ... poate nu m-am dus unde trebuie

giuliana, eu te inteleg cu dorul de bebe, la fortis la iosup e 200 ron si daca te duci cu cd iei si filmulet acasa , bafta!

21+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Zambetmic poate ti-am mai spus dar sa stii ca multi medici de la stat dau consultatii la clinici particulare. Pe medicul meu de la Municipal ma duc sa-l vad numai la CMU si sunt conditii ok, consultatia e 90ron inclusiv eco. O data pe luna mi se pare rezonabil. Cred ca incet incet renunt la ideea cu Medlife...
Eu la Iosup am platit 350ron, ce-i drept era morfofetala dar dat fiind nr de saptamani crezi ca nu se arunca sa-i masoare toate cele daca le vede?

Bine zis Clau, vrem si noi sfaturi legate de carucioare si nu numai, eu una as incepe shoppingul pt bebe cu mobila (dulap, patut, masa infasat) ca sa am camera ei aranjata.
Dormitorul Minei este vopsit bleu si mi se pare o culoare odihnitoare pt bebe, nu m-as apuca sa-l revopsesc in roz sau mai stiu ce, eventual lipesc niste wall-stickere ca sa-l fac mai de fetita, am vazut unele de la Disney dragute. Cred ca incepe sa se manifeste instinctul de cuib la mine, de-abia astept sa ma apuc de aranjat, am lasat si superstitiile la o parte.

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

clau eu inca nu l-am luat dar m-am documentat foarte mult si vreau sa ma orientez dupa un carucior 3 in 1 si vreau sa ma ghidez dupa urmatoarele criterii:
1.sa nu fie greu si sa fie usor de manevrat (cu inchidere si pliere dintr-un singur buton)
2.husa detasabila care se poate scoate si spala
3 sa il pot folosi si ca si carucior sport mai incolo cand creste bebe
4.sa aiba port-bebe sau macar o scoica care se poate folosi si ca port-bebe dar si ca scaun de masina
Pana aici ar fi cele mai importante. Celelalte cum fi manerul reversibil nu e neaparat sa fie reversibil ca ma pot descurca si daca e intr-o singura pozitie; cosul de cumparaturi il au cam toate carucioarele si gentuta in care sa tii biberoanele iar este optionala...eu cel putin nu plec niciodata fara geanta de acasa.

sper sa iti fie de ajutor

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

mersi mult Andy imi este de super ajutor

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Mergi la inceput

Andreea super frumos ca aveti camera amenajata, noi vom tine patutul cu noi in camera desi nu sunt pt asta, dar nu am decat 2 camere sufrageria si dormitorul iar in sufragreie nu o pot pune pe cea mica.

Cat despre patut mi-am facut catea ideei despre ce vreau insa la carut aveam dubii mari.

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

angelynna82 bun venit la noi in odisee
de azi te vedem, esti oficial membra a noastra
eu zic sa iti mai treci o data dpn,um si dn ca sa te treaca fetele in listuta si pe tine
ai ajuns la jumatate
eu iti doresc sarcina usoara, bb sanatos si cuminte

25+
AMR 100 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mamaa ce viteza aveti albinutelorde 2 zile ma chinui sa tin pasul cu voi si nu reusesc, am citit mai mult asa pe diagonala

in primul rand LA MULTI ANI ANKUSSA!!! multa sanatate si un bebe sanatos!

illia ma bucur mult ca bebe e bine si nu a patit nimic de la cazatura, si sa-ti traiasca finuta!

anca81 stai cumintica in pat si o sa ajungi sigur la 32s poate chiar spre 40

eu sunt franta de oboseala asa ca ies , dupa 2 zile full maine stau acasa si o sa intru mai des

19+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Tot eu sunt fetele, vedeti ce inseamna o zi de stat acasa...va hartuiesc acum :-). Sar`mana pt urari, nu mai nominalizez ca am uitat deja (v-am zis problema cu neurounul gravid asa ca nu va suparati pe mine) eu va tzuc pe toate pentru urari.
he he he...Kid mi-ai facut ziua mai frumoasa am vazut 2 din combinatiile mele preferate o fetita superba (am zis eu ca dupa Vladut la vreo 2 ani daca ne ajuta Dumnezeu vine si Mara) si un motan de nota 20. Eu am pripasit o pisica pe aici, e neagra ca smoala si foarte independenta, vine cand vrea, mananca si dupa aia ne trateaza cu ...coada. :-)
In rest ca tot e vorba de spitale, mmmm nu stiu de ce dar nu prea am auzit vorbe bune nici despre astea de aici (sper sa-mi schimb parerea in curand). Se pare ca la noi platesti ca sa ai parte de un serviciu bun aici in schimb nu poti plati iar de competenta medicilor unii nu au tocmai vorbe de lauda. Nu am inca o opinie proprie formata asa ca nu pot emite o parere deinitiva. Pana vineri cand o sa ne vedem va urez o spatamana super, sa nu faceti efort (Anca despre tine vb :-)) si sa va ganditi numai la lucruri frumoase.
Pupici la toata lumea
22+ Vladutz grasan

Mergi la inceput

Burtici va pup si va doresc o seara usoara si frumoasa!
pupici si ne auzim maine dimineata.

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ma nauciti mai fetelor cat scrieti!! Sunteti niste harnicute, harnicute. Altii mai si muncesc
In primul si in primul rand LA MULTI ANI ANKUSSA, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Kid, ai 2 comori, si cand te gandesti ca vine si cea de-a 3 a!!! Felicitari, esti o mamica foarte frumoasa si implinita!
Anca, am vazut si noile tale poze, a mai crescut burtica, cu siguranta si Carla.
Andreea si Clau, vorbeati de amenajarea camerei belebusului. Eu deocamdata sunt la capitolul proiecte, la sfarsitul lui iulie, inceputul lui august ne apucam serios de treaba. Si noi avem tot 2 camere, insa dormitorul il cedam bebelinei si ramane noi in sufragerie.
Va pupic pe toate, fug sa ma vopsesc! O seara buna!

Andreea
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

o sa intru si eu scurtut.
sper sa nu ma considerati neserioasa - ca intru si pun intrebari si pe urma va abandonez. Tare mult as vrea sa stau la taclale cu voi, dar deocamdata timpul nu-mi permite. Abia astept sa o raresc (chiar termin) cu munca de teren si sa povestesc cu voi

Acum sa va zic ce vroiam sa zic . Repejor.
Intai de toate sarumana la toate pentru sfaturile referitoare la scapatul de constipatie. Am bagat acu juma de ora compotul de prune de acre va povesteam dimineata, si astept efectul
Mi-am luat si 2 kg de capsuni de la piata si e tot ce voi manca in seara asta.

Vorbeati de salata de vinete coapte. Iamy, iamy.... Ati incercat vreodata cu smantana in loc de maioneza?

Apropos de vitamine compensate. Mie mi-a spus Dr de familie din start ca se compenseaza doar la cele fara venituri. Si vad ca i-a mers. Asa ca dau bani ca prostu

Kid - motanul e bestial (scuze dar printesa n-am apucat sa o vad

Anca, pentru mine esti un exemplu de optimism si femeie puternica. Eu sunt foarte prapastioasa si negativista si pesimista si...... Sincer te admir. Si pup bebe Carla

Irina, ziceai ceva de creme ieftine. Poti sa exemplifici?

Eu inca nu simt miscarile lui bebe. Nu acele miscari de care as putea spune sigur DA asta e bebe. E ceva pe acolo....dar nu stiu sigur ce....
Sa ma ingrijorez?

Va pup dulce si ne auzim in weekend ca iar plec pe coclauri

Eu, iepurica 18+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput